Днес, ми е мъчно, защото... 14

• 41 345
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
За всички малки ангелчета Flowers Rose Flowers Rose

И за моя Марти Flowers Rose Flowers Rose

Момичета, боли, как само ме боли.
Днес ходих на преглед при моя лекар, който присъства на раждането на  Марти. Пред кабинета имаше толкова много бременни, че ми идеше направо да счупя нещо от мъка cry cry cry

# 616
kiki_monik  разбирам те на 1000....% и аз днес бях до болницата, да си взема епикризата ....................а там пълно с новородени,бременни и щастливи близки(да са живи и здрави),но аз едвам издържах психически.Какаво чакане падна първо неможеха да ми намерят документите,отидох до патоанатома и директно през сълзи му казах какво става,а той веднага се развъння  по-телефоните.....и ми ги намрериха,забутани в някакво чекмедже #Cussing out ,после пак 4акане докато я напишат , поне останах при него и си поговорихме,защо се е получило така с тази бременност и какво е при4инило отлепването на плацентата,което донякъде ми даде отговор на моите терзания и тревоги.

Днес става точно един месец от загубата на малкото ми бебенце.Мило мое ангелче,винаги ще те помня и обичам .........липсваш ми ужасно!  Cry Cry
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 617
Ох мили момичета  newsm45 много е тежко да загубиш детето си  Sad ,знам как се чуствате и ви разбирам напълно ,сили майчици няма друг начин заради хората които ни обичат и ние обичаме ,заради нашите ангелчета които ни пазят от небето .
Веси ,Kiki monik Hug
за вашите ангелчета Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Никога няма да забравя каква болка изпитвах когато видех майка с количка  Cryзавиждах на всяка щастлива мама ,трудно ми беше да гледам чуждите бебета ,а да знам че моето никога няма да е при мен.

# 618
http://mamita-bg.com/2011/09/11/изгубихте-бебето-си/

За всички малки ангелчета Flowers Rose Flowers Rose

# 619
  • Русе
 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 немога да спра даплача

# 620
Мъчно ми е,защото макар да имам него,за което благодаря всеки ден на Бога,не спирам да се питам какво ли щеше да е ако имах тях или поне ако малката Марта беше на 1год и 4 месеца...
  Мили мои малки момичета,обивам ви безкарайно и ми липсвате ужасно...Някога ще ви прегърна...

# 621
elisalou   Hug  за малките ти ангелчета  Flowers Rose Flowers Rose   Flowers Rose Flowers Rose

Днес се навършват 4 месеца откакто загубих моето малко момче. Почивай в мир мъничък мой. Някой ден ще бъдем пак заедно...

# 622
  • Талант на 2012,2013 г.

neuteshima, за малкото ти момченце... Hug

# 623
neuteshima..... Hug
Някой ден ще бъдем пак заедно...
[/b]
Дотогава ,обаче имаш да свършиш още куп дела тук на Земята. Бъди силна и много кураж !

# 624
neuteshima..... Hug
Някой ден ще бъдем пак заедно...
Дотогава ,обаче имаш да свършиш още куп дела тук на Земята. Бъди силна и много кураж !
.... Hug

# 625
  • Талант на 2012,2013 г.
Рени е много права... Запретвай ръкавите и се залавяй. Hug

А то винаги ще ти помага за каквото и да било. Така да знаеш. Hug

# 626
 5 години... Честит рожден ден, мило мое детенце... 5 години минаха, а все така боли.......... Flowers Rose

# 627
KikiNiki ... силни  Hug
-за твоето момченце.....

# 628
  • у дома
...защото на този ден си отиде...
"дано някога,някъде,в друго време,в друг свят"бъдем заедно.
Обичам те малка моя и винаги ще си в сърцето ми! Flowers Rose Flowers Rose

# 629
  • Талант на 2012,2013 г.
dgidgi, Кики Ники... за вашите дечица...

Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт