Отговори
# 375
Здравейте, знаете ли къде мога да намеря Доставчик за обучение по руски език в Бургас?

# 376
  • Варна
Здравейте,
някой, който е карал курс по френски език по програмата за Варна, ако може да даде отзиви от доставчик.

# 377
  • София, България
Здравейте,

Моля ако някой има впечатления за школи по немски в София да ги сподели. Прегледах сайта на АЗ, но от никоя от школите там не ми говори нещо. Предпочитам присъствена форма на обучение.

Поздрави

Преди 2-3 страници обсъждахме няколко школи.

# 378
  • София
A има ли изискване заявения език да не е бил изучаван преди в училище? Защото имам някакъв хорариум, но знанията са от хиляда и балканската война и вече почти несъстествуващи. Има ли вероятност да ми откажат по тази причина?

# 379
Знам, че не трябва да ти пише, че е профилиращ език. В дипломата ти може да си имала часове по него, но накрая ако пише профил английски, примерно, не можеш да запишеш английски сега.

# 380
  • Варна
да се разпиша и аз тук-от днес търся школа по английски-има ли записали все вече

# 381
  • София
ама те веднага ли дават ваучъра?

# 382
  • София, България
За АНГЛИЙСКИЯ има друга тема!

# 383
  • София
само да спомена по обяд опашките са огромни, а след 16ч няма толкова хора

аз четох че не може езика, който си учил в училище

ако сте със старото заявление може на място да попълните
копие от дипломите и копие от лична карта

# 384
  • Пловдив
Здравейте, дами. Ако има някой, който да ми препоръча къде да уча немски в Пловдив, ще  бъда ужасно благодарна. Аз си взех уведомлението и сега се чудя и мая!

# 385
  • Пловдив
Немски за начинаещи, съботно-неделен курс започва от 10.11 в Евро-Алианс. Записах се, но нямам отзиви.

# 386
  • София
добре как се записвате като казаха, че за ваучъра до 3 месеца?

# 387
Във Варна има почти готова група по немски А1 към Училища Европа - 2 пъти през седмицата и един път в неделя. Чакат 1-2-ма да се запишат още за запълване, за да стартираме. Ако все още има мислещи да се запишат ли или не, могат да го направят.

# 388
  • София
Отново да попитам ,за школа по френски за София.

# 389
Засега е спряно издаването на ваучъри за дистанционно обучение, така че който планира такова, да помисли и за резервен вариант.

Общи условия

Активация на акаунт