Днес, ми е мъчно, защото... 14

• 41 307
  • 757
  •   1
Отговори
# 720
Тарталетка,   Cry
Честит рожден ден, Влади

# 721
Мъчно ми е, защото ми е ужасно трудно да си представя какво би било момченцето ми днес, когато трябваше да става на 11 години... В представите ми е висок, русоляв и усмихнат... А никога няма да разбера дали съм права. Честит рожден ден, детето ми!

Sad Hug

# 722
И на мен ми е мъчно за тези семейства.....и за тези деца които остават без майки.Иска ми се да се свържа с Татяна Узунова майка на починалата родилка Надежда Узунова но незнам как.Ако някой знае телефонния и номер нека ми пише на лични.
Има страница във ФБ ,там има всякакво инфо за тях и не само  Cry,не ми дава да го копирам затова ти пращам поста на CI страницата се казва- Нека да спрем убиването на майките в България
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=624379.15

# 723
Тарталетка, HugЗа   Влади  baloni

За всички ангелчета  Flowers Rose Flowers Rose

# 724
  • Варна
Момичета, сигурно си спомняте за нашето другарче по съдба Мари Ив.  Тя сега е в Германия, но няма интернет, има много голяма нужда от нас... втората починала родилка в Шейново - Надежда е нейната етърва  Sad много и е мъчно, а там няма с кого да сподели мъката си, изпраща много поздрави на всички ви ...

Flowers RoseFlowers Rose - за всички безвреме отишли си от този свят... почивайте в мир

# 725
Много ми е мъчно за всички и когато чуя за нови случаи не спирам да плача Cry Все повече ме хваща страх да имам друго детенце и не знам как ще се престраша отново.

Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose За всички ангелчета и за майките, които си отидоха от този свят. Дано са на едно по-добро място!!!

# 726
  • Варна
Joli, разбирам те напълно. Аз почти всяка вечер сънувам, че съм отново бременна и трябва да раждам секцио - абсолютен кошмар. А не ме питай сега как родих, постоянно си мислех, дали ще се събудя, толкова съм стресирана...

# 727
Представям си, на мен само това ми е в главата, как ако забременя пак, как ще го износя, как ще легна пак на операционната маса, дори сега най-малко нещо да ме заболи и скачам от уплаха, въпреки че минаха 4 месеца. Но ти недей да го мислиш. Вече всичко мина, радвай се на прекрасната дъщеричка която имаш. Страхотно слънчице е  Hug

# 728
Момичета  Hug
За сетен път се убеждавам колко еднакви сме в тревогите и желанията си!
Точно днес си говорех с едни майки как се замислям, че не е хубаво Бобо да расте самичък, но не знам как бих преживяла още една бременност! С Бобъра някакси съумях да запазя нервите си и да сведа стреса до минимум, но все пак си остава страха ...

А и като се сетя какво става по болниците и на мен ми става лошо вече! Не е нормално в страна със 7 милиона /я сме толкова, я не/ за месец умират 3  или 4 родилки и едно бебенце. Поне това са случаите, за които знаем. От друга страна пък ако това е "нормално" като статистика, в каква държава живеем да му се не види!  #Cussing out

Прегръдки за Мари Ив и семейството ѝ! Нека Бог им дава сила!

# 729
Момичета и аз съм настръхнала от ужас   Sad:........... не стига че сме загубили най-желанното  и мило  на света, а сега ще се притеснявам дали  ще оцелея  ooooh! .Всеки ден съм в страницата на ФБ- Нека да спрем убиването на майките в България!........каквото зависи от мен ,протести-отидох ,писах писмо -какво се е случило и какво е можело да се направи,макар 4е аз не обвинявам директно доктора ми,защото при мен действаха незабано(без пари).Правя го от съпричастност и ............Дано успеем малко от малко да обърнем нещата в наша полза а не да ни гледат като БАНКОМАТИ.........е не е честно!........ после намалявал българския народ-ами как няма да намалее.......Разбрах(от ФБ) и какви права има Бг-майка,..........

За всички наши ангели,...............Flowers Rose Flowers Rose

# 730
Момичета и аз постоянно следя какво става във фейсбук и наистина почва да ме хваща страх и всеки ден си говорим с мъжа ми за това. Той се опитва да ме успокой, ама така му личи че него го е страх повечве от мен дори. Как може някой да излезе и да каже че е нормално да има 6-7 смъртни случая на родилки на година. Каква е тая глупост. Вместо да се опиташ да предотвратиш и един случай, да излезеш и да кажеш че е нормално. Направо бях потресена. Аз не можах да бъда на протеста защото ми е доста далеч, но написах писмо и силно се надявам да има някаква ползва от него.

# 731
Тази вечер в новините казаха, че може да премахнат опцията "Избор на екип" в държавните болници!!! Дано да го направят и да се спре цялата тази корупция. Нека всички ние бъдем с равни права ... както в очите на лекарите, така и в самите болници!

# 732
  • Варна
Куинче аз винаги съм мечтала за поне две деца, но нямам желание вече единствено и само заради страха от раждането... по-вероятно е да си осиновим детете отколкто да се навия да мина през това отново. Аз изкарах ужасна бременност, а откакто почина детето съм като Joli - притеснявам се от най-малката болежка. Мисля си,че превъртях нещо. Както и да е...

Фейт, аз лично се съмнявам, че премахването "избор на екип"  ще предотврати корупция - напротив. Просто сега корупцията е официална...пак ще се дават едни пари и пак ако дадеш ще има "специално" отношение. Вероятно обаче, парите които ще се дават под масата, ще са по-малко от опцията избор на екип.

Господ да ни пази  Praynig

Joli, когато почнете с опитите, кагато отново забременееш, ще бъдеш погълната изцяло от мисълта за човечето. раждането ще го мислиш най-накрая, до тогава ще си намерила най-прекрасния и добър лекар, на когото можеш да се довериш изцяло. Той ще опази и теб и детето ти  Hug Пък и ние ще сме тук и ще ти вдъхваме кураж  Hug Heart Eyes

# 733
Вярваш, че ще спре  newsm78
Тя ще се развихри още повече, сега поне таксите са регламентирани от закона
svetl@, написала си го точно акто го мисля и аз- ще има неофициална такса

# 734
Мари Ив  Hug много прегръдки мила Praynig
 За погубените майчици и техните рожби  Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт