За отслабване ни е любим Дюканският режим - 245

• 32 201
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте на всички,мен яко ме завъртя въртележката,но намирам време да ви прочета,днес ми е 5 ден (последен) от удърната фаза  newsm44,но утре ще докладвам резултата и ще променя лентичката си, не съм много доволна,но пък не губя надежда, голям кеф е да закопчаеш колана 2 дупки по-на пред  newsm68

Снощи на бързо разлистих електронната книга на Дюкан и реших днес да си я купя,та първо си мислех да карам на 2П;5ПЗ,по идея на Бектин  Heart Eyes,защото в ханша сякаш имам най-голяма нужда,свалям от горе на долу,но в книжката пише за отказали се от цигарите 5;5
аз спрях цигарите преди 10 месеца около 4 месеца задържах килограмите с умерено хранене и послееееее изтървах прасето и качих 15кг.,според вас на какво редуване П;ПЗ да се спра

GalaEluard ,какво те спира още сега да посетиш ендокринолог,не мисля, че режима пречи на консултация с доктор

Aбе, нещо ми пада ревност с тия рецепти...признавам си.... Blush Blush Blush

ПП Пиша, не съм напуснала темата, снимките ми са красиви...в подписа ми са ....  Whistling , а никоя от новите не ме е споменала... ooooh!

ПП Оф, прекалено близки сте ми станали, не е добре... Blush Heart Eyes

Тumba_lumba, на теб пък да не ти казвам когато реших да си наготвя нещо от твоите рецепти какво търсене настана докато установя, че вече си -И се'а кв'о и на всичкото отгоре и в подписа ти няма линка, добре че вечерта се поправи,щях да се оплаквам  moresmile

# 421
Вие сте моята първа форумска любов, пусти характер ooooh!...айде минало/както се казваше в един филм по специалността ми Wink/....ама не мога да надмогна себе си, а вие сте ми ужасно близки за да го направя..... Heart Eyes Hug Peace

Лека от мен ...

Laughing Flutter Hug Wink

Последна редакция: пн, 14 фев 2011, 22:52 от Тumba_lumba

# 422
Medlar, може да се направи и още как (крема тирамису т'ва)! По-добре не пробвай, води до пристрастяване, а не трябва да се прекалява с тези продукти на Олимпус мдам...  Simple Smile

Да да, becktin, и аз така казах, че може  Joy ако направя няма да оцелее дълго.  Crazy

GalaEluard, струва ми се, че ядеш малко. И тези рулца наистина не са добра идея. Освен нишестето са и солени.

Тumba_lumba, тези снимки не ги зная къде са  newsm78 гледах, гледах ама не ги видях Thinking
Тук само снимките да гледам и се мотивирам като зная на какво е способен режима, представям си който не е виждал резултати как се пули  #Crazy Heart Eyes

Едит: хахха ти за рецептите говориш, а аз очаквам красавица да видя  Simple Smile

хайде лека  Peace

# 423
Ми аз съм си красавица Blush, а нЕкОй да оспори.... #2gunfire Whistling

# 424
  • Лутаща се
Тук само снимките да гледам и се мотивирам като зная на какво е способен режима, представям си който не е виждал резултати как се пули  #Crazy Heart Eyes

Вярно е!  Благодарение на снимките успях да мотивирам себе си и човека! А днес "зарибих" и един колега, че отказа цигарите и е с много кила в +.  Wink

# 425
Ама тя Тумбето наистина е красавица  Hug
Оф, аз докат' се изкажа, тя си потвърдила  Laughing

За рулцата не знаех, ще го имам предвид  Simple Smile Решила съм 10 ударни дни да направя и след тях 5п на 5пз, ако и след тях няма резултат ще посетя ендокринолог...
Благодаря за вниманието и съветите  Simple Smile
Аз ще те смъмря малко за 10-те дни ударна. Видях, че не са малко килограмите, но айде направи ги 7 и после почвай не 5П/5ПЗ, а 5ПЗ/5П. Нали разбираш, след ударната вкарваш зеленчуците   Peace
А консултацията с лекар не отлагай, особено ако имаш нужда, пък дори и само съмнения да са.

# 426
Гарденийка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes .... още се смея на:
Цитат
Оф, аз докат' се изкажа, тя си потвърдила  
Hug Hug Hug

ПП Много мило ми стана Hug!

# 427
Много благодаря на всички за палцестискането и за поздравленията за месечинката Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Качвам и 2-3 снимки в подписа си (само толкова "щото голямата ми щерка ме снима, пък нещо много не я бива за фотограф Laughing).

За рулцата не знаех, ще го имам предвид  Simple Smile Решила съм 10 ударни дни да направя и след тях 5п на 5пз, ако и след тях няма резултат ще посетя ендокринолог...
Благодаря за вниманието и съветите  Simple Smile

GalaEluard То хубаво си го решила - ама дори и при 40кг за сваляне - 10дни са много. Според мен направи средно положение 7дни и не си мъчи организма. Силите и нервите ще ти трябват за после Peace във втора. Ударната е само за навлизане в прословутата кетоза - свалянето на кг става реално през следващия етап Peace Относно това, че е само  - 1 килограм до сега и аз мисля, че храната ти е малко, а и тези рачешки ролцааааа Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes И другото, което също ми направи впечатление е поредността на втората фаза, която си избрала непосредствено след ударната  newsm78 така по товите сметки излиза, че ще правиш 10 П дни, след които почваш втора с още 5П дни и дефакто ще ти се съберат 15дни, което направи си е мазохизъм за мене. След ударната (колкото и решиш да е тя) се започва цикъл ПЗ/П дни, дали 1ПЗ/1П, 2ПЗ/2П, ...5ПЗ/5П Peace

Тумбеее - нали знаеш че те хайловя много, пък канелените бисквити двойно повече от тебе Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
През последния месец съм забравила почти какво е попара, тутманик, тричав хляб и прочие...карам я на канелени (респективно лимонени Peace) крекери и на милинки Whistling Whistling Whistling Пък само чакам да стане лято и да ти подкарвам и летните гозби Peace(като се сетя миналото що миш-маш съм изяла Embarassed Embarassed Embarassed). И естесвено спасението за всеки който здравата го тресе ПМС е прословутото рулце....ай че се покапах и да не взема да готвя сега посред нощите  chef  chef  chef

Корнииии утре да не се скатаеш ей hahaha hahaha hahaha
Искам фото с някоя нова роклА Hug Hug

Ай зачезвам аз - че тази вечер не успяхме да си намерим детегледачи и сега тепърва ще започваме да празнуваме с мъжо (успешно най-накрая децата заспаха ooooh!) Heart Eyes

ЕДИТ: Абе ей и аз веднъж да дам съвет и се изредихте 100 човека преди мене. Бистре  Peace ама няма да трия пък сега - да го прочете два пъти момичето, може пък и да го запомни Peace

Последна редакция: пн, 14 фев 2011, 23:25 от ANNAFACE

# 428
Аничка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ... и край на спама Peace, ще се спи...трябва да се слабее.... Peace

# 429

Бистре  Peace ама няма да трия пък сега - да го прочете два пъти момичето, може пък и да го запомни Peace
Айде разобличена съм  Blush
Сега ти разгледах целия албум от подписа. Не вярвам, че си ти на всички снимки пък, 'еле пък на тия първите...  Whistling

# 430
Днеска отивам да си купувам желатин!
Побъркахте ме с това сирене, значи! ooooh!
Ще вземете накрая да ме научите да готвя и к`во ша правя, а?!? Laughing

Иначе килцата ми нещо плъзнаха... ама в грешната посока. Таман чаках да се появи 4 след 7-та, пък отново подскочих. Rolling Eyes Ама то, сега като направих справка у тефтеря - чакала съм и други работи. Пък се чудя `що съм крива  Twisted Evil и сприхава тия дни! Mr. Green
Ама не мой то тъй! До 19-ти трябва да съм се отциклила, оттекла и отчела прилични минуси за месечинката, че иначе ставам зла! #Cussing out

# 431
  • София :(
         Добро утро  Hug
      Ще пием ли кафе?

А бе, вие не сте ли празнували снощи, какво е туй писане...
     Medlar , его на ХабсолУтно режимен пастет  Peace Аз пък снощи празнувах с дюкански шоколадов мус - извара и цедено мляко на Олимпус, есенция шоколад, подсладител и нес кафе - похапнах си царски от него   Yum
      grax , не цяла, мила, поне за две години има рецепти  Wink
      skarlet71 , че ти си си мацка от всякъде бре  Peace Хайде да готвиш все режиммти вкусотии на тиганЯ, че да не го размахваме после по теб  Wink
      GalaEluard , не че не са ти казали вече, ама и аз да ти река - първо 10 дена ударна са безмислено усилие, най-много 7 и после вкарваш зеленчуците; второ храната ти е малко, определено, а и тия рулца, в които има захар, нишесте и какво ли още не... по-добре ги разкарай и пробвай да хапваш по-стабилно през деня, не вечер; трето - консултацията с доки можеш да не я отлагаш - здравето е най-важно  Peace; четвърто - всеки организъм се влияе индивидуално от режима - едни свалят бавно, други бързо, едни на килца, други на мерки...
       Тumba_lumba , аз пък нИ вЕрвам, че още си красавица, от кога не си се фръцкала с нова пола... или пък с нова глава...  newsm78  Hug А бе, тоя мачарок да не е добарал някоя от тричавите ти вкусотии, че се примлясква така  hahaha
      Малеее, отплеснах се  ooooh!
            Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 09:00 от mimensita

# 432
Добро утро Hug
мименсита, аз, аз се нареждам на твоята закуска и от всичко си вземам. А рецептата ще я пробвам още тази седмица   bouquet
Тумбе, и аз това казах, че теб очаквах да видя newsm03 smile3525
skarlet71  много хора се зарибяват като чуят или видат какъв е ефектът, но често не правят нещата както трябва. Сега сестра ми и тя дюканства, обаче онзи ден "само една хапка" хляб опитала. Ако не иска да разбере, как да й обясня, че така нищо няма да стане, само ще се мъчи и демотивира повече.

Днес кантарев ми намигна, обаче с +400 Sad  #2gunfire надявам се да е заради мц  ooooh!

Божеее, лека нощ щях на напиша  Blush Joy

Успешен ден Hug

# 433
Благодаря на всичкии  Hug страхотни сте  Simple Smile а за 5П на 5ПЗ грешката е моя  Simple Smile имала съм предвид 5ПЗ на 5П  Simple Smile махам рулцата, хапвам повечко и днес е последния ударен  Simple Smile много благодаря за помощта на всички мацки, добре,че ви има да помагате на новаци като мен  Hug
Усмихнат ден на всички  Simple Smile

# 434
Тumba_lumba леле душичка извинявай,несъм ги видяла.
Ми значи този път ще си остана Дюканка доживот Mr. Green
Всички сте страхотни,благодаря и за милото отношение   bouquet
Хубав ден Ви желая Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт