Отговори
# 135
Някой знае ли дали има шанс да се удължи срока на курса след 30.06 ? От няколко места ми казаха,че са чули нещо от сорта!Според мен няма да е лесно да се изкарат 3 нива за толкова кратък срок!
Ако има желаещи да се запишат на курс по английски /в Бургас/ от 3 до 5 ниво нека ми пишат на лични.

# 136
Здравейте,
Препоръчайте ми школа за френски език. Аз подадох и се надявам до към края на годината да имаме вече одобрения, а не да се чака толкова дълго.

Само да вметна, че френски не се учи дистанционно, ако наистина искаш да го научиш...
Говоря само от личен опит...  Peace

# 137
Някой знае ли дали има шанс да се удължи срока на курса след 30.06 ? От няколко места ми казаха,че са чули нещо от сорта!Според мен няма да е лесно да се изкарат 3 нива за толкова кратък срок!
Ако има желаещи да се запишат на курс по английски /в Бургас/ от 3 до 5 ниво нека ми пишат на лични.

Да, аз чух нещо подобно от директорката на БТ, когато говорихме за моя ваучер - ще си го взема след НГ и до края на срока по програмата трябва да изкарам 960 часа ПК, което е три пъти повече от езиковия курс. Тогава тя ми каза, че срокът ще бъде до края на октовмри.

# 138
Здравейте,
Препоръчайте ми школа за френски език. Аз подадох и се надявам до към края на годината да имаме вече одобрения, а не да се чака толкова дълго.

Само да вметна, че френски не се учи дистанционно, ако наистина искаш да го научиш...
Говоря само от личен опит...  Peace

О, със сигурност искам да си е на курс с присъствие, а не он лайн, защото с това тяхно произношение  ooooh! Дано до края на месеца да ми се обадят от БТ. От понеделник ще се обадя на няколко доставчика по френски за София да чуя какво предлагат.

# 139
krisska , би ли споделила /може и на лични / на  кои доставчици ще звъниш . Аз също съм от София и имам голяма дилема къде да се запиша на френски , най-вече заради удобното местонахождение на курса . От Адеко вече ми отказаха . Искаше ми се ИЧС или СУ , но не ги виждам при доставчиците .

# 140
krisska , би ли споделила /може и на лични / на  кои доставчици ще звъниш . Аз също съм от София и имам голяма дилема къде да се запиша на френски , най-вече заради удобното местонахождение на курса . От Адеко вече ми отказаха . Искаше ми се ИЧС или СУ , но не ги виждам при доставчиците .

Ще се обадя на Омега, Айли, Евро Алианс и Нов Стандарт. На последните писах мейл преди да започне подаването на документи и ми отговориха, че се доплаща по 50 лв. на ниво, а учебниците са оригинални /Панорама/ и остават за нас след това. Ще проверя дали все още е така, но ако се доплаща няма да се запиша при тях.
До колкото знам ИЧС и СУ са се отказали от програмата.
Ако са добри условията /аз търся вечерен курс, без доплащане, ако може да е от ниво А2/ клоня към Евро Алианс, понеже знам от доста хора, че в Пловдив, където им е основния офис, курсовете им са на доста добро ниво.
Омега пък са ми на по-удобно място-близо е до метрото и ще ми е по-бързо предвижването от работа и после към къщи.
В понеделник ще ги преслушам и ще пиша какво съм решила и какво са ми дали като информация.

# 141
krisska , благодаря , ще чака да пишеш .

Склонна съм да ги платя тези 50 лв. ако мястото на провеждане ме устройва .  Rolling Eyes

# 142
Някакви впечатления от фирма Зенит 94 във Варна?
В чуденка съм къде да се запиша, но нещо се затрудних в избора си.

# 143
Някакви впечатления от фирма Зенит 94 във Варна?
В чуденка съм къде да се запиша, но нещо се затрудних в избора си.
За какъв език? Говорила ли си с тях? Какви са им условията? Hug

# 144
  • varna
За Варна кои са школите искам да се запиша по немски език newsm78

# 145
Момичета,някой може ли да препоръча онлайн езикова школа по италиански език ..или пък школа в Пловдив,където обучението е дневно?

# 146
За Варна кои са школите искам да се запиша по немски език newsm78
Аз се записах в Европа Peace

# 147
  • varna
И аз днес се записах в Планета на 9.12 започва курса , дупе да мие яко  Grinning

# 148
Някой да се е насочил към Британика- Варна -  англ език, да сподели впечатления или опит Simple Smile

# 149
  • София
ИЧС стартират курсове по програмата от 19 и 21,11,2011г.Днес се записах.Държи се входящ теаст за ниво.Специално за Английски най-високото,от което се почва е В1.

Общи условия

Активация на акаунт