Днес, ми е мъчно, защото... 14

• 41 311
  • 757
  •   1
Отговори
# 45
mimi8406 БЛАГОДАРЯ за подкрепата! Сега се замислям, колко много сме всъщност майките загубили децата / за огромно съжаление /! Когато през 2005г. изгубих моето дете си мислех , че това се случва изключително рядко, но в същата тази година починаха още 5 бебенца на момичета които познавам. Беше страшно! След като започнах да влизам в този форум ми стана още по - страшно и тревожно! Боже, колко много млади момичета живеят с ужаса да загубят детето си! Когато видя бременна жена направо косата ми настръхва! Все пак съм оптимист и се надявам занапред по- малко жени да излизат от родилните домове с празни ръце!

# 46
карма135 БЛАГОДАРЯ и на теб за подкрепата!

# 47
  • Талант на 2012,2013 г.
карма135 БЛАГОДАРЯ и на теб за подкрепата!

Винаги можеш да разчиташ на подкрепата ми. Каквото мога да направя за теб ще го правя, защото в тежки мои моменти именно момичетата от този раздел много пъти са ми помагали... Hug Hug Hug

# 48
  • Варна
Мили майчета, за дечицата ви...

Нека всички почиват в мир...

# 49
  • Варна
lenib, Много съжалявам за загубата ти.. Знам, че нищо не може да изтрие от майчиното сърце любовта към изгубената рожба. Независимо от времето. Само хора, които не са преживяли тази загуба могат да кажат и мислят, че едно дете може да замени друго.. Знам, че е много трудно,когато около себе си нямаш хора , с които да говориш за загубата си. Но поне тук можем да изливаме и споделяме болката си и винаги да срещнем подкрепа.  Hug
за твоето ангелско момченце -  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 50
Мила, lenib, много съжалявам за твоето момченце. Разбирам мъката ти. Никога в майчината душа няма да изчезне празнотата по изгубената рожба. Пиши тук, ние можем да те разберем.  Flowers Rose Flowers Rose за твоето ангелче!

# 51
lenib ,прегръщам те силно, мило майче Hug

За твоето ангелче Flowers Rose Flowers Rose

# 52
Благодаря ви момичета! Имах крещяща нужда от подкрепа и я получих тук!

# 53
lenib, много съжалявам за загубата на твоето малко момченце, но дори и да имаме второ дете, то не може да замени първото, което ние винаги ще помним и обичаме. Кураж мило майче и те прегръщам силно!

За твоето малко момченце  cry  cry Flowers Rose Flowers Rose

# 54
Lenib,както ти писаха другите момичета,пиши тук и ще срещнеш разбирането от което имаш нужда,помага на всички ни да сме заедно в мъката си,която с нищо не може да се замени!За малкото ти момченце Flowers Rose Flowers Rose!

# 55
  • Варна
Днес става 1 година, откакто малкото ни момиченце почина. Почивай в мир малка Йоанка, прости ни ... Cry Flowers RoseFlowers Rose

# 56
sisi 83 Hug Flowers Rose Flowers Rose за Йоанка почивай в мир ангелче

# 57
sisi 83, Praynig за Йоанка
Една силна и топла прегръдка за теб,мила майчице Hug

# 58
  • Варна
Сиси, прегръщам те мила..  Cry Cry Cry Знам, че ти е много мъчно.. Поплачи си за Йоанка, но не забравяй, че сега има едно малко човече в теб, което има нужда да си силна и спокойна доколкото можеш..
Йоанка - за теб мило детенце  Flowers Rose Flowers Rose  

# 59
Сиси, много съжалявам за загубата ти ! Кураж мило момиче ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт