Предучилищна - набор 2004, тема 3

• 34 867
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Момичета, много интересни неща споделяте. Благодаря за което    bouquet

Роска, как така госпожите ще си избират подарък? Така директно ли си го казват?    #Crazy 

В нашата градина сега в четвъртък ще имат последния празник и тогава някак си ще го обсъждаме този проблем с родителите- кое, как и какво за децата и за госпожите. По принцип за 2 госпожи, 1 леля и директорката. Иначе ще имат на 26.05 празник с тоги и офизиално облекло в ресторант на Гребната база. Знам, че ще ги снимат, но като че ли само снимки , не като албум. Ще разбера в четвъртък. Ще има и човек с камера, един диск е 7 лв. Ние имаме от всяко тържество в градината, страхотен спомен.

Много ми допадна идеята и за персонано подаръче за всяко дете, заедно с дипломата. Ще го предложа, може да се одобри.

Аз все още не съм се разтърсила по книжарниците къде какво има, като че ли е рано. Най- много раница и несесери да купим. За всички останали помагала ще изчакам списъка и тогава.    Peace

# 496
Ще разбера в Аз все още не съм се разтърсила по книжарниците къде какво има, като че ли е рано. Най- много раница и несесери да купим. За всички останали помагала ще изчакам списъка и тогава.    Peace

О да, абсолютно и аз чакам списъка и тогава, сега само се навъртам около книжарниците да видя къде има най-много ученически пособия, но като че ли на Метро така от наблюдения през годините винаги е имало най-много и то през Август.
Люлин абсолютно си права, така е, раницата ще се носи от родител, няма как, колкото и да е анатомичен гърба с тази тежест е немислимо да се носи от дете.
При нас имаше вариант да сме на сладкарница, но госпожите казаха че имало много документация за оправяне и заповеди от Директорката и затова нямало как. Явно не им се занимава.
А защо като подаръци за децата не се подари някой пъзел примерно с настолен моливник от тези за бюрата, струва ми се че несесера е по-задължаващ и ще има повече мрънкания от родителите, като ги знам нашите повечето какви са, малко се съмнявам че ще се навият изобщо за подаръци. Cry

# 497
Много хубаво е да си имат за спомен от градината албум и подаръче децата, не са казвали