Днес, ми е мъчно, защото... 14

• 41 325
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
 Cry Веси ...  Hug пожелавам ти много скоро отново да очакваш с трепет появата на рожба.Кураж мило майче, ние сме с теб  Hug

# 676
Момичета  smile3518 Hug много чувства има в тези стихове  Sad.
Силви  Sad   party006за Крис ,болка няма при него вече ,има само разбито майчино сърце. smile3518
Веси пожелавам ти скоро да видиш EFPи да родиш едно здраво пухкаво бебче. Hug

# 677
Веси,Силви..... Hug ви момичета
-за тебе Криси

# 678
  • София, "Младост 3"
СИЛВЕ, в сърцето сте ми!
Няма да забравя снимката на неговите сладки бебешки крачета!
Мислила съм ви и се сещам и сега за теб!
Бори се с болката и тъгата и продължавай,   bouquet Heart Eyes

# 679
# 680
Лилибонче,  Hug.
 Cry

# 681
4уствам се като  гадна  егоистка  Cry .
Моя  приятелка  роди  и ми прати снимка  на бебо  да го  видя  , а  аз като  видях  снимката вместо  да  се зарадвам  се разплаках и затворих фб  Cry Cry .Други  две всеки момент  ще родят както  трябваше  и  аз Cry Cry ,но моето  бебе  го няма ... .Разбира се  , 4е им  се  радвам  и  им желая вси4ко най-хубаво  ,но сърцето  ми кърви от мъка  Cry и  се питам  защо ..... .

# 682
Мила bobynka напълно те разбирам относно това което чувстваш защото аз съм в абсолютно същото положение. Моя много добра приятелка в момента е бременна и чака след 3 месеца да роди своето момиченце. Когато разбрах новината аз още бях бременна и много се зарадвах защото нашите момиченца щяха да бъдат приятелки също като нас. Естествено че искам всичко да е наред и с нея с бебето и всичко да мине без проблеми, защото много я обичам. Тя ми е като сестра. Но всеки път когато я погледна и виждам как корема й расте и колкото повече наближава раждането си представям как ще погледна това бебе, как ще го взема в ръцете си и как ще се сдържа да не се разплача. Дори сега само като си представя картинката и сълзите ми се стичат. Не знам как ще се справя с тази ситуация, наистина не знам  Sad

# 683
Днес е Архангелова задушница...Мир и покой за нашите дечица.... Sad

# 684
Нека се помолим и запалим по свещичка за всички, които ни напуснаха така неочаквано и рано.
За нашите дечоца, родители, баби, дядовци.

За моите две малки ангелчета и за моята мила майчица, която дори не успя да ги види.

Почивайте в мир

# 685
Нека почиват в мир душичките ни и любимите хора, които ги пазят там горе ... Flowers Rose Flowers Rose

# 686
Завинаги в сърцето ми скъпа моя  Cry

Последна редакция: сб, 05 ное 2011, 23:25 от Veseto_

# 687
  • Варна
Flowers RoseFlowers Rose - за децата ни

Гледам в момента Горещо... много ми е мъчно за Деяна ... още едно младо момиче си отиде заради "добре свършена работа", почивай в мир Деянче Flowers RoseFlowers Rose

# 688
  • Талант на 2012,2013 г.
За тях...

# 689
Бях решила да оставя за датата на термина, когато трябваше да се роди детенце, но имам нужда да споделя. Загубих го в началото на бременността, остана ми само една ехографска снимка и спомена от туптящо сърчице при последния преглед. Мъчно ми е, защото знам какво няма да да имам. Няма да видя лечицето му, как му се радват братчетата, как го глезят мама и тати. 
Околните не ме разбират- млада си, ще имаш още много деца, е,и две са достатъчни, забрави...
А аз всеки ден си мисля как наближава термина и как няма какво да чакам. Знам, че има по-големи трагедии и се прекланям пред силата на тези майки, но и за мен животът вече не е същия.
През тези няколко седмици, когато бях бременна, чувствах някаква неземно, космическо спокойствие. Имаше нещо необяснимо.
чувствам се много виновна за случилото се.
 А трявба да съм усмихната и ведра майка и домакиня.
Благодаря ви за вниманието

Общи условия

Активация на акаунт