Днес, ми е мъчно, защото... 14

• 41 367
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
Machno mi e mnogo... Cry Cry Cry ne znam dali nqkoi den shte moga otnovo da pochuvstvam ,kakvo e da si shtastliv.......Lipsvash mi ,moe malko momchence.......Obicham Te!!!

# 526
  • Варна
His Princess,  spoko spoko spoko

# 527
Q-T ,не се предавай и не изпадай в безутешна мъка точно сега,мила!Прегръщам те! Hug
His Princess,съжалявам за загувата ви Cry Cry Cry!Тежко е,особено в началото-все очакваш мигът,в които ще се събудиш и кошмарът ще свърши,но уви...Не че болката изчезва с времето,нито както казват хората то лекува разкъсаните ни от мъка сърца,но се научаваме да живеем  с нея и когато дойде моментът,в които да прагърнеш своето съкровище,ще можеш да се усмихнеш отново!Пожелавам ти го от сърце,мила! Praynig

# 528
  • Варна
Мъчно ми е, защото днес малката ми Йоанка, щеше да стане на 1 годинка и 7 месеца. Тази дата 15-ти ... напоследък я пропусках улисана в тревоги за новия живот който нося - тъжно е... Flowers RoseFlowers Rose

# 529
 Flowers Rose Flowers Rose за малката Йоанка

# 530
  • Варна
СветленцеHug Hug Hug !
Напоследък с тревогите около бремеността, мъката и черните дати сякаш са на заден план.. Обаче май е само привидно.. В най-неочакваните моменти обаче мислите и болката ни връхлитат. Те не са изчезнали.. Просто са отсъпили място на мислите за новия живот.
За Йоанка

# 531
мили мои  Hug Hug Hugтези два дни много плаках за моята Никол ,много ми беше мъчно smile3518
Светле  Hug Hug Hug
за Йоанка Flowers Rose Flowers Rose Cry

# 532
Кроелка  Hug Hug Hug                                                                                        за Никол Flowers Rose Flowers Rose

# 533
Кроелка,Светленце,прагръщам ви милички spoko spoko
Мъката по нашите ангелчета е вечна... Cry Cry Cry

# 534
Aко не бях родила Калоян никога нямаше да намеря покой ,толкова празно беше сърцето ми ,сега пак ме боли и искам никога да не беше се случвало всичко това ,но като погледна синът си и като се усмихне забравям всичкото зло ,което ни сполетя ,ако обаче всичко беше само лош сън аз нямаше да го имам Калоян ,не знам мисля ,че аз самата се успокоявам с това или просто искам да приема съдбата си ,но знам едно със сигурност незаслужава никой човек на тази земя да изживява този ад в който всички ние сме били . Sadи продължаваме да бъдем ,макар че с времето болката претъпява, но остава в нас за винаги .
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Roseза всички наши ангелчета ,отишли си от нас  smile3518 Weary

# 535
  • Варна
Flowers RoseFlowers Rose - за всички тях ... нашите рожбички ...

# 536
  • Варна
Светле, Кроелка  Hug ви. Предполагам, че при всички е така, на моменти, улисани в ежедневието забравяме някои дати, но в следващия момент всички спомени ни връхлитат отново.

# 537
 Кроелка  spokoтолкова тъжно и толкова вярно... newsm45 newsm45
 За нашите рожби Flowers Rose Flowers Rose

# 538
Вече 9 месеца без моето момиченце днес вместо да е празник аз пак плача и паля свещ за нея дано да е на по добро място и да знае че много я обичаме  Flowers Rose Flowers Roseза теб малка моя никога няма да те забравим и винаги ще те носим в сърцата си

# 539
Мими за твоето момиченце  Flowers Rose Flowers Rose cry cry

Общи условия

Активация на акаунт