Днес, ми е мъчно, защото... 14

• 41 350
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
Куини, за мъничкия Станимир  Flowers Rose Flowers Rose Прегръщам те  Hug

# 556
Куини за малкия Станимир  Flowers Rose Flowers Rose

Силни прегръдки зе тебе и Бобо!!!

# 557
  • Варна
И скоро наближават две години откакто загубих непрежалимата ми дъщеричка, обожавам сина си , той е моята радост и утеха, но нищо не може да заличи болката от жестоката загуба. Не минава ден, в който малката ми принцеса да не е в мислите ми... Сега когато го имам него осъзнавам още повече колко много съм загубила, колко много ми е отнела съдбата. Мили момичета, силно ви прегръщам, и само мога да ви кажа , че след всички тежки моменти, човек осъзнава, че наистина в малките неща е радстта на живота. Благодаря на Господ , че ме дари с две прекрасни деца. Мъката на майката, която никога няма да чуе от рожбата си "мамо" е жестока и неизмерима, но въпреки това съм благодарна ,че дори за кратко имах възможността да съм до нея.
За всички наши ангелчета Flowers Rose Flowers Rose

Нани-банани, това все едно аз съм го писала. Hug
Куини, Ели, и аз гледам прекрасната си дъщеря и сърцето ми ще се пръсне от любов към нея.. Но и аз се питам "Ако...". И с още по-голяма сила осъзнавам какво съм изгубила...

Мама на ангелче Вали, неутешима, Марианка, Мими, Ели, Кроелка, Куини - прегръщам ви момичета и плача с вас за нашите рожбички... Cry

# 558
Mila Qween Bee!!!! Hug Hug Hug

# 559
  • Варна
Куини една голяма виртуална  Hug-ка!

# 560
Мила Лили, мила приятелко, прегръщам те, а буцата е заседнала в гърлото ми, скърбя за нашите дечица...

# 561
Благодаря ви за съпричастността и подкрепата, мили момичета!

Ивка, много те мисля да знаеш!  Hug

# 562
  • Варна
Куинче, за твоето ангелче ... нека почива в мир

# 563
Всяка дата от календара е белязана  ...всеки ден за една от нас е  тъжен,мрачен и сив....... Cry

За милите ни дечица-

# 564
Днес стават 40 дни от както моето малко бебче Мартин си отиде за винаги от мен.
 Почивай в мир- на мама малката звездичка. Всички много те обичаме и много те искахме.

# 565
  • Варна
kiki_monik  Cry ... за малкия Мартин Flowers RoseFlowers Rose ... нека е светло на душичката му

# 566
 Куини Hug,прегръщам те мила приятелко
kiki_monik,за твоята звездичка на небето Flowers Rose  Flowers Rose
Цитат
Всяка дата от календара е белязана  ...всеки ден за една от нас е  тъжен,мрачен и сив.......
Рени,за съжаление е грозната истина!

Мъчно ми е за малакта Марта,която се роди преди 1год и 3 месеца,толкова чакана и обичана ,а успях да я прегърна само два пъти-първият миг ,в които се появи на бял свят и ледено студена и красива като кукла...Липсваш ми миличка,както и сестричката ти...и пак не мога да спра сълзите...
 Бдете над Дани и всички наши рожби! newsm45 newsm45 newsm45

# 567
За теб,моя малка непрежалима Марта!
Защо за да имам прекрасният си син,трябваше да загубя теб,малка моя?!
 Обичам те завинаги и ще стерадам вечно за теб и сестричката ти...

# 568
Ели  Hugте и  Cryзаедно с теб за нашите дечица

# 569
  • Талант на 2012,2013 г.
Ели, Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт