ПЪРВИ клас - епизод 20

• 30 327
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
Аууу, Иринче! Как щях да забравя и аз за тези бели и червени конци! От една седмица мимърмори за тях детето! Но май за понеделник ще им трябват. И аз нямам вкъщи. Но пък имам доволно количество бели и червени и  много разноцветни мъниста, топчета и тем подобни. Снимах такива за онлайн магазина на една приятелка и ми подари една камара. Та ще има за целия клас.

# 586
Аз имам време да се заредя с бяло и червено кълба, ако случайно решат да правят мартеници идната седмица по Домашен бит.  hahaha
Дейзи, да, наистина , поне за внуците си можем да се научим.  Joy

# 587
Момичета, купете си повечко червено и бяло! До четвърти клас включително все мартеници и картички за 8 март правят.  Grinning

# 588
  • София
Дейз, ти си нашата гордост.  Laughing Помисли за сестричка на Петьо и ще ти предоставя избор от трима синеоки младежи за нея. Хем сте градски със свеки. Поне за внуците да не мисля.  Wink А аз ще правя чая и ще пържа картофките. Това го мога.  Laughing spam2 Embarassed

# 589
Момичета, купете си повечко червено и бяло! До четвърти клас включително все мартеници и картички за 8 март правят.  Grinning
Благодарности.  Heart Eyes Ще те послушам и хубавичко ще се заредя.  Wink

# 590
Ей момичета голям смях днес със вас.  Joy
Тук често пеят родителите, но всички заедно. Но хоратта си пеят.
Аз днес съм малко п одобре. Поне не ми е толкова отпаднало, но гърлот опродължава да дере.
Мама Л, какви трябва да са тези букви. Има ли значение. Тук заговорихте за ядене и се зачудих такива ли трябва да са.
Иначе изрязваш малко по голяма буква и даваш на детето салфетки различни цветове. Къса парченца и намачква. След това лепи. Вики си има цялото име написано по този начин, ако трябва ще снимам. Става и със специална хартия, но може и така.
Другото което ми идва на умът е някакви клонки, които да са уплетени и да станат на буква О например. Може и някое цветенце.
А ето тук още два вида. Еднот ое от хартия, а другото от подръчни материали.
http://www.basteln-gestalten.de/e-basteln
буквите са отдясно
http://www.google.de/imgres?imgurl=http://www.initiative-hobby-k … b60I5Lx4Qbtn8zjCQ

http://hosted4free.de/wp-content/uploads/2009/12/punched_out.JPG.jpeg

# 591
Дейз, ти си нашата гордост.  Laughing Помисли за сестричка на Петьо и ще ти предоставя избор от трима синеоки младежи за нея. Хем сте градски със свеки. Поне за внуците да не мисля.  Wink А аз ще правя чая и ще пържа картофките. Това го мога.  Laughing spam2 Embarassed
Иринка,правим опити и дано сестричката се получи. BlushИма шанс и да е синеока като майка си.Стига с тези тъмни балкански гени. CrazyСлед твоето предложение да жертваш едно от прекрасните ти момчета/така лесно ли се дава син Wink/се чувствам силно стимулирана. Laughing
Ех,как се размечтах с теб да си пийваме чайчето/или нещо друго/редувайки Черно море и Витоша. Laughing
Дидева,благодаря ти,че ни следиш и информираш! HugАз повече се притеснявам от реплики като"маминка,за утре ми трябва някаква гума за БиТ".Последното казано в 21ч,без повече разяснения и без жокер "надникни в учебника". Rolling Eyes

# 592
  • София
А аз да си похваля бабата. От тази седмица съм на работа и децата бяха 4 дни при баща ми. Първо 4 дни пиша домашни по телефона и накрая в сряда вечерта (20.30) ми се обажда да ме пита каква им е програмата. Питам го моя дали има всичко по БиТ, а той ми казва "О да баба ми изсипа 50 мартеници в чантата" Та не стига, че 4 дни не им обърна никакво внимание, а накрая решила че вместо да купи прежда на детето да му даде стари мертеници да си разплита  Shocked

В понеделник не съобразил, че му свършва тетрадката и на 5-6 ред слязъл до книжарницата и си купил нова тетрадка. Минал в новата тетрадка на средата на изречението и накрая отишъл с ненадписана тетрадка...

