Днес, ми е мъчно, защото... 14

• 41 347
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
  • Талант на 2012,2013 г.
Ники, прегръдка и от мен. Ти знаеш, че те са на по-доброто място... Hug

# 586
Преди 16г. на този ден се роди моето ангелче, което бе починало в мен поради лекарска грешка. За мен този ден е черен, въпреки изминалите години и двамата прекрасни сина които имам, болката не изчезва.
 Мило мое дете дано там където си е по-хубаво, дано има кой да се грижи за теб докато мама дойде...Благодаря ти че бдиш над мен и братчетата си. Мама те обича и носи в сърцето си.

# 587
Мила Flowers Rose Flowers Rose за ангелчето ти!  Hug

# 588
Днес ми е много мъчно, много! Първото ми детенце щеше скоро да навърши 3 г. и 5 м. и ми е много мъчно за нея! Не мога да я прежаля и не мога да приема смъртта й! Сега щеше да тръгне на градина, да е вече голяма и умна, да я реша, да си играя с нея, тя да си играе с братчето си. Ужасно ми е мъчно!
Добре, че съм си самичка вкъщи, за да не ме вижда мъжът ми, че плача. Той много се разстройва.
Защо моето детенце? Защо?

# 589
  • Варна
asja   Cry  spoko Flowers RoseFlowers Rose - за непорасналата ти дъщеричка ...

# 590
asja за твойта непораснала принцеса  Flowers Rose Flowers Rose

# 591
Мили майчета, моля дайте ми съвет - незнам как да постъпя! През октомври моето малко момченце щеше да навърши една годинка - отбелязвате ли по някакъв начин тази дата? Много ми е мъчно че го няма детенцето ми, сега може би щеше да ходи, да се опитва да говори, да му се радваме всички в къщи!

Почивай в мир, мило дете! Няма да те забравим!

# 592
  • Варна
Мариянка  Hug, ще ти кажа ние какво направихме. Понеже Йоанка не беше кръстена - оттам - поп не искаше да опява гробчето, в църквата казваха, че нито се подава, нито свещи се палят...  ние си ходихме /казвам ходихме, откакто съм бременна не съм ходила, защото мн се натъжавам, всъщност на годината последно отидох/ редовно на гробчето, там си преливахме водичка и прясно млекце, палихме свещички - оставяхме някоя вафличка и така ... на никого нищо не съм подавала ... защото според мен малките деца нямат грехове, които да се изкупват с подавка. На годината сложихме паметник. И така ... искам да ти кажа, да направиш това, което чувстваш отвътре, ако искаш купи нещо на някое детенце - вобще каквото ти продиктува сърцето и от което ще почувстваш спокойствие. Аз редовно си паля свещичка в нас.
Прегръщам те и те целувам  spoko

# 593
Благодаря ти svetl@ за всичко!

Прегръщам ти силно!!!

# 594

Честит Имен Ден, мъничка Софи! Прекрасно, прекрасно детенце...

Лилибонче,
другарче, дори нямах смелост да се обадя...

# 595
  • Варна
Няма нужда от смелост, аз не хапя обикновено. Благодаря за поздравленията за именния й ден!

Мариянка, аз редовно празнувам рождените дни на децата. Нищо, че рождениците ги няма. Правя торта, каня близка приятелка с деца, понякога подарявам на гостенчетата по нещо дребно. Отбелязваме деня, в който са станали част от нашето семейство, защото това е щастлив повод, нищо, че вече не са до нас. Опитваме се да се радваме през сълзи. Това е.

# 596
Марианка, всеки го прави както го чувства!
Аз също не съм подавала, но взех по едно сокче и солетки на едни познати дечица, ей така да хапнат за моето детенце, което не можах да видя на две годинки!  Cry Не съм обяснявала защо, не са ме и питали, не знам дали знаят защо го правя.
Прегръщам те, знам че на тези дни боли най - много!  Hug

# 597
Минаха 10 тъжни и самотни месеци без моето малко момиченце никога няма да я видя и да и се радвам
Обичам те малка моя и никога няма да те забравя

# 598
Мими за малката принцеса  Flowers Rose Flowers Rose

# 599

Общи условия

Активация на акаунт