За отслабване ни е любим Дюканският режим - 245

• 32 051
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Такааа:
  1.служителката ни иска да свали 10кг.,в момента е около 70кг,но не знам точно.
   2.мъж ми започва от 98кг
  3.Аз съм се докарала до 85кг с дълга история.Преди първото дете имах поликистозни яйчници и от там пих извесно време хормонални препарати,благодарение на доктора все пак стигнахме до щастлива бременност.Втория път се получи вече без хормони.През бременностите не съм наддавала повече от 12 кг,след втората извесно време бях без кантар и докато се усетя съм качила 10кг.Моето желание е да достигна 65кг,а може и по-надолу.Както казва Мечо Пух колкото повече-толкова
повече.Калкулатура още не съм го правила. Embarassed
Като си помисля,че на 18г. бях 48кг............ smile3518

# 676
Ех сладурки мои прекрасни, цял ден стискам протеинчетата, викам вечерните аз да ги пусна, а тя mimensita ме изпреварила тц тц, много съм бавна  ooooh!
В крайна сметка колкото повече толкова повече о йе Simple Smile Ще споделя моите любимци с вас, да се забавлявате много тази нощ, че е пулноЛудие, да не виете срещу луната  Joy

Хайде избирайте по един сладур, а може и по двама  luvbed

ПП: хехе с gardenia1979 сме използвали една и съща фраза на Мечо Пух (публикувах без да съм прочела публикациите докато съм пишела)  Hug
ППП: Аааа забравих да добавя на zoritka "половинката"   да се разкълчат малко тази нощ  Grinning

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 22:04 от becktin

# 677
Мацки, аз ви послушах и си хапнах за вечеря риба тон с първата порция зеленчуци - чери домати и краставица !  bowuu

Как ви се вижда яденето ми за днес ?
З - пропуснах
О - три бъркани яйца с 2 парчета дроб
В - 1 парче дроб, половин консерва риба тон, 6 чери домати и 8 кръгчета краставица (броя този път Mr. Green)
Водата още не съм я докарала до 3 литра ! Два литра има обаче  Wink.

На мен ми се вижда доста  Laughing Mr. Green Хич да не е, ама ти само себе си ли храниш или и армията?  Laughing Не бе, то наистина не трябва да стоим гладни, ама и да не прекаляваме много откъм позволените храни  Rolling Eyes

# 678
veru6kaa, Annaface ти е отговорила за солта, в София съм я купувала точно от "Слънце-Луна", но онлайн варианта е най-лесен - ще ти доставят навсякъде.

Докладвам си вечерята - пилешко, айрян, котидж сирене и за десерт от страхотното руло на Тумба-Лумба.

# 679
  • Лутаща се

З - пропуснах
Доколкото знам ядене не бива да пропуска, още по-малко пък закуската. И като цяло храната ти е малко. Нужно е да ядеш, за да стимулираш метаболизма на организма си, за да започне да изгаря мазнините. Най-добре е да имаш поне 4 хранения на ден.

TheNMaster, ремантадин имам в аптечката, но кой да се сети? Благодаря!

# 680
  • София :(
      grax , да не си посмяла да ядеш кожухчетата задушени със зеленчуци  Naughty Умрях тА, да знаеш  Crossing Arms[/b][/i]
Ама оУУУУУУУУУУУУ......гРАХЧЕТО пише за "другите"протеини бря!.... hahaha hahaha hahaha Я си свАли очилата да видиш.... Joy Joy Joy

Как да ги сваля като хич ги нямам, не че не ми се полагат..., ама заплахата козинките да бъдат зядушени я помирисах, от далече  Wink   

а козинките са страхотни ама тях ги предпочитам за ПЗ дните Grinning

Баш си звучи като задушени със зеленчуци  hahaha

бяла лястовица , аз с толкова ядене ще си умра гладна, нищо, че съм в трата  ooooh! Малко ядеш  Thinking
      tonnny_bg , да не ти пука, "фруктозата" ще я броиш за гала  hahaha
     Малеее, избило ме е не петъчен спам, дано Вещи не греда от някъде  Rolling Eyes newsm43

# 681

На мен ми се вижда доста  Laughing Mr. Green Хич да не е, ама ти само себе си ли храниш или и армията?  Laughing Не бе, то наистина не трябва да стоим гладни, ама и да не прекаляваме много откъм позволените храни  Rolling Eyes
ГРЕШКА!.....

От позволените храни се яде неограничено количество винаги,когато сме гладни.....Така се провокира организма да сваля ,а не да трупа.....
Ограничаването е в следващите фази......И то се прави така,че организма не изпитва стрес....
Сега се яде и то здраво! Няма оганичения!

Мименсита,,,,майтапче бе.....Ти сЯ почна и отчет да давш за очилата,а? hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

becktin ,ХАХАХАХАХАХАХ....Добро попадение за Зоритка...Тя ще го хареса тоз протеин..... Joy Joy Joy

Скрлет,пий веднага 6 наведнъж!...

