Отговори
# 360
  • София
Здравейте ,със стартирането на новия прием на документи ,мисля да подам за обучение по френски език.Моля ,препоръчайте ми изпитана школа за София !

# 361
Здравейте ,със стартирането на новия прием на документи ,мисля да подам за обучение по френски език.Моля ,препоръчайте ми изпитана школа за София !

search

Аз също се интересувам от одобрените доставчици за София, кои бихте препоръчали за обучение по френски език? Всякаква информация относно изброените школи, би ми била много полезна
Благодаря!

# 362
  • София
нещо интересно -
от тук улеснено може да попълните заявлението и декларацията за кандидатстване по програма "Аз мога повече". След като попълните долните полета, ще генерирате попълнен pdf документ, който трябва да разпечатате, подпишете и занесете в бюрото по труда

https://azmoga.kabinata.com/zaiavlenie/

# 363
Здравейте, някой да знае нещо за обучение по италиански език дистанционно?

# 364
  • на 90 км от морето

Знам, че в Кабината за съжаление няма  Peace Ако успееш да откриеш нещо, ще ти бъда благодарна да пишеш. Иначе и аз съм  процес на търсене, но засега няма нищо  Cry

# 365
А някой карал ли е курс по испански дистанционно? Може ли да препоръчате доставчик?  Hug

# 366
  • на 90 км от морето
А някой карал ли е курс по испански дистанционно? Може ли да препоръчате доставчик?  Hug

И аз питах в другата тема за същото. Казаха ми, че в Кабината става. Насочила съм се към този ДО  Peace Дано избора ми да е успешен  Peace

# 367
нещо интересно -
от тук улеснено може да попълните заявлението и декларацията за кандидатстване по програма "Аз мога повече". След като попълните долните полета, ще генерирате попълнен pdf документ, който трябва да разпечатате, подпишете и занесете в бюрото по труда

https://azmoga.kabinata.com/zaiavlenie/

Формите за попълване тук са от миналата година!! Имайте го предвид, защото връщат, ако сте с тях. Има нови на сайта на агенцията.

# 368
  • Пловдив
Само на мен ли ми изглеждат еднакви Заявленията, Дакларията, дадени по  горе за попълване с тези в БТ.....

# 369
Отдолу на новите документи има един надпис добавен- Инвестирай в бъдещето или нещо подобно. Ако го нямате, връщат. Аз 2 пъти ходих заради това.  Naughty

# 370
Здравейте,

имам желание да уча турски език по ОП "Аз мога повече" в София. Има ли някой, който вече е минал по този път или има желание занапред да учи турски?
Ще съм благодарна за всякакви мнения и препоръки за школи и курсове.

# 371
Здравейте,

Моля ако някой има впечатления за школи по немски в София да ги сподели. Прегледах сайта на АЗ, но от никоя от школите там не ми говори нещо. Предпочитам присъствена форма на обучение.

Поздрави

# 372
Търся доставчик за обучение по френски в Бургас.
Някой може ли да сподели впечатления от вече изкаран курс?

# 373
има ли някой карал курс по немски в Нов стандарт , моля за отзиви ?

# 374

Аз открих една фирма : http://royal.vipgroup-bg.com/ академия Роял. Предлага он-лайн и по Италиански език. Но никакви отзиви за нея не мога да открия....
Но аз съм изкарала вече английски език по програмата миналата година и сега май няма да мога да запиша пак език. Искаше ми се Италиански....

Общи условия

Активация на акаунт