Отговори
# 225
Ами, какво стана, обадих се отново някъде в края на миналата седмица в Академия и ми казаха, че все още не може да се събере група. Но не казаха да нямат курс за В1.
От Интелект имат курсове от А2.1 до Б1.2 (което също не е точно това, което ми трябва, но поне не е за начинаещи), но искат доплащане (не депозит, а доплащане) от 210 лв, което няма да стане  Confused
И така...търсенето продължава Simple Smile

# 226
Момичета, на мен сега ми звъннаха от ЕС България. На 4.12.11г. започна немски нивто Б1, до 30.06.12г. ще минем 3 нива. Курсът е неделен от 10 до 17:00, времето е малко много, но аз ще се записвам там, тъй като нищо друго не намерих. Искат само 50 лв. на ниво депизит, които връщат края на обучението. Учебниците са безплтани, както и нищо друго не се доплаща.  Ако още някой реши да се включи, много ще се радвам да имам съмишленици Simple Smile

# 227
Tedinko, благодаря за информацията за курсове по испански в ИЧС. Днес се обадих там, но не останах доволна от проведения разговор. От други съфорумки виждам, че и "Бюро Студентски труд ООД" е доста коментиран доставчик, така че утре ще звънна и там. Надявам се да набират още групи, защото ми е по- близо. Момичета, ако някоя от вас има информация, моля да сподели.
Предварително благодаря!

# 228
Nautl, днес звънях в "Бюро Студентски труд ООД" за курс по испански език. Казаха ми, че желаещите са над 16 човека, така че ще ги разделят в две групи.
 Предполагам набират все още курсисти. Началото на курса ще е 28 ноември.
Дано да ти е от полза тази информация. Успех!

# 229
  • София
Nautl,няма за какво. Пожелавам ти късмет в търсенето на ДО. Когато започнах да се интересувам от доставчици на обучения по програмата доста често срещах Бюро студентски труд.Доста добри отзиви и мнения прочетох и чух. А относно ИЧС, когато им звънях служителката беше доста любезна и учтива, грабна още по телефона както се казва. Но както да е по важното е да се намери качествен учител защото това си е на чист късмет.Пожелавам на всички бъдещи испаноговорящи много късмет и успех.

# 230
Имате ли впечатления от учителите по испански в ИЧС, Бюро студентски труд или езикова школа Омега?

# 231
Днес се записах на курса по испански език в "Бюро Студенски труд ООД". Управителката на фирмата ми каза, че ще учим по система VEN два пъти в седмицата след 18:30. Досега са провели три обучения по "Аз мога и Аз мога повече" по испански.
Nadinka, пред същата дилема бях като теб, защото силно искам да попадна на разбран учител.
 За съжаление за Омега не знам какви са преподавателите, но винаги има текучество. За ИЧС моя близка кара там миналата година и не остана доволна, а за "Бюро Студентски труд ООД" виждам, че пишат добри неща и на късмет го избирам.  Дано да остана доволна!
 Поздрави и успех!

# 232
Здравейте отново от мен Simple Smile !
Аз за ИЧС съм чувала от познати само хубави отзиви, но никога не знаеш при кой преподавател ще попаднеш. Очевидно си е чист късмет да случиш на добър учител.
В Омега една приятелка учеше испански, беше доволна също.
В тази връзка да попитам някой дали има инфо за обучението в ЕС България? / аз там ще записвам немски език В1 /

# 233
  • Варна
Получих смс че съм одобрена за италиански във Варна, и сега започвам да търся доставчик. Ако не успея, ще се включа за Кабината, по-горе беше споменат отговора от тях.

Добавям като инфо - Европа са спрели обучението с ваучери, проверих и Италика - те пък не работят по схемата.
Писах мейл на Кабината, много се надявам на положително развитие от тях.

Последна редакция: чт, 17 ное 2011, 12:13 от Alexandra

# 234

Добавям като инфо - Европа са спрели обучението с ваучери,

Предполагам имаш предвид само за италиански език?

# 235
  • Варна

Добавям като инфо - Европа са спрели обучението с ваучери,

Предполагам имаш предвид само за италиански език?
Аз за него попитах, може би е само за италиански.

# 236
  • Пловдив
В Пловдив даже не мога да намеря и за А2 немски.Ако някой има информация да пише.

# 237
  • София
Желаещи за руски в София има ли изобщо??  Rolling Eyes

# 238
Днес с една приятелка се записахме в Академия на немски език от А1 , който започва от началото на декември и ще се провежда събота и неделя от 14.00 до 18.00ч. Ако някой е заинтересован нека да им звънне , понеже тази дата не беше обявена в сайта им и ако не бяхме звъннали нямаше и да разберем , че ще има нова група. Успех на всички!

# 239
Здравейте, записвам се при вас, тъй като от днес си търся ДО, интересувам се за гръцки език

Общи условия

Активация на акаунт