Днес, ми е мъчно, защото... 14

• 41 324
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
Тонче, всеки живее със своята болка и я преживява истински! Никой не знае как се чувстват другите, аз също не мога да знам как точно се чувстваш ти в момента! Тук имаме една майка загубила сина си на 19 години, в зората на живота си ... Често мисля тя как се чувства и какво е преживяла. Аз загубих моето дете в началото на деветия месец и дори не го видях, но това не пречи много да боли ...
Искрено съжалявам и те прегръщам!  Hug
Ние сме тук, ако имаш нужда от нещо!

# 691
Куинби, и аз искрено съжалявам за загубата ти и за всички отишли си безвреме деца, малки и големи.
Благодаря ти за разбирането. Приятен ден!

# 692
  • на дъното
smile3518 smile3518Липсваш ни  Cryмило Криси.

# 693
  • Талант на 2012,2013 г.
 Flowers Rose Flowers Rose

# 694
  party006 Крис, за тебе са  миличък .
Силви Hug Cry.

# 695
Днес ми е мъчно ... защото ... станах три месеца от загубата на моите момиченца !!! Ангелчета които не видяха бал свят ... Липсвате ми деца мои .....  Flowers Rose Flowers Rose
За всички които по някакъв начин за загубили свои близки ... една много мъдра притча ...

Веднъж, когато една жена загубила детето си и много ридаела, потърсила помощ. Най-накрая получила препоръка да иде при Буддха. Жената го помолила за помощ, умолявайки го да даде нов живот на нейното починало дете. Бог Буддха се съгласил да й помогне при условие, че тя му донесе синапени семена от къща, в която никой никога не е умирал. Жената се обнадеждила и тръгнала да търси синапено семе от къща на къща, но не могла да намери, защото във всички къщи, през които минала, някой някога бил починал. Тогава тя се върнала при Буддха. Той я попитал за семената и тя отговорила, че не могла да намери. Буддха тогава й обяснил, че смъртта е естествен процес, през който всеки трябва да премине и че тя не е единствената, която трябва да страда по загубата на любим.

За всички ангели на земята Flowers Rose Flowers Rose

# 696
  • Варна
За всички милка  ангелчета  Flowers Rose Flowers Rose. Нека почиват в мир.
Silviayo, F.a.t.e  Hug.

# 697
Измина една тъжна и мъчителна година без моето малко ангелче което не успях да видя нито да прегърна обичам те мое малко ангелче и винаги ще те обичам никога няма да те забравя  Cry Flowers Rose Flowers Roseза теб малка моя

# 698
mimi8406  за твоето ангелче

Прегръщам те  Hug

# 699
  • Варна
Mimi8406 нека е светло на душичката му. За твоето ангелче  Flowers Rose Flowers Rose

# 700
Мимка, прегръщам те!
Дано почива в мир малкото ти момиченце!  Hug

# 701
Мимка ... за твоето ангелче мила  Flowers Rose Flowers Rose

# 702
Мила mimi8406, за твоето момиченце  Flowers Rose Flowers Rose
А  за теб кураж и  Hug

# 703
  • Варна
Мими, прегръщам те, мила... Hug
 Flowers Rose Flowers Rose за твоето непораснало момиченце.. Cry

# 704
  • Пловдив
Днес, както и всеки ден, ми е мъчно за моята малка Ема. Минаха 20 дни, а все едно бяха години. Не знам как ще свикна да живея без нея. С всеки изминал ден дупката в сърцето ми става все по-голяма. Липсваш ми мое малко слънчице! 
Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт