ПЪРВИ клас - епизод 20

• 30 326
  • 759
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Габи вчера по писане има оценка  " Пишеш грозно.". Всичко й е вярно , но е невъзможно  грозно!!! Все си мисля , че главата й не е била в час. Или е мислела за храна, или за тоалетна!!!
Моят много се стараеше, докато пишеха с моливи, за да "заслужи" да пише с химикалка. Откакто им позволиха, е нещо страшно!
"Пиши по-старателно", "Не излизай от реда" и т.н.... ooooh!
Ели, не се ядосвай. С повече тренинг ще оправите диктовките.

# 241
ели съжалявам-знам че не ти е до смях ама аз щях да се попикая Joy Laughing Joyнаправо зор ми беше даже да го прочета Laughingстелина -абе страшни маймуни са бе еййй. само чакат да се обърнем и правят каквото си знаят Crazyетия това с тази строга госпожа е много неприятно Twisted Evilчак от притеснение да повръща детето...... Closeаз снощи бях на родителска.ами общо взето добре се справяли децата с материала  обаче дисциплината им куцала.онзи ден на госпожата им и`  се наложило да им посъкрати часа по физическо с 10 мин.мойто диване и още двама хубавци решили че трябва да стачкуват по този повод. #2gunfireпостояли 10-ина мин. в коридора в знак на протест и после госпожата ги прирала Twisted Evilда ги хванеш и ........

# 242
И ние в кюпа на спорещите.Снощи поспорихме за пореден път с половинката след вчерашната случка в училище.Според баща му щом някой го удари трябва да отвърне,аз пък не съм съгласна.Вече не знам дали съм права.Ама как така ще удари момиче?Против съм и все го уча да не реагира първосигнално и да избягва решаването на конфликти с физическа сила.Не мога да си представя,че детето ми ще удари момиче.А мъжът ми ме контрира с това,че когато го напада момиче пак не трябва да се оставя да го удрят.Но все си мисля,че за да те ударят трябва да си провокирал нападателя,нали?Значи може и да го избегнеш. Thinking
Аз се отказах да настоявам да пише по-четливо след като госпожата ми каза,че очевидно ще си бъде така небрежен в това отношение.Сигурно не всеки може да бъде краснописец.Но продължавам да вярвам,че може много по-добре стига да се старае. WinkУспокоявам се,че поне рядко прави правописни грешки.
Леле,днес изпълних нормата за писане в темата поне за седмица напред. Crazy

# 243
А моята дъщеря от нейното "старателно" писане, толкова бавно пише и така натиска с химикала, че можеш да прочетеш няколко страници отдолу, какво е писала.
Такова бавно и мудно писане не съм виждала.
Диктовките ги пишем с такова темпо, че накрая нервите ме хващат.

deyzi  и при вас ли е ден за спорове?
Според мен ти си правата.
Нали си имам щерка, та гледам от тази страна.

# 244
  • Русе
 Да кажа сами,че вече сме подстригани  Cry  Cry  Cry Той настоя да го подстрижа,че му пречела косата когато пишел и да станел красив като тати. Сега прилича на съвсем съвсем обикновено момченце. Първа го видя - любимата му Христинка.  Simple Smile Преживя го  Simple Smile

# 245
  • София
Амбър, аз доста време държах Иво с дълга коса. Едната от причините беше, че, едва ли не, ще травмирам детето като си види главата подстригана.
А той, милия, като го подстригаха, беше толкова щастлив, че вече е като другите момченца.  Simple Smile

# 246
майко мила амбър какво си направила за богаааа #2gunfire smile3511бързо да показваш снимкаааааа

# 247
  • София
deyzi, сега се сетих, че имахме всъщност два спора снощи с мъжа ми. На тренировката по баскетбол снощи /те са смесени децата от различни класове/, някакво дете от друг клас ударило най-добрия приятел на Павел. Той се хвърлил да го защитава. Другото момче го ритнало силно по ухото, от което се беше подуло ужасно. На предишната тренировка пък, детето на треньорката /вярно , в играта и може би дори не нарочно/ бутнал Павел и той си блъснал главата в стената. Та аз казах, че не съм записала детето на кеч, а на басктетбол уж и ще го спра! Таткото пък каза - нищо му няма, така се става мъж.  Crossing Arms Twisted Evil
Иначе и аз уча моите деца да не удрят момичета! /Поради което пък Симеон отнесе побой от 3 "дами" в 5-ти клас някъде, че се стигна и до полиция! Цялото му лице беше един голям оток!  ooooh!/. Та не се знае къде точно е истината.  Tired
A m b e r, дай снимки!  Hug

# 248
Да кажа сами,че вече сме подстригани  Cry  Cry  Cry Той настоя да го подстрижа,че му пречела косата когато пишел и да станел красив като тати. Сега прилича на съвсем съвсем обикновено момченце. Първа го видя - любимата му Христинка.  Simple Smile Преживя го  Simple Smile
Леле,току що ми разби сърцето!Та аз заради твоето дете,оставих и на Петьо по-дълга косичка.Чакам снимки,моля да е днес,че да мога да заспя довечера. Wink
Айде,пак писах,но не се сдържах при тази новина. Crazy
Иринче,и аз не знам вече.Може би защото нямам момиченце,а мечтая за такова,си мисля,че са ангелчета,нежни,беззащитни и трябва да им се кавалерства.А,то какво става на практика. Thinking

# 249
  • софия
Леле,току що ми разби сърцето!Та аз заради твоето дете,оставих и на Петьо по-дълга косичка.
Айде,пак писах,но не се сдържах при тази новина. Crazy
Що, бе АМБЪРЧЕ!  Cry

# 250
  • Русе
майко мила амбър какво си направила за богаааа #2gunfire smile3511бързо да показваш снимкаааааа
 У дома е демокрация, всеки има право на глас и косата си е негова.  Cry  По добре да не пращам снимка.  Cry  Cry Устоях само на напъна за гола глава. Успокоявам се,че ще му вързвам кърпа на главата. Почвам да търся вече с черепи и кости.

# 251
  • софия
Имаме   кърпа с черепи , но е електриково тъмно розова.  Simple SmileПолзвахме я на морето, защото Габи непрекъснато се гмурка и ако не видя след секунда черепчетата , си умирам от страх. Загуби една сигнално жълта пак с черепи. Голямо търсене падна.Общо взето само този десен харесва. Имат много общи вкусове със Светльо.  Simple Smile 

# 252
Ейй, Амбър... и на мен ще ми е мъчно за дългата му коса. Но пък може той да реши пак да си я пусне след време.
Ели, умори ме от смях.. как имаше нерви да препишеш дословно диктовката  hahaha
Моите пък умират за рошави прически, но нали се слага лак, гледам да са с прически по- рядко. Но днес нали има повод Светьо, та в главата беше като бръкнал в контакт. И шапка не сложи, за да е развали фризурата  Blush След малко ще изляза да му купя пъзел. Побърка се с тези пъзели, седи съсредоточен и реди ли реди...
Ако не сте виждали таралеж в аката - по средата има един - http://farm5.static.flickr.com/4119/4770651901_c46af57937_z.jpg

# 253
  • Русе
  Теди, чудесна прическа. Гледам го това моето дете и на никъде му е главата. Ще ходя за гел, че в училище с кърпи не върви.

# 254
Amber, качи моля снимка.  Praynig
На талнтливото ти момче сигурно всичко му ходи.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт