Днес, ми е мъчно, защото... 14

• 41 888
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
Mnogo sajalqvam.... Hug Hug Hug

:rose :rose za vsichki

dano operaciqta mine uspeshno!

# 451
Не само ми е тъжно,тая вечер направо ме обзе паника,ужас и гняв.Преди броени моменти ми се обади сестра ми да ми поиска съвет за една нейна приятелка.Знаех че е бременна и след смъртта на синът ми се стремях да не се засичам с нея,не защото исках да предпазя себе си,а заради нея не исках да я плаша защото тя щеше да става майка за първи път,а също не исках да я натоварвам с моята болка.Тия дни чух че щяла да ражда стори ми се че е рано ,но ми отговориха че докторите били объркали термина и.Тази вечер сестра ми ми каза че е родила момиченце,НО детето е родено в 8 месец като са и предизвикали раждане защото го преносвала.Сега малкото се бори за живото си на апаратна вентилация в много тежко състояние а момичето не може да дойде на себе си от преживяното!За пореден път се убедих че така наречените ЛЕКАРИ-ГИНЕКОЛОЗИ в Русе не стават за нищо!Много ми е мъчно за това майче защото знам какво е да стоиш до ковиоза да си гледаш детето и да не можеш да му помогнеш!Знам какво преживява и ме боли че и тя стана жертва на тия некадърници в Русе!Исках да я предупредя защото знаех че си води консултациите в частна клиника но пък ме спираше мисълта да не я плаша,че щом при мен се случи така няма причини да стане същото с нея!Сега ме е и страх за момиченцето и.Моля се да е силно и да се справи,въпреки всичко!Иска ми се да и се обадя да я окуража но не мога не знам какво да и кажа!Толкова съм объркана а вътрешно преживявам нейната болка.Моля ви дайте ми съвет как да постъпя!

# 452
Рали, не се обвинявай, мила! Каквото има да става - ще стане, не можем да го променим! Дано малката принцеса се пребори! Praynig

# 453
Oleee ujas.....nqma li nai-nakraq da se sluchi neshto hubavo na toq svqt???dano bebcheto ocelee Praynig

# 454
Стискам палци бебенцето да се пребори! Знам че ти е тежко, но мисля че трябва да и се обадиш да я окуражиш малко! Да и покажеш че си до нея в труден момент, дори и само с присъствие!!! Просто и с обади и я питай има ли нужда от нещо! Кураж мило майче! Дано бебо да се оправи и майчето да гушка скоро малкото си момиченце!!!

# 455
Годините минават....... 15 години, не може да бъде, но.....истина е..... 14.07.1996 имах приятелка, прекрасна, най-добра приятелка, но остана завинаги на 17, дори не успя да ги навърши  Cry Cry нелепа, гадна катасрофа.............

Прости ми, Мариянче................ обичам те и винаги ще живееш в сърцето ми!!!!!!!!!!!!!!

# 456
  • Талант на 2012,2013 г.
За твоята приятелка останала завинаги на 17...

# 457
  • Варна
Рали,  Cry Cry Cry Не мисля, че имаш вина за случилото се с твоята приятелка.  spoko Дано бебенцето е силно и се пребори.  Praynig  За т.нар. лекари няма да коментирам, че ми  иде  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  И аз мисля, че можеш да се обадиш и да я подкрепиш.

МеганHug

За твоята приятелка   Flowers Rose Flowers Rose

# 458
Рали, много нелепо. ДАно момиченцето да има дълъг и щастлив живот въпреки грешката.  Praynig
Мег,  Hug.

# 459
Меган за твоята приятелка  Flowers Rose Flowers Rose

# 460
  • Талант на 2012,2013 г.
Днес ми е мъчно, защото заминавам. И вместо татко да ме посрещне на портата, него няма да го има... Така както и през последните три години. И утре вместо да се съберем всички около масата, за  да поднесем тост за здраве, ние ще излезем до гробищата. Да направим помен за изминалите ТРИ години пустота без него... CryДнес ми е особено мъчно, защото само преди дни малкият ни син взе отлични диплома и сертификат за завършено средно образование, а батко му и дядо му не можаха да ги видят... Sad Днес отново се замислям защо е толкова несправедлив този, който се разпорежда с животите на хората...

Обичам ви мили мои... Почивайте в мир. И ни закриляйте по начина, който само вие знаете... Cry

За вас:

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 11:47 от Карма135

# 461
Миличка Карма  Hug

За татко ти и детенцето ти Flowers Rose Flowers Rose Нека почиват в мир!

# 462
Карма, живота ни отнема рано или късно най-близките хора.
Не искам да си мисля за момента когато ще се разделя с родителите си.
Прегръщам те...

# 463
  • у дома
Карма135,толкова несраведлив и жесток е живота. Hug
Да почиват в мир!

# 464
Карма,  Hug Cry.

Общи условия

Активация на акаунт