Днес, ми е мъчно, защото... 14

• 41 823
  • 757
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Мими8406, не се отчайвай, моля те!  Hug Всичко ще стане с времето! Все пак сексът без пазене е стъпка напред, нали така..  Wink Доколкото си спомням казваше, че съпругът ти още не готов и не иска.. Но щом си го убедила, значи имаш напредък. няма да се предаваш, ей  Naughty!
Прегръщам те

# 16
Мими,горе главата HugКогато мамите ми казваха ,че и на мен ще се случи чудото, не вярвах беше толкова трудно да го приема,но ето ,че се случи.Пожелавам го и на теб и на другите мами да сте щастливи, отново и отново Hug

# 17
  • Талант на 2012,2013 г.
Хей, Мими... това, че сега не се е получило не означава, че няма да стане... Имаш голям напредък щом като сте предприели тези първи крачки. Сега неуспешен опит, ама следващият пък може да е успешният.Гледай напред и няма да се предаваш! А когато дойде щастливият момент първо с нас да споделиш...
Пожелавам ти успех!!! Hug

# 18
Благодаря ви мили приятелки,благодаря за подкрепата опитвам се да съм спокойна и да не мисля само за това но е много трудно  Hug и щом стане разбира се че първо с вас ще я споделя защото вие сте мой приятелки и в радост и мъка на вас мога да кажа всичко още веднъж ви благодаря Hug Hug Hug

# 19
  • Варна
Нека почива в мир Анастасия  Flowers Rose Flowers Rose Направо тръпки ме побиват вече от такива "инциденти"
Mimi8406  не се отчайвай, важното е че сте започнали с опитите.

# 20
Тъга ...
Днес се навършват три месеца, откакто загубих моите ангелчета newsm45

Вчера бях кълбо от нерви - бях на преглед за първи път след случката ... Тепърва ми предстоят нови изследвания - в събота или неделя ще правя биопсия, може да се наложи пак да пия антибиотик ... Всичко започва пак от нулата ... даже от -2  smile3518
Подготвиха ми и документите за кандидатстване за фонда ... за трети последен опит ... В един момент се замислих дали да отида и да ги подам точно днес, на тази дата ... Но после реших, че може пък този път това да е за добро ... Знае ли вече човек  smile3516 Лутам се между някакви искрици надежда и пълно отчаяние ... Не правя никакви планове, по-далечни от утре, въпреки че никой не знае дали ще има "утре"... Не смея да мечтая, заспивам с мисълта за тях и се събуждам пак с тази мисъл ...
Тъга ...

# 21
 Flowers Rose Flowers Rose за твоите ангелчета, мила!

# 22
Миличка akseltwo spoko наистина трудно е въоръжи се с търпение, доколкото ти е възможно. С много перипетии се сблъскваме докато осъществим мечтата си, но си заслужава!
За твоите ангелчета Flowers Rose Flowers Rose

# 23
Мила akseltwo, кураж мило майче, прегръщам те силно!!!

За малките ти дечица  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Нека почиват в мир!

# 24
Днеска ми  е много мъчно, моето малко момченце щеше да направи четири месеца, а остана завинаги на два месеца!  newsm45 newsm45

Почивай в мир, мило дете!

Винаги ще те обичам и ще те помня!

# 25
akseltwo , силна прегръдка от мен! За съжаление, изпитанията пред нас не свършват в момента на загубата, а продължават дълго след това... Изследвания, лутане, страхове, въпроси без отговори... и като че ли страховете са най-страшното! Всички сме минали през това! Няма да ти кажа, че ще мине леко и неусетно и няма да  разбереш как ще дойде времето, когато ще гушнеш бебчо. Това време се изстрадва! Но то явно си е част от орисията ни. Въпросът е в друго, че никой не може да спре времето! Че ще дойде един момент, в който тези изпитания ще са зад гърба ти и ще се радваш на своето вързопче щастие!Знам колко трудно ти е да повярваш в това сега, за всички ни в един момент мечтите ти ни са изглеждали на светлинни години разстояние от нас, да не казвам невъзможни за сбъдване! Но това усещане е основано на страха, на мъката и спомена! Ще сбъднеш своята мечта, а дотогава ние винаги ще сме насреща, за да помогнем времето да тече една идея по-бързо! Hug

Марианка, написаното по-горе бих искала да кажа и на теб! Някакси ,колкото и на моменти да е трудно, не бива да губим вяра! Ти самата си казвала на други момичета, че трябва да намираме сили да продължим! Знам, че  и твоето щастие те чака някъде в бъдещото, може би по-близо отколкото сама предполагаш! Искам да ти разкажа една случка, за която си мислех скоро. На 13-ти февруари станаха пет години, откакто моето момиченце си отиде. Тя също издъхна пред мен... На другия ден, когато говорих с мама по телефона и плачех, казах следното: Искам си бебето! А майка ми ми каза: Знам! Винаги ще си го искаш! И взе да ми обяснява, че ще дойде време да имам друго детенце и че няма винаги да страдам така силно Тогава реших, че тя просто не разбира! Днес, пет години по-късно осъзнавам колко е права. Да, винаги ще ми липсва моето момиченце! Но аз продължих напред и определено мога да кажа, че съм щастлива! Ще бъдеш и ти! Само ми повярвай! Hug

# 26
Благодаря ти Светле за милите думи! Благодаря ти за куража и вярата, която ми вдъхваш! Прегръщам те силно!!!

# 27
Mimi8406 Hug,не се отчайвай мила!Опитай се да си позитивна и не сипирай да вярваш-животът е борба...

akseltwo,мила майчице,понякога незнам какво да кажа,иска ми се да мога да те прегърна и да ти дам кураж spoko!Не се предавай,приятелко-твоите дечица ще са там където са моите две принцеси...а ние трябва да продължим-заради тях,заради нас,заради хората ,които ни обичат!Поклон пред мъката ти!За твоите рожби  Flowers Rose Flowers Rose    Flowers Rose Flowers Rose

marianaM Hug ,прегръщам те,мила!За твоето момченце Flowers Rose Flowers Rose

svetlana_78  202uuБлагодаря ти

# 28
Мили майчета,прегръщам Ви силно.
За вашите дечица Flowers Rose Flowers Rose

# 29
  • Талант на 2012,2013 г.
Една голяма виртуална прегръдка и от мен момичета... Hug Hug

За вашите рожби: Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт