Днес, ми е мъчно, защото... 14

• 41 315
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
Мило майче, много съжалявам за това което изживяваш. Тежко е, но трябва да бъдеш силна заради самата себе си и заради всички около теб!!!

Силни прегръдки от мен!!!

# 706
Мими, за твоето непораснало детенце!

Прегръщам те силно,  мило майче!

# 707
  • Mediterraneo
Мъчно ми е, защото ми е ужасно трудно да си представя какво би било момченцето ми днес, когато трябваше да става на 11 години... В представите ми е висок, русоляв и усмихнат... А никога няма да разбера дали съм права. Честит рожден ден, детето ми!

# 708
Тарталета    Hug

Вярвам,че някой ден ще ги видим там някъде....... Flowers Rose Flowers Rose

# 709
Тарталетка  spoko

Flowers Rose Flowers Rose за момченцето ти ...

# 710
  • у дома
Тарталета   Hug
и на мен ми се иска да вярвам,че ще се срешнем и ще са точно такива каквито си ги представяме.
ЧРД,на непорасналото ти момче   party006

# 711
Днес ми е мъчно, защото моята малка Йоанка, малката ми звездичка щеше да направи 4 месеца и вместо сега да пиша тук щях да гледам как ми се усмихва и как изследва света с очички, но нея я няма. Няма я заради онзи ужасен "лекар", който не можа да я опази. Милото ми момиченце  Cry

За моето и за всички ваши малки ангелчета, които винаги ще помним и обичаме  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 712
Мила joli24 за твоята Йоанка  Flowers Rose Flowers Rose

Силни прегръдки от мен мило майче!

# 713
Мъчно ми е за починалата 35-годишна бременна жена и бебенцето и което също почина и за нейното малко почти 2-годишно момиченце което остава без майка.....голяма трагедия........ Flowers Rose

# 714
  • Талант на 2012,2013 г.
Тарталета Hug...миличка, ако знаеш как добре те разбирам. Представях си как ще изглежда на 15, чудех се как ли изглежда на 18, отново плаках, когато трябваше да е на 20, на 25...

Той вече щеше да е мъж, аз може би щях да имам първото внуче.

Но... няма.

Празнота, болка и спомени...

joli24, прегръдка и за теб, майчице... Hug

# 715
joli24   Sad Sad Sad

За твоето момиченце

# 716
Благодаря ви момичета, в ден като този наистина сте ми голяма подкрепа. Благодаря ви че ви има!!!  Hug Hug Hug

# 717
За твоето ангелче joli24 и за всички наши дечица Flowers Rose Flowers Rose

# 718
  • Талант на 2012,2013 г.
Защото още едно бебенце остана без майчица...

Flowers Rose Flowers Rose

# 719
И на мен ми е мъчно за тези семейства.....и за тези деца които остават без майки.Иска ми се да се свържа с Татяна Узунова майка на починалата родилка Надежда Узунова но незнам как.Ако някой знае телефонния и номер нека ми пише на лични.

Общи условия

Активация на акаунт