Днес, ми е мъчно, защото... 14

• 41 341
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
Ники, dgidgi,  Hug Cry.

# 631
 ...защото 2 дни след 1 октомври погребахме котето...

Рони, пиша тук, по повод коментара ти във фейса... това ме накара да си поплача на воля... Дали наистина е така... дано...... Hug Hug Hug

# 632
  • Варна
Съжалявам, Ники, че сте загубили още някого, когото обичате...  Hug

# 633
Ужасно е... ..... Sad,минаха 40 дни от загубата на моята скъпа бебка......   Sob  
Мило мое ангелче,където и да си,винаги ще си в сърцето ми,винаги ще те обичам и 4акам дена в който ще бъдем заедно...... Flowers Rose Flowers Rose

Скъпи майчета за вашите ангелчета Flowers Rose Flowers Rose

Последна редакция: вт, 04 окт 2011, 18:02 от Veseto_

# 634
..., защото и вчера ми беше мъчно и утре ще е така..
Този месец около 14ти трябваше да си имаме нов член в семейството, но не би....
Това е месеца на най-голямото ми щастие, превърнало се в най-голямата ми мъка....
Искам си я обратно!!!
Сега вече знам, че един ден, когато дойде и моят час, ще затворя очи без страх, защото тя ще е някъде там и ще се намерим......

# 635
la vie est belle   силно те гушкам миличка  Hug , и ние щяхме този месец да се радваме на нов член в семейството ни..............и аз си искам бебчето,но...........живота е толкова гаден че нямам думи  #Cussing out...........неискам да съм изпълнена с толкова негативизъм,знам че трябва да продължим колкото и да сме разбити психически и душевно  Sick....Аз все още неизлизам(не ми е до никой),не ходя и на работа,още съм си в моята черупка ,от която в скоро време трябва да излезна/ем

Благодаря че ви има и мога да си споделя болката мили мои  Hug

# 636
Всеки  ден  ми е мъ4но  ,но на  тази  дата ми  се къса  сърцето  Cry  за моето   отишло  си непрегърнато   ангел4е . Cry Cry

# 637
  • Талант на 2012,2013 г.
 Hug Hug Hug

# 638
Прегръщам ви силно.......
Една лична творба от снощи, докато се лутах между смъртта и депресията....
Всяка вечер точно в полунощ умирам-
връщам се там, където ти остана само само спомен,
навместо мъничко нещо с голямо бъдеще...
Всяка сутрин се будя с надежда,
но с частица от мен по-малко от вчера.
Знам, че назад връщане няма,
а моето бъдеще с твоето минало
някъде там ще се срещнат.....

# 639
  • Варна
Мъчно ми е не само днес а всеки ден.. Не минава ден без да мисля  и да ме боли, и да си поплача за моето малко непрегърнато момченце.  Cry Щастлива съм, че имам дъщеря ми и вече месец и 25 дена тя озарява живота ми, но всеки път когато я погледна и когато я гушкам не мога да спра да мисля какво би било ако имах и момченцето си.. не мога да спра да мисля и какво съм изгубила.. не мога да спра да мисля как едно малко крехко създание си отиде от този свят не прегърнато и нецелунато.. толкова ми е мъчно.. Обичам те мое, малко момченце.. винаги си в сърцето и мислите ми...

Весето, la vie est belle, bobynka - съжалявам за загубите ви, момичета.. Cry Cry Cry
 Flowers Rose Flowers Rose - за вашите ангелчета

# 640
Q-T , знам колко ти е мъчно, защото и аз често мисля за моите две ангелчета. Но недей се връща назад, гледай напред, мисли за своето момиченце, как може би той се е преродил в нея.....недей тъжи, радвай се, че имаш своето дете и я обичай.

Знам, че ви звуча откачено, но е така. Те са някъде далеч, някъде на по-хубаво и спокойно място, те ще бъдат винаги с нас. Но не трябва всеки ден да се връщаме назад, нека се радваме на това което имаме днес, което ще имаме утре.

Най-тежко е майка да загуби своята рожба, да си усещал малкото тупкащо сърчице, да си държал малката, сладка ръчичка и един ден...остава само спомен. Но направете така, че да се сещате за хубавите моменти....не знам, някак си искам да утеша всички, макар че да знам, че няма как да стане това.

# 641
 Hug Hug Hug 
Думите  са бесилни  за  страдаштата  майка  загубила   половината   си  сърце ,но  във  същото  време   са и  нужни  да  поуспокои  страдащата  душа и  да  погледне  на  пред  Hug Hug  и  да  пази  светла  диря  оставена  от  4иста  ангелска  душица .Вярвам  4е  вси4ките  ни  агел4ета   са  там  горе  и  се  радват  когато  мама  се усмихне  Peace

# 642
Защото днес тя трябваше да се роди, и на тази дата тя почина пред погледа ни, а утре ще станат 3 месеца откакто я родих мъртва...
Искам да се свра в някоя дупка и да плача, а няма къде...
Ще ходим след малко да засадим една череша в памет на бебка...
ПОстоянно съм разделена на половина между приемането и неприемането на това, което се случи..
Ядосана съм... Никой няма право да отнема живота на децата ни...
И тъжна, много тъжна...

# 643
  • Варна
La vie est belle eдна виртуална прегръдка от мен  Hug.

# 644
  • Талант на 2012,2013 г.
И от мен... Hug

Общи условия

Активация на акаунт