# 682
ГРЕШКА!.....
От позволените храни се яде неограничено количество винаги,когато сме гладни.....Така се провокира организма да сваля ,а не да трупа.....
Ограничаването е в следващите фази......И то се прави така,че организма не изпитва стрес....
Сега се яде и то здраво! Няма ограничения!

Дооооооообре, мамо, доооооообре  Laughing Wink Heart Eyes
Аз пък два дни да не ям като прасе и свиквам да се наяждам с много малко, но определено ям разнообразно и редовно, по малко  newsm78 Naughty Wink

# 683

Дооооооообре, мамо, доооооообре  Laughing Wink Heart Eyes
Хах.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Прочетох аз,че ти е писнало от "майки"......Аз и да искам не мога да ти бъда такава.....Само казвам кое води до добър резултат.Ако ядеш-сваляш...Ако не ядеш - задържаш...Това е принципа...Не го приемай като..."набиване на канче"  Mr. Green
Далеч съм от тази мисъл..... Hug Hug Hug

# 684
Хах.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Прочетох аз,че ти е писнало от "майки"......Аз и да искам не мога да ти бъда такава.....Само казвам кое води до добър резултат...Не го приемай като..."набиване на канче"  Mr. Green
Далеч съм от тази мисъл..... Hug Hug Hug

Не бе, просто ми харесва рекламата "Доооообре, мамо, доооообре"  Laughing
Не ми е писнало от майки, моята е много либерална и сме си като приятелки Sunglasses
И за набиване на канче не приемам нищо, радвам се на съветите ви, вие сте по-разбиращи Party
 newsm51 Дюкан сближава!  Heart Eyes

# 685
  • София :(
       TheNMaster , нИ мой така да се правяг шеги с козинките, хеле пък ако шегите звучав вкусно  Crossing Arms
        А че от ден на ден виждам все по-зле... - факт, ама като няма кой да отиде на офталмолог вместо мен... Хем си знам, че съм с наследсвени проблеми, с две операции, а очила не съм слагала от над 10 години и вися пред компютъра по 20 часа от вазможните 24 в денонощието... Не за бой, направо съм за пребиване, ама... на, акъла ми извила през ушите...  Blush

# 686
Мацки, аз ви послушах и си хапнах за вечеря риба тон с първата порция зеленчуци - чери домати и краставица !  bowuu

З - пропуснах
О - три бъркани яйца с 2 парчета дроб
В - 1 парче дроб, половин консерва риба тон, 6 чери домати и 8 кръгчета краставица (броя този път Mr. Green)
Водата още не съм я докарала до 3 литра ! Два литра има обаче  Wink.

Ква армия, аз съм на диета  hahaha !

На мен ми се вижда доста  Laughing Mr. Green Хич да не е, ама ти само себе си ли храниш или и армията?  Laughing Не бе, то наистина не трябва да стоим гладни, ама и да не прекаляваме много откъм позволените храни  Rolling Eyes
ГРЕШКА!.....

Сега се яде и то здраво! Няма оганичения!

Жива да си !  Praynig Hug Благодаря, че се бях сдухала, че пак почвам със свиненето.
Но да си кажа, че количеството вечеря хапнах на два пъти. Първо в 18 часа и после в 20 !  Blush
Ама денят още не е свършил, може и да се потретя  ooooh!.

# 687
Досега не съм стигала до десерти,но фруктозния подсладител не важи май?!?

# 688
  • Пловдив
Здравейте  Hug
Благодаря Ви за подкрепата  Blush
С тия протеини ми докарахте...  Shocked така съм загладняла за нещо чуждо  Mr. Green
Абеее да Ви питам аз от къде си купувате шоколадова есенция и горчив бадем, аз не съм виждала...все оглеждам, ама... само лимон,ром и ванилия съм виждала...
всички сте го правили това руло днес  Mr. Green така ми се яде и на мен нещо различно...сладко за десерт, ама не ми се получават нещата бе  Crossing Arms ся ми е развален миксера и съвсем ми е ограничен избора...трябва да си купя скоро и да пробвам туй онуй... предлагам някой по опитен готвач като си организираме една среща след време да вземе да ни почерпи  Mr. Green Още нещо щях да пиша , ма забравих... нали и аз съм офцъ  Mr. Green

# 689
Мимс,отивай на лекар и слагай очилата ,че ще си докараш още по-големи проблеми ....като например ,да не си виждаш петъчните протеинчета  Joy Joy
Не,сериозно,не е шега работа.Наща щерка така и се дигнал диоптъра ,а тя и не носеше очилата и накрая се сдоби с по-голям диоптър .Отивай ,няма страшно ,то да не е гинеколог. Joy

Мацкии,отивам да спя,да пробвам да спя де . Joy айде лека,мека и ...полека с дюшека. Joy Joy
Че синковеца като за почивен ден ще скокне още по тъмно,да го преваря да си изпия спокойно кафето и после пак на въртележката.Утре сме за стока,подарък на племенника ще търсим ,пък колко къщна работа ме чакаааа  #Crazy.
Айдееееееееее по леглата ,раздавам пижамите вече  Party Joy Party Joy

Общи условия

Активация на акаунт