Днес, ми е мъчно, защото... 14

• 41 353
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
  • на дъното
mimi8406, kroelahai,svetl@ и всички други майчета Cryплача с вас Cry
за нашите ангелчета CryОбичаме ви.....

# 541
Момичета Flowers Rose Flowers Rose за дечицата ви

# 542
Днес стават 6 месеца,от както ни напусна синът ни.Почивай в мир,Валенце.Липсваш ми много. Flowers Rose Flowers Rose

# 543
Тези дни ми е много тежко. Мина датата на термина ми и усещането за празнота ме е обзело изцяло.
Прегръщам ви момичета!
За Валенцето  Flowers Rose Flowers Rose

# 544
  • Варна
мама на ангелчето Вале , neuteshima    smile3518, за вашите ангелчета Flowers RoseFlowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

# 545
 smile3518 момичета много силни прегръдки  Hug Hug Hug,много съжелявам Cry.
за вашите незабравими дечица Flowers Rose Flowers Rose.

# 546
мама на ангелчето Вале,  Cry. Буца заседна на гърлото ми. Клипчето със снимките на твоето красиво момченце се завъртя пред очите ми.  Cry Cry Cry

# 547
  • Бургас
Здравейте мили момичета Hug
Много отдавна не бях влизала при вас, улисана в грижите за малкото човече, не намирах време , но често мислено бях с вас  Hug И скоро наближават две години откакто загубих непрежалимата ми дъщеричка, обожавам сина си , той е моята радост и утеха, но нищо не може да заличи болката от жестоката загуба. Не минава ден, в който малката ми принцеса да не е в мислите ми... Сега когато го имам него осъзнавам още повече колко много съм загубила, колко много ми е отнела съдбата. Мили момичета, силно ви прегръщам, и само мога да ви кажа , че след всички тежки моменти, човек осъзнава, че наистина в малките неща е радстта на живота. Благодаря на Господ , че ме дари с две прекрасни деца. Мъката на майката, която никога няма да чуе от рожбата си "мамо" е жестока и неизмерима, но въпреки това съм благодарна ,че дори за кратко имах възможността да съм до нея.
За всички наши ангелчета Flowers Rose Flowers Rose

# 548
мила Нани-банани за твоята малка дъщеричка  Flowers Rose Flowers Rose

Днеска се навършват осем месеца откакто ни напусна завинаги  нашето малко момченце! Мъката и болката са огромни!  newsm45 newsm45 newsm45
Почивай в мир, мило дете! Никога няма да те забравим!  Flowers Rose Flowers Rose

# 549
 Flowers Rose Flowers Roseза изгубените ни дечица

# 550
мама на ангелчето Вале ,прегръщам те  За Валето Flowers Rose Flowers Rose
neuteshima spoko
nani-banani ,marianaM нямам какво да кажа,просто ще поплача с вас и макар ,че Бог ме дари с прекрасен син,не минава ден без да са в мислите ми моите малки принцеси,какво щеще да е сега ,ако не си бяха отишли без време...Мъката ще е жива до сетният ми дъх...
  За нашитш рожби...

# 551
 smile3518почнах да пиша ,трих ,пак писах ,пак трих ,толкова много емоции и хубави и лоши ,но само мога да ви кажа разбирам ви много добре мили мои сестри по съдба  Cry Hug
за всички наши непрежалими дечица Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Мама на ангелче Вале  Sadедна голяма прегръдка от мен  Hug
за непрежалимата ти рожба. Flowers Rose Flowers Rose

# 552
Днес се навършват две години откакто част от сърцето ми умря!
Исках да напиша толкова много неща, но не зная откъде да започна ... Само така познатата буца в гърлото ме е стегнала! Варя яйчице за Бобо, чувям го как си пее в другата стая и си мисля какво ли щеше да бъде АКО ...?!
Нямам право да му предавам мъката си, но отново изплуват спомените ми от този черен ден!

За Станимир ...

# 553
Лили  Sad
за твоето момченце Flowers Rose Flowers Rose
Нани  Cry Hug

# 554
Лиленце  Hugте мила  Flowers Rose Flowers Roseза Станимирчо  Sad

Общи условия

Активация на акаунт