ПЪРВИ клас - епизод 20

• 30 326
  • 759
  •   1
Отговори
# 300
  • София
  Етиа, пробвай една игра. Играйте на час по англиийски. Като той е учителя, а ти ученика. Да опиташ да разбереш какво го стряска там.  newsm78

За съжаление, знаем какво го стряска - учителката, но не знаем как да преодолеем проблема.
Преди английски го препитваме вкъщи, проверяваме домашни - всичко е ок, госпожата като го пита губи ума и дума. Самата госпожа знае за проблема, уж е смекчила нещата, но нанесената вреда и стреса не изчезват автоматично.

Наизвадили сме всички възможни речници с картинки, книжки с рисунки на аглийски, всякакви игри останали от сестра му, да се увери, че знае, да е спокоен и по-самоуверен,но...явно трябва време.

# 301
Много е важен подходът на учителя.  Peace
Трябва да умеят да предразположат децата, за да не се притесняват малките душици.  Rolling Eyes

# 302
  • София
mishelin  това, което става при вас е недопостимо. АКо разбера, че някой каже на мое дете, че ще му избие зъбите хич няма да се церемоня.
Имахме такъв случай с момченце, което беше заплашило Марио и още две деца (на 3-5 години), че ще извика брат си и той щял незнам какво си. Вече никой не си играе с това дете. Как така ще ръси заплахи безнаказано.
Голямото братче естествено беше отказало на малкото да се разправя с дребосъци и сега голямото си играе свободно на площадката, малкото ходи на съседната.

А що се отнася до тази госпожа просто нямам думи. Самата тя е виновна за поведението на децата. АКо още не са започнали да я плюят, то си е въпрос на време.

# 303
Кой плачеше за задачки от " Аз и числата"? Mr. Green
http://bglog.net/nachobrazovanie/43795
Редактирам се. Само на мен ли ми излизат тестовете от " Аз, природата и светът"?
И пак се редактирам. Грешката не е в нашия телевизор. Явно авторката на темата в бързината е качила други тестове.  Joy

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 16:43 от Анонимен

# 304
И на мен ми излизат тестовете "Аз, природата и светът".

# 305
  • София
Я да си ги оправя веднага авторката.    Crossing Arms Mr. Green

# 306
Я да си ги оправя веднага авторката.    Crossing Arms Mr. Green
Вече й се накарахме.  Naughty Joy

# 307
Пфу, толкова време ги чакам тези тестове и накрая - Госпожата се объркала  Mr. Green..... Така ме е яд  Twisted Evil. Дано по бързо си оправи грешката.......

# 308
  • София
Пфу, толкова време ги чакам тези тестове и накрая - Госпожата се объркала  Mr. Green..... Така ме е яд  Twisted Evil. Дано по бързо си оправи грешката.......
Оправила ги е, гледам.

# 309
Видях теста. Не се е справил добре моя син. Много се ядосах. Толкова нерви похабих с тази математика. Иде ми да го  smile3512 bash

# 310
Амбер , хареса ли го Хриси ? Пусни една снимка за любопитните де Wink

# 311
  • Бг-мама
Аз не мога да отворя теста , някой може ли да копне задачите тук.

# 312
  • Русе

Зечова 
 http://dox.bg/files/dw?a=d04760a6e9

Cry Снимки поне няколко месеца няма да правим, Не и без забрадка. Тя Хриси е възпитано и деликатно дете.  Няма да го обиди, както и да изглежда. Запазих опашката му в една кутия.

# 313

Зечова 
 http://dox.bg/files/dw?a=d04760a6e9

Cry Снимки поне няколко месеца няма да правим, Не и без забрадка. Тя Хриси е възпитано и деликатно дете.  Няма да го обиди, както и да изглежда. Запазих опашката му в една кутия.
Ееее не може да е толкова зле прическата.Просто ти си свикнала да е с дълга коса

# 314
  • Бг-мама
Явно нещо му липсва на компютъра ми не мога и не мога да го отворя.

Общи условия

Активация на акаунт