Отговори
# 255
Здравейте,

аз също се интересувам за курс по френски език, за начинаещи. Искам да попитам момичетата, които са се записали на курс в Кабината, как точно се дават новите думи. Чуденката ми е като е онлайн и се "виждам" с преподавателя, той/тя как вижда дали съм написала думата правилно, все пак френския доста се различава написаната дума и произношението й. На компютър ли пишете домашни и упражнения за граматиката. Просто се опитвам да си го представя Simple Smile Струва ми се доста удобно вкъщи да учиш Simple Smile
Хубав ден на всички!

# 256
От вчера започнахме немски език с приятелката ми в Академия. И ние, както и някои от другите с които разговаряхме сме доволни от преподавателя и от темпото. Учебниците ни са добри и остават после за нас.  Единственият проблем е с шума , но не е фатално:) Успех на всички !

# 257
Здравейте!
В крайна сметка някой успя ли да се запише по прогарамата на курс по италиански?!

Прозвънях няколко езикови школи и дори някои вече не работят по прогарама, явно информацията на страницата на Министерството на труда не е актуална.

# 258
Здравейте, момичета

Търся си ДО за френски език за Варна, без дистанционно обучение  Wink звъннах на 3 фирми(Зенит, Джоб тайгър и нещо дълго и сложно)  не работят вече по програмата, сега чакам отговор от Планета  Rolling Eyes  някой може ли да ми препоръча други фирми?   bouquet

# 259
Здравейте,
Аз съм с Гръцки в София и търся групи от началото на януари
за съжаление всички групи са започнали от 5  до 15 декември
има ли други като мен с гръцки и незаписани още?
Поздрави на всички

# 260
ето и фирмите с гръцки в София:
1. Хермес, бул. Скобелев 45 тел. 029832113
2. Айли и Академия /Номинатус/ , ул. Гладстон 53 и ул. Борис 160 тел: 9818882 , 9804153
3. Нов стандарт, ул.  Екзарх Йосиф 21 тел: 9833707
4. Александър, ул.  Раковски 193а и Парчевич 43 тел 9635533
5. Делта, ул. Цар Симеон 80 тел: 9831111

# 261
  • Варна
Здравейте, търся си добра школа по немски език за Варна, може и извън програмата "Аз мога". Ако има някой записан в Кабината, моля да сподели, как точно се ползва сайта и достатъчно ли е ефективен метода? Много благодаря предварително!  bouquet  bouquet

# 262
  • София, България
ЧНГ, дано всички си започнете и завършите курсовете, да си научите езиците и да си ги използвате после!!!

Мъж ми и брат ми търсят в момента училище по немски. Не са се много координирали по какво време им е удобно и на двамата, но вечерните групи май не са им вариант. Има ли друг, който търси дневна или съботно неделна група?

# 263
Аз ходих в Детелина в София да питам за курс по немски, но все още не съм решила дали ще се запиша при тях. Не ми хареса това, че докато чаках да ми дойде реда, човекът от агенцията обясняваше на жената пред мен как парите дето взимали от държавата за тези обучения са малко и едва ли не били на загуба от такива като нас. Освен това искат 160 лв депозит, който не се връща ако по някаква причина прекратиш курса преждевременно.

# 264
  • София
здравейте,
желаещи за испански и къде на този етап? Тъкмо си получих уведомлението...
ИЧС записват ли още, утре смятам да им се обадя

# 265
ЧНГ, дано всички си започнете и завършите курсовете, да си научите езиците и да си ги използвате после!!!

Мъж ми и брат ми търсят в момента училище по немски. Не са се много координирали по какво време им е удобно и на двамата, но вечерните групи май не са им вариант. Има ли друг, който търси дневна или съботно неделна група?
Привет и честита нова година!
При нас /Езикова школа Академия/ има дневен, пон. ср. и четв. 15:00-18:10. Ако проявяваш интерес, пиши или звънни на тел. 980 41 53.

# 266
Сега си взех уведомлението и мисля да се запиша на френски в александър на раковска, най-удобно ми е и мисля, че ще свършат работа. Освен това казаха, че не се доплаща нищо Simple Smile

# 267
Здравейте , аз също си търся добре езикова школа но става въпрос за Стара Загора. Без ваучер. Искам да уча испански понеже ми предстои заминаване. Живях в Испания почти година и посещавах курс за чужденци и наистина научих много много думи ама с граматиката съм много зле.
Някой знае ли за наистина добра школа в Стз.?  Мислих в интер алианс понеже там изучавах английски и бях много доволна но там ми казаха ,че нямат учител. Насочих се също и за Кеймбридж някой има ли впечатления за там ? Цени? За други школи съм малко скептично настроена дори не съм ги чувала.... благодаря  Hug

# 268
Никой ли няма за курс по Гръцки? Thinking

# 269
Записах се на Княз Борис 160

Общи условия

Активация на акаунт