В сряда ми се обади да ми се накара че задачите им по математика били тъпи. Били ги накарали да очертаят най-лесния начин да сметнат 8+7

Ама иначе пее добре. Там заключването на врата не помага - троши прозорци, кърти мивки...

# 593
  • София
Иринка,правим опити и дано сестричката се получи. Blush
Ако се получи ще кажеш как става, че при нас не се получи. Но баткото беше много щастлив, че е братче, а таткото само каза: "Като не слуша какво му се говори, нека сега да му пати главата. Няма далавера да си мъж"

# 594
  • Русе
  Валя, чупиш рекорда с бабата Laughing

Аз от половин час навигирам дистанционно нашия татко да търси конци и филц из града. Неуспешно обаче.В Русе не са били чували за филц ми каза   Twisted Evil
  Междувременно открих това, което най вероятно няма да мога да реализирам  Confused
http://radikal.ru/F/i014.radikal.ru/0711/3a/8b72a987e8f2.jpg.html

# 595
  • При децата ми
Дейзи, радвам се, че идеята за тортата и буквите ти харесва! Тортата ще я поръчваме от фирма, да. Една майка предложи идеята, а класната даде идеята за солените букви.
Амбър, много хубава буква, че и името хубаво! Wink Много модерни баби има Светльо.  Simple Smile
В нашия клас има доста деца от детската градина
Ирина, аз често влизам в темата, но ми е невъзможно да прочета всичко, просто нямам време, пък и вие много пишете! Whistling
Аз пък много искам да се науча да готвя вкусно... С всеки изминал ден ми се иска да правя нещо вкусно и красиво, но уви време няма никакво, с изключение на почивните дни, ама и тогава се чудя кое по-напред да направя. Тук редовно присъствам в "Готварския" и само ахкам пред красотите, които виждам там! Party  
Пък какви торти и сладкиши....лелееее! Crazy

# 596
  • София
Ирина, аз често влизам в темата, но ми е невъзможно да прочета всичко, просто нямам време, пък и вие много пишете! Whistling
Hrispa76, така е, защото има няколко спамърки тук /да не ги споменавам/ кикик. Сега сериозно. Не написах това, че сме го коментирали като упрек, че не си го видяла по-рано. А в подкрепа на наблюдението ти.  Peace

Иринка,правим опити и дано сестричката се получи. Blush
Ако се получи ще кажеш как става, че при нас не се получи.
Дори и аз ще се "жертвам", ако кажете сигурна рецепта.  Joy

Амбърче, а във фейса имат ли регистрация? На фармвил играят ли? Карат ли мотори? Искат ли ПСП? Mr. Green

Вале, голям смях с твоята рода цялата.

# 597
  Валя, чупиш рекорда с бабата Laughing

Peace  hahaha Ще й дадем награда за баба на темата.  Joy

# 598
Валя,ето затова сме майките,да се грижим всичко да е под контрол и всичко да е наред.Може и да не сме перфектни,ама то лесно ли е да се справиш и с работа, и с деца ,и с дом.задължения.
Забравих да ви се похваля,че моливите са оцелели почти без жертви.
През почивните дни ще учим,няма как,изпуснахме два дни от училището.Имам и да оцветявам буква "Т" за тържеството.Опитах се да прехвърля последното на наборчето,но той ме отряза с думите,че госпожата им е забранила те да ги оцветят.Ей,много я слуша тази наша госпожа,след като се отказа и от любимото си оцветяване.
Госпожата каза,че са писали рими тези дни.Дано успея да обясня и това някак си.
Сетих се,че госпожата също каза,че засега учели само съобщителни и въпросителни изречения.А за преразказ и съчинения им било рано още.

# 599
  • При децата ми
Ааа, Ирина, аз въобще не го приех, като упрек! Hug
Аз забравих да спомена, че нашето тържество ще бъде 2 в 1, т. е. празника на буквите и празника на мама. Rolling Eyes
Странно, но на нас никой нищо не ни каза за мартеници... newsm78
Днес направо се улях...

Общи условия

Активация на акаунт