Днес, ми е мъчно, защото... 14

• 41 348
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
Как сте момичета?
Тези дни останах с повечко сводобно време и се хванах да подредя всички документи и ми е много мъчно. Като остана сама в мислите си и ме обзаема истинско отчаяние.
Защо така се случи с нашите дечица... Sad
Обезверена съм.
Прегръщам ви  Hug

# 571
Тарталетче,  Cry за твоя Влади.  Sad Sad Sad
На 6-ти отбелязахме още една година "ако". Йоанчо,  Cry
Вчера сутринта майка ми ми каза за прегазената на пешеходна пътека жена, която няма да прегръща повече красивото си момиченце, а то ще расте в огромна празнота. Дано да намеря сили да заговоря таткото, защото с времето изградих бариера към хората.  Confused Снощи минах пред злокобния светофар. На това място не веднъж някой самозабравен джигит се опитва да надхитри вселената и да мине по-по-най-пръв, а се пресича от ужасно много родители с деца.

# 572
  • Варна
Рони,  Hug мислех си за теб и за Йоанчо на 6-ти, но не бях напълно сигурна в датата. Съжалявам, че не ти се обадих. Не си сама, и други мислят за вашия батко. Дано е щастлив, там където е...  Flowers Rose Flowers Rose

Тарталета,  Hug

# 573
Рони, дано е светло на душичката на твоето момченце!  Hug

Момичета, прегръщам всички ви!  Hug

# 574
Здравейте!!

Аз съм нова тук..До скоро бях в януарските мами, но тъй като откриха много малформации на детето ми се наложи да направя аборт. Всъщност си беше предизвикано раждане, защото бях в 20 г.с.

Много ми е тежко,защото утре става една седмица и всичко ми е много прясно в момента. Много си обичах детето, много бях щастлива, докато бях бременна и се молех да не ни сполетява нищо...за жалост обаче някой беше решил всичко преди нас. Преди седмица отидох на преглед, който мислех да е само профилактичен, обаче гинеколога реши да направим морфология,защото тогава бях в 19 седмица. Гледа ме дълго и мълчаливо. На края ми каза, че детето е със стоамх ,разположен близо до сърцето, което е непредотвратимо, съответно трябва да прекъсна бременността си. Първо ме прати в София. Там отидох при д-р Марков. За жалост ми потвърдиха диагнозата, дори откриха още малформаци на детето-течност близо до сърцето и преградата межу двете мозъчни кълба не се беше развила добре. Просто нямаше шанс детето ми да оживее и да имаме здраво дете. Направих аборта си в Тутракан. там се отнесоха с мен много добре.

Много ми е трудно и тъжно, сега съм си болничен у дома и не ми се ходи още на работа. Моля се по-скоро да ни позволят да започнем новите си опити и този път да имаме здраво и хубаво дете.

Благодаря ви,че ми позволихте да споделя мъката си с вас. Надявам се всички да сте добре, макар и много тъжни Sad

# 575
Карола, съжалявам за детенцето ти!  Hug
Представям си колко трудно е било да преживееш всичко това и се надявам скоро да бъдеш и в нашите редици - на мамите с прекрасни и здрави бебета!
Кураж!

# 576
  • Варна
KaRoLa, много съжалявам, че си преживяла такова нещо! Прегръщам те! Много кураж и късмет оттук нататък!
За твоето бебе  Flowers Rose Flowers Rose

# 577
Рони,  Cry Hug  така слаби са думите, че предпочитам без тях...

Йоанчо, дано  ви е хубаво там, мъниче... Flowers Rose Flowers Rose

Тарталетка, Sad Hug

за мъничък Влади...  Flowers Rose Flowers Rose

Карола,
четох с мъка в сърцето за преживяния ужас. Мога просто да изпратя виртуална прегръдка. Минало е твърде малко време, за да си в състояние да видиш светлина в тунела и да вярваш, че надежда има...

# 578
  • Талант на 2012,2013 г.
Карола, истински ти съчувствам и от сърце за тежките мигове, които си преживяла и все още продължават.

Прегръщам те и ти желая много кураж... Hug

# 579
  • Варна
Рони, Тарталетка  Cry  за вашите дечица Flowers RoseFlowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

Карола, миличка, съжалявам, че си минала през този ад, искренно и от душа ти пожелевам следващото ви бебенце да се роди живо и здраво. Кураж мило майче. За малкото ти детенце Flowers RoseFlowers Rose

# 580
Мила KaRoLa,
Толкова много съжалявам че ти се е наложило да преживееш всичко това.
Вярвам че детенцето ти е на по-добро място без болка и нещастие.  Hug

# 581
Перди 3 години родих две малки и невинни момиченца, на които съдбата не им позволи днес да направят 3 годинки.

Но пък ме дари с две прекрасни деца, които след 2 дни правят годинка. Просто някои неща се случват и те не зависят от нас. Мъката оставя завинаги, защото дори и за малко в онзи момент сме били родители. Вярвам че са на по-хубаво място....

# 582
Вярвам че са на по-хубаво място....

Praynig
Flowers Rose Flowers Rose За дечицата ти ...

# 583
  • Варна
Ники    Cry, за момиченцата ти Flowers RoseFlowers RoseFlowers RoseFlowers Rose
Аз също вярвам, че са на хубаво място  Praynig

# 584
Ники Hug За двете ти малки красиви ангелчата  Flowers Rose Flowers Rose Мир на душичките им ...

Общи условия

Активация на акаунт