Днес, ми е мъчно, защото... 14

• 41 337
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
Милички, прегръщам ви и аз!  Hug Дано поне в тъгата си заедно намерим малко утеха!

# 646
la vie est belle,няма думи които могат  успокоят едно кървящо сърце.... Hug

# 647
la vie est belle   Weary  .....

Hug

# 648
Няма утеха....
Как бих искала да забравя... Не, че я е имало бебка, а болката, да забравя защо ме боли. Искам да продължа да живея без болка, но как? Когато мисля, че я е имало, веднага ме пробожда мисълта, че съм я изгубила.
Мамка му....

Благодаря ви момичета   bouquet Hug Hug Hug Hug

# 649
  • у дома
Няма ка да живееш бе болка.
Болката ще е винаги в нас,с нас,до нас.
За  нашите непрежалими деца  Flowers Rose Flowers Rose

# 650
Преди две години на днешния ден погребах сина си, мъчно ми е, не разбрах защо той си отиде , на 5 годинки беше , а аз останах да преживявам

# 651
  • Варна
Елидани Flowers RoseFlowers Rose - за непорасналото ти момченце  Cry да почива в мир милото детенце.
За теб силна  Hug - ка

# 652
О  боже  като  видя  4е някой   е писал  във  темата  и  ми  се  свива  сърцето Cry и  всеки път  се питам  ЗАщО   !!!! Просто  всеки път искам  да напиша  нещо  ,но немога няма  сили  нито  думи със  които  да  дам утеха .Защото  утеха няма .... .
Елидани нека по4ива  в мир  детенцито  ти ,а  ти  знай  4е  то  винаги  ще  е във  сърцето  ти  и  там ще пази  най-съкровените  спомени  Hug

# 653
Елидани  Cry Hug

# 654
elidani,  Cry Cry Cry

# 655
Елидани за твоето момченце! Да почива в мир! Прегръщам те силно мило майче!

Днеска малкото ми момченце трябваше да навърши една годинка! Много ми е мъчно че го няма!
Мили сине дано там да си по-добре!  newsm45 newsm45 newsm45

# 656
elidani2, marianaM  за вашите ангелчета  Flowers Rose Flowers Rose

за моята звездичка  Sad Flowers Rose Flowers Rose

Прегръщам ви скъпи майчета Hug

# 657
elidani2,marianaM за вас мили майчета Hug,и за вашите дечица Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Днес стават пет месеца от както моето малко момченце го няма,Ванко знай че много ни липсваш и много те обичаме newsm45 newsm45 newsm45

# 658
  • Талант на 2012,2013 г.
elidani2,marianaM, една прегръдка макар и виртуална на една изстрадала майка като вас... Hug

Весе... не мога да те подмина... Hug

# 659
  • Варна
Днес времето е в унисон с настроението ми, студено, пусто, защото станаха три години, откакто ги изгубих...

Общи условия

Активация на акаунт