Днес, ми е мъчно, защото... 14

• 41 374
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Рени Flowers RoseFlowers Rose - за твоето детенце  Cry

# 511
  • Талант на 2012,2013 г.
Рени, за твоята рожбичка...

# 512
  • Варна
Рени, Ели, не мога да намеря думи, мили майчета, за да ви утеша.. Само искам да споделя болката ви и да поплача с вас за вашите ангелчета..  cry spoko spoko

Flowers Rose Flowers Rose

# 513
Мили момичета, и аз нямам какво да кажа... нищо не ни остава освен да се подкрепяме в общия си кошмар... прегръщам ви  Hug
за нашите дечица  Flowers Rose Flowers Rose

# 514
Рени  Hug
 baloni Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за твоето ангелче

# 515
Рени smile3518 Hug :

за Гого  Flowers Rose Flowers Rose  party006

# 516
  • Варна
Мъчно ми е за моето момченце Алекс, което не успях да видя и да гушна. Вчера беше датата на термина му, но улисана в приготовленията за бебка, бях забравила каква дата сме. Вечерта излязохме с мъжа ми да вечеряме и докато се смеем и шегувам, че бебка може да излиза вече след като той вече знае как се къпе и повива бебе, той каза, че иска след нея и момченце..  Cry Cry Cry И при това сълзите ми рукнаха просто изведнъж... Толкова ми липсваш, мило мое, момченце Cry Cry Cry
Вярвам, че сега ми предстои нещо прекрасно и скоро ще се появи моята дъщеря, но много ми липсва и Алекс..
 baloni Flowers Rose Flowers Rose - за теб мое детенце.. обичам те и си винаги в мислите ми...

# 517
  • Варна
 smile3518

За Алкекс .... Flowers RoseFlowers Rose нека е светло на душичката ти малко непораснало детенце...

# 518
Рени, за теб  Hugи за твоя Гого   party006

Q-T  Hug,мила,наистина ти предстои нещо пракрасно,но болката и празнотата от изгубениете ни съкровища никога няма да изчезне! CryЗа Алекс Flowers Rose Flowers Rose  ,а за теб силна прегръдка и много позитивни мисли-имаме нужда от тях!А нашите ангелчета ще бдят над братчетатаи сестричките си и ще ги закрилят! Praynig

# 519
  • гр. София
За малките ангелчете  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

За неутешимите майчини сърца  Hug

# 520
Q-T  Hug Hug Hug znam che ti lipsva tvoeto momchence, i nikoi i nishto ne moje da go zameni,no jivotat ponqkoga e nespravedliv....izpitaniq kato tezi se davat samo na nai-silnite...pazi se i se usmihni za tvoeto momichence,podkrepata ot men q imash,a vqrvam i ot drugite maiki tuk..... Hug Hug Hug

# 521
Благодаря ви момичета .Вече 4-та година сте до мен в мъката ми .Обичам Ви....... Hug.

# 522
  • Варна
Благодаря ви, мили мои  Hug Hug Hug Не знам каво щях да правя ако не беше този форум за подкрепа.
Елинце, знам, че малко преди да се роди Дани и ти имаше момент, в който ти беше тежко и мъчно за твоите момиченца. Тогава се опитах да те окуража.. Сега разбирам как си се чувствала.. Hug

# 523
Рени,  Cry Hug
За всичи страдащи по рожбите си  Hug Hug Hug

# 524
Момичета,  Sad Hug мога само да ви прегърна виртуално...
Винаги ще са в сърцата и мислите ни, винаги ще има какво да напомня за тях, винаги с радостта ще има и мъничко тъга, но просто продълажаваме напред. Заради онези, които са до нас, заради онези, които вече ги няма, заради нас самите...

Общи условия

Активация на акаунт