Днес, ми е мъчно, защото... 14

• 41 890
  • 757
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Разбирането на различните църкви е различно. В православната - не дават да се пали свещ за некръстен починал. В евангелиската - която също е християнска църква пък - вобще не палят никакви свещи, нямат икони на светци...в нея не се кръщават малки деца - кръщават се хората тогава, когато "могат да различават дясната от лявата ръка" - т.е. да разпознават доброто и злото.
Моето дете не го опя поп, защото не беше кръстена. За мен това не е от значение, защото знам, че тя е точно до Господ и е ангелче - такива стават всички малки невинни същества. И знам, че ако аз съм добра, някой ден ще отида при нея. Аз съм кръстена в Православна църква, вярвам в Господ. След загубата отидох в Евангелистка християнска моя много добра приятелка ходи там от много години / не е секта, както мислят почти всички/ Точно тази приятелка ми помогна много... всеки има право да вярва или да не вярва. Аз избрах да повярвам, защото това ми носи душевно спокойствие и мир. Дава ми сили.

# 436
neuteshimaHugНаправи това което сърцето ти подсказва  Praynig
С риск да се повторя пред другите мами,ще споделя и с теб аз колко бях бясна когато почина нашето момченце,на целия този клир и паразитни представители на Господ.
Когато се роди синчето ни , съпругът ми беше платил в няколко храма да му четат за здраве,това е декември и януари ,месеци пълни с  църковни празници.Когато Ванко почина отивам на църква за да му прочетат молитва и какво бе учудването ми .Не бил кръстен.На 40 ден  отиваме в същата църква ,при същия поп,съпругът ми му сложи в джоба пари ,за да изпълни 20 минутна молитва EmbarassedЗащо питам аз трябва да си купувам молитвата за детето ми ,което е невинно както всички деца отишли си без време CryВинаги си паля свещички за синчето и за всички  близки.

За нашите прекрасни дечица  Flowers Rose Flowers Rose

# 437
  • гр. София
Дианче, църквите са машина за пари. Отдавна нямат нищо общо с вярата. Толкова са се извратили, че трябва да ги закрият като институция. Вярата на човек идва от сърцето и не му е необходим поп, т.е. посредник до бога. Бог е навсякъде, не само в църквата.

# 438
 Днес ми е мъчно, защото си отиде едно 28 годишно момиче в разцвета на своя живот - Ина  newsm45, точно когато намери истинската любов и беше истински щастлива. Защо и как се случи това? Някой и завидя ли? Защо точно тя толкова млада - тепърва встъпвайки в живота, когато пред нея беше възможността да създаде семейство, да има деца. Защо добрите хора Господ ги прибира по-рано при себе си?ЗАщо? newsm45

# 439
Светла ѝ памет Flowers Rose Flowers Rose

# 440
  • Талант на 2012,2013 г.
МИР на душата и...

# 441
  • Варна
Да почива в мир ...  Cry Flowers RoseFlowers Rose

# 442
Много жалко и тъжно... Светла й памет...  Flowers Rose Flowers Rose

# 443
Днес ми в мъчно защото стават 40 дни откакто те загубих.
Седя в празната стая и си мисля как сега трябваше да те гушкам.
Някой ден ще бъдем заедно завинаги мъничък мой...

# 444
neuteshima....za nashite angelcheta... Flowers Rose Flowers Rose

# 445
Neuteshima Hug...За всички Ангелчета Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 446
  • гр. София
Neuteshima, много те  Hug
За ангелчетата  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Дано са на по-хубаво място  Cry

# 447
Oshte edno momiche stana mama na angelche Cry,ne q poznavam lichno,no mi stana mnogo bolno,3 dni predi bebeto im da se rodi ,se nagaltalo s okoloplodna technost....momicheto veche ne moje da ima drugi deca....kolko nespravedliv e jivota.....

Flowers Rose Flowers Rose za vsichki angelcheta i  Hug Hug Hug za vsichki maiki...

# 448
  • Талант на 2012,2013 г.
Тъжно е...

За бебчето: Flowers Rose Flowers Rose

# 449
  • Разград
Много ми е болно за всички наши ангелчета! Мир на праха им!  Flowers Rose Flowers Rose
На мен днес ми е мъчно, защото вместо да празнуваме, 42 рожден ден на най-любимия ми батко, аз ще отида на гробищата и ще му занеса цветя. Той остана завинаги на 34 години. Горе, на небето, си имам три ангели пазители - батко и двете ми момченца.  newsm45
Почивайте в мир, мили мои, най-скъпи същества. Днес няма да паля свещ, защото на рожден ден се носи подарък, но аз какъв подарък да занеса на това зловещо място. Днес ще запаля свещ в църквата, защото ще оперират бащата на кръстницата ни, която много обичам. Защо на този хубав ден има толкова тъга?  newsm45 newsm45

Общи условия

Активация на акаунт