Отговори
# 285
  • В страната на бурите
Здравейте, търся добра школа за курс по италиански за София. 
[/quot
Здравейте, търся добра школа за курс по италиански за София. 
e]

Здравей,
аз препоръчвам Омега - не знам само дали имат стартиращи курсове. Доволна съм, изкарах и трите нива там. Нямахме нито един пропуснат урок от преподавателя, взехме целият предвиден материал.

# 286
  • София
така и не можах да си намеря школа по испански, всичко е заето Sad

От Айви ми казаха че ще ми се обадят на другия ден защото сформирали нова група и след това колкото и да звънях все ми отказваха...

# 287

От Айви ми казаха че ще ми се обадят на другия ден защото сформирали нова група и след това колкото и да звънях все ми отказваха...

Питали в Алфа Медика и онази фирма със странното съкращение НАПО или нещо такова  Blush

# 288
  • София, България

за кое ниво, ние скоро започваме Б1 (но сме сутрин)

# 289
  • София
нулево

# 290
започващи курсове по ИСПАНСКИ в София, ниво А1
1. ЦПО Хекс Интернешънъл- бул. Дондуков 5- в момента сформират група има 6 записани, чакат още 4- до средата на февруари ще започнат курса. Понеделник и сряда след 17 часа и две съботи от месеца от 9,00 до 15 часа. не се доплаща
2. Нов Стандарт М- ул. Екзарх Йосиф 21- от 24.02- понеделник, сряда и петък от 16,15 до 18,15ч, доплащат се по 50 лв. на ниво, т. е. 150,00лв.
3. Институт Александър- ул. парчевич 43/ 127СОУ/- вторник  и четвъртък от 18,30ч.- не се доплаща, започват от 16.02
Засега толкоз, все още прозвънявам останалите

# 291
Моя курс по италиаски започна, от учителката като първо впечатление съм доволна но Алфа Медика не ги препоръчвам. В началото беше голям студ в залата, прозореца не се затваряше сега е залепен с тиксо, органиционни проблеми, на въпроса какво ще правим с графика на 21-ви защото е работен ден ни отговориха да си вземем ако трябва отпуска но да присъстваме защото те не можели да обикалят бюрата по труда за да променят графика, да не говорим че госпожата изпадна в истерия. И от други техни курсове чувам лоши отзиви но най-добре те да си пишат.
Италински трябваше да стартира януари в Айли или Академията,  но вие си проверете.

# 292
Никъде не мога да намеря информация дали все още могат да се подават заявления за кандидатстване по програмата... Някой има ли представа какви са сроковете?

# 293
В момента не се приемат Заявления, следи в сайта на АЗ за инфо  Peace

# 294
  • София
Никой ли няма за курс по Гръцки? Thinking

Двама сме за гръцки и още се опитваме да намерим подходящият доставчик newsm78. първият срок ни изтича на 12.02. дотука само съботно-неделни групи, което не ни устройва. Има в Нов Стандарт, курсът е 6-7 месеца, трите нива, три пъти седмично, интензивно, от 18:00 до 21:00..Малко екстремно, защото всякакво пътуване, отпуск или други занимания през седмицата се ограничават. Търсенето продължава.

# 295
  • В страната на бурите
Здравейте,

искам да попитам дали някой ще учи B2 - италиански език и къде - искам да се запиша (платено) към групата, че моята школа ще прави курсове чак след няколко месеца, а ми трябва сега.

# 296
  • София - Дианабад
Здравейте,

искам да попитам дали някой ще учи B2 - италиански език и къде - искам да се запиша (платено) към групата, че моята школа ще прави курсове чак след няколко месеца, а ми трябва сега.

Аз уча платено, в "Италика". И двете учителки, при които съм била, са добри.
Сега съм при Йонка Григорова, индивидуално обучение. Жената е с опит в курсовете, била е и дълго време в Италия и споделя интересни италиански изрази. Ако искаш, може да пробваш.

# 297
Здравейте, има ли желаещи за френски език по програмата "Аз мога повече", ниво В1 или А2?
Аз получих ваучери за френски език, но всички курсове вече са започнали. А за нови курсове няма още достатъчно събрани кандидати.
Ако има желаещи може да се организираме и да направим една група в някоя от школите, които работят с ваучери.

# 298
Моля препоръчайте школа по английски в Люлин или центъра.
Благодаря

# 299
  • София, България
за английски има друга тема

Общи условия

Активация на акаунт