Днес, ми е мъчно, защото... 14

• 41 850
  • 757
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Карма,  Hug Прекрасно стихотворение! За сина ти :

# 166
Карма Cryс теб.

# 167
Карма Hug
За твоето момченце Flowers Rose Flowers Rose

# 168
  • Варна
Мила Карма, пишеш много силни и вълнуващи стихове.. Болката и мъкатата ти са във всяка дума.. Благодаря ти, че го сподели с нас.. Прегръщам те.. Hug
 Flowers Rose Flowers Rose за твоето момче.. дано е светло на душата му..  Cry

# 169
  • Варна
МарианаМ,   Cry Cry
Flowers Rose Flowers Rose - за твоето бебче

Зимна роза
, знам, че ти е много тежко и приемаш раждането на детенцето на приятелката ти като че ли някой те наказва и отмъщава. Но НЕ Е така.. не позволявай тези мисли да те завладеят. Загубата ти и щастието на приятелката ти нямат нищо общо.. Нека не те натъжава нейното щастие. Н е се срещай с нея за известно време ако ти е много трудно в момента, но се опитай да го надмогнеш. Прегръщам те.. Hug

# 170
Карма  Hug

За твоето момченце!

# 171
 Мариана,Зимна роза,Карма,мили момичета поклон пред мъката ви и дано е светло на душите на изгубените ни рожби! smile3518 smile3518 smile3518

# 172
  • Талант на 2012,2013 г.
Мили момичета, няма да изброявам поименно, защото ме е страх да не пропусна някоя от вас и по тизи начин да се почувства пренебрегната... Толкова сте мили, чувствам ви толкова близки, подкрепата ви е много важна за мен. Благодаря ви! От душа и сърце! Hug Hug Hug    bouquet  bouquet  bouquet

# 173
  • гр. София

Зимна роза
, знам, че ти е много тежко и приемаш раждането на детенцето на приятелката ти като че ли някой те наказва и отмъщава. Но НЕ Е така.. не позволявай тези мисли да те завладеят. Загубата ти и щастието на приятелката ти нямат нищо общо.. Нека не те натъжава нейното щастие. Н е се срещай с нея за известно време ако ти е много трудно в момента, но се опитай да го надмогнеш. Прегръщам те.. Hug

О,не, не е така. Не ме натъжава нейното щастие! Радвам се за нея, тя ми е приятелка и я обичам. Страдам заради моята собствена загуба, заради това, че не можах да видя детето си. Не смесвам двете неща. Вероятно не съм се изказала правилно.

# 174
  • Варна

Зимна роза

О,не, не е така. Не ме натъжава нейното щастие! Радвам се за нея, тя ми е приятелка и я обичам. Страдам заради моята собствена загуба, заради това, че не можах да видя детето си. Не смесвам двете неща. Вероятно не съм се изказала правилно.

Извинявай, може би не съм те разбрала.. Просто исках да ти кажа, че това не е висш план да те накара да се почувстваш още по-зле.. Много съжалявам за загубата ти.. Cry

# 175
  • гр. София
Моля те, няма защо да се извиняваш  Hug

# 176
Карма, силни и въздействащи слова. Sad

Flowers Rose Flowers Rose за твоята свидна рожба....

Зимна роза, Hug Sad аз също съм се чувставала така и съм го споделяла тук. Разбирам те.

# 177
  • Благоевград
 Hug Heart Eyes  bouquet
благодаря ти за подкрепата която ми оказа преди половин година!сларбя с теб за изгубеното ти момченце.прегращам те многоооо силно

# 178
  • Талант на 2012,2013 г.
Светле... Hug Hug Hug

eketie, благодаря и на теб за искрените слова.  Hug Hug Hug

# 179
  • Добрич
Карма, толкова искрени слова, разплакаха ме......... Cry
Дано е леко и светло на душата на синчето ти.......
Поклон пред паметта му        и пред твоето силно майчино сърце!

Общи условия

Активация на акаунт