Днес, ми е мъчно, защото... 14

• 41 879
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
Мъчно ми беше за други неща днес... Видях темата, влязох в нея...
И осъзнах, че никоя мъка не е мъка...

В сравнение с мъката на майките, видели децата им да угасват като мънички звездички, толкова чакани и обичани, и така безнадеждно отнети...

Hug Hug Hug Децата са на по-добро място, майчета!

# 496
  • в сърцето на моето Слънце
Тежко ми е... Мъчно ми е, защото днес се навършват две години от загубата на моето ангелче! Две години лишени от смисъл, празни и безнадеждни... Cry Cry Cry

# 497
  • Талант на 2012,2013 г.
Геррри... Дано... Sad

К. мама... Hug Hug

# 498
Маме, дано намериш своя смисъл по-скоро... за твоето ангелче  Hug

# 499
от няколко дни ми и мъчно за моятя бабка.....спомням си когато бях малка и тя ми казваше че ще плете дрешки на детето ми.....и сега когато имам дъщеря си...нея я няма от много години....мъчно ми е за нея...много ми е мъчно...
мили майчета това не може да се сравни с вашата мъка....но не съм споделя с никого това за което ми е мъчно на мен.......и ако това не е подходящото място моля да ме извините

# 500
Мило, мое момче, душата ми се къса за теб. Обичам те мое камъче...

# 501
Беа, прегръщам те силно мило мамче Cry
За твоето момченце  Flowers Rose Flowers Rose

# 502
Колкото и да не си иска тази тема да се пълни няма как днес отново ми е много мъчно цял ден плача вчера пак ми беше така месеците минават но болката не намалява изобщо искам да върна времето и всяка една от нас да може да прегъне изгубените си дечица
Моето малко момченце го няма от седем месеца! Много боли! newsm45 newsm45 newsm45

Почивай в мир, мое малко момченце!

Никога няма да те забравим!

# 503
Съжалявам много и разбирам ,как се чувстваш .Измина почти година откакто си отиде моята прекрасна дъщеря на 6 месеца .Иболи както първия ден без нея ,всяка сутрин осъзнавам това и сърцето ме боли не мога да приема ,че няма да я видя повече не знам на какво се надявам но тази реалност ме убива всеки ден по малко .До сега не съм писала  тук но близките ми избягват да говорят за нея .Моята Златомира имаше недоказано генетично заболяване ,което ме изпълва със страх .Моля майки които са имали подобен проблем да ми пишат за съвет или някакви изледвания при втора бременност .Благодаря .Дано нашите малки слънца  са на по добро място ,макар далеч от нас  :

# 504
  • Варна
Момичета,  Hug Hug Hug

Елизабет, има куп генетични заболявания - няколко хиляди. Предполагам си се обърнала за съвет към Националната Генетична Лаборатория на проф.Кременски?

Първата стъпка е да се свържеш с тях и да минеш на консултация. Успех!

# 505
 Момичета,мъчно ми е като видя,че има толкова тъжни постове и толкова безвъзвратно загубени любими хора-малки и големи...
  Мъчно ми е за моята mалка Марта и сестричката ѝ...Вчера ,спейки гушнала нашият прекрасен син,тя ми се яви в съня-събудих се с усмивка и се облях в сълзи...Момичета,единствената снимка ,коята имам на Марта и спомените,когато целувах суденото ѝ телце сега са толкова ясни!!!Синът ми изглежда точно като нея,потресена съм и не спирам да плача,макар ,че той сега моето всичко...Само вие ще ме разберете,прегръщам ви!
  Мило мое ангелче бди над братчето си и го закриляй!!!Обичам те...Завинаги в сърцето Cry
   За нашите ангелчета Flowers Rose Flowers Rose

# 506
.....днес отново няма празник в нашия дом,няма рожден ден ,няма весели емоции а само тъга в очите ми ....... Sad................

# 507
Рени Hug разкъсващо е веки ден, но особено на рождените им дни.
Мъчно ми е за моето прекрасно момченце, за нашето семейство и за всички прекрасни хора тук,
които ни е споходило най-ужасното.  Cry

# 508
Мила Елизабет, аз също бих те посъветвала да се свържеш с националната генетична лаборатория на д-р Кременски в Майчин дом. Изследванията наистина са много, но за твое успокоение е най-добре да ги направиш. Успех, мило майче!

# 509
  • на дъното
Рени Sad Hug
за твоето ангелче Cry

Общи условия

Активация на акаунт