ПЪРВИ клас - епизод 20

• 30 326
  • 759
  •   1
Отговори
# 405
  • тъгата в мен
.

погледнах задачата за зайците. Нямам думи. Логиката,която открих, е че сумата от долните две числа, е равна на сумата от горните 3 числа.
Не мисля,че е това.Според мен е,че ОТ сбора на долните две числа,вадим сбора на горните две числа и разликата се намира в облачето,дето си го мъдрува зайчето Joy Т.е. задачата се решава отдолу нагоре..
За четенето на условията на задачите-аз така или инъче го карам нинджата да чете.Понякога два пъти не му стига,да "вдене" условието Wink

# 406
  • София
Това е логиката. Аз имам един сборник на СМБ и там си пише.
Сборът на горните три е равен на сбора на долните две.

Да не говорим, че в сборника зайчето въобще не изглеждаше така.

# 407
  • София
Чисто математически, логиката на Сврачето и на A m b e r е една и съща.  Peace
И двете са прави явно.
Но това, което пише Сврачето пък се връзва с две "улики", които иначе остават неразгадани. Едната е формата около числата над зайковците, която се различава от другите. И втората е стрелките.
Но така или иначе, за мен задачата е чиста "стъкмистика".

# 408
  • София
Да само 'дето в логиката на сврачето има логика, а в това, което те са пуснали, трябва бая да се нап'неш, за да го изкараш логика  Joy

# 409
  • София
Да само 'дето в логиката на сврачето има логика, а в това, което те са пуснали, трябва бая да се нап'неш, за да го изкараш логика  Joy
Писали сме едно и също едновременно.  hahaha

# 410
http://clasmechta.dir.bg/_files/5189536.doc
 Тези зайци са като тези катерици/ зад.7 /. Голямо чудене падна докато ги разгадая. Ако вече имате тези задачи се извинявам, че пак съм ги пуснала.

# 411
  • София
О не, не са.
Аз, поне, не мисля че мога с един поглед да сумирам 5 двуцифрени числа по двойки и тройки, за да се ориентирам какво са искали. А при катериците са си комплектовани.

Иначе да, същите задачи сме ги виждали, само че със зайци, а не с катерици. И не за подготовка, а за състезание. Това са си задачите от състезанието, само някой е сменил безумната задача с доста по-ясна.

# 412
  • София
О не, не са.
Аз, поне, не мисля че мога с един поглед да сумирам 5 двуцифрени числа по двойки и тройки, за да се ориентирам какво са искали. А при катериците са си комплектовани.
Иначе да, същите задачи сме ги виждали, само че със зайци, а не с катерици. И не за подготовка, а за състезание. Това са си задачите от състезанието, само някой е сменил безумната задача с доста по-ясна.
Да, наистина, това е същият тест в по-"разумен" вариант.
Десита22, благодаря. А имаш ли в подобен вариант от други години?

# 413
  • Русе

А този Светльо е голям романтик. С нашия голям бати са една зодия. По мои наблюдения, мъжете раци са много отдадени на половинките си и много романтични.  Heart Eyes
   Не е толкова романтичен, но пък много свободно изразява чувствата си. У дома всички сме така и насърчаваме това поведение.

Който е измислил задачата за зайците,няма много здравословно мислене.  Twisted Evil Аз се занимавам с разшифриране на кодове и много често ми се налага да търся зависимостти между множества. Никога не бих съставила такава задача за развиване на този тип мислене.

# 414
  • София

А този Светльо е голям романтик. С нашия голям бати са една зодия. По мои наблюдения, мъжете раци са много отдадени на половинките си и много романтични.  Heart Eyes
  Не е толкова романтичен, но пък много свободно изразява чувствата си. У дома всички сме така и насърчаваме това поведение.
Чакай да порасне и да се влюби и тогава пак ще говорим, живот и здраве.
Вкъщи сме се зарили от плюшени мечета, крокодили и сърца, картички и прочее, които прехвърчат от нас към дома на момата и от нея - към нас.  Heart Eyes

# 415
  • Русе
Чакай да порасне и да се влюби и тогава пак ще говорим, живот и здраве.
  За тогава съм се подготвила да си купим каравана  с мъжа ми и да запрашим където ни видят очите, за да не гледам.   Sick Дано да е след като завърши училище де.  ooooh!

# 416
Този тест ни го даде нашата класна. Изобщо не подозирах,че е селектиран от нея.  Мислих , че е от някоя предходна година.  Crazy Ако ни даде други такива, веднага ще ги споделя с вас.

# 417
  • София
Този тест ни го даде нашата класна. Изобщо не подозирах,че е селектиран от нея.  Мислих , че е от някоя предходна година.  Crazy Ако ни даде други такива, веднага ще ги споделя с вас.
Ама той е същият като теста от ВМС 2007 май. Само тази задача е променена според мен.
A m b e r - че, нещо против романтиката ли имаш?  Wink

# 418
Eх, докато изчета всичкоооо Crazy  Grinning
Аз днес разбрах, че дължа на класната 6 лв., защото моя хубостник се записал на състезанието по математика, та ми бяхте полезни с линковете със задачи   bouquet. Не знам как ще се справи, поради изключителната разсеяност и бързина, но ще си търпи последствията. Според мен си мисли, че се е записал на театър  Crazy

По отношение на любовта - няма гадже, но в детската си падаше по едно момиченце, което още помни. Иначе целува и прегръща наред - тресе го романтиката  Heart Eyes

За тогава съм се подготвила да си купим каравана  с мъжа ми и да запрашим където ни видят очите, за да не гледам.   Sick Дано да е след като завърши училище де.  ooooh!

Ние това го направихме, пльоснали сме я на морския бряг и чакам момента на спасението и аз, който да трае по-дълго време  Mr. Green

# 419
  • Русе
  Стели, да си бягаме дружно,че да е весело.  Simple Smile

Иринка,нямам нищо против романтиката. Обаче след като първата любима на Светослав,след 3 годишна любов замина за Гърция и му съобщих мислех,че ще страда. А той каза - Друга ще си намеря. Иначе една година чака да му се обади или поне обещаната снимка да пусне и чак след това се влюби официално в Христинка. Обаче освен титулярката дружи още поне с десетина момиченца.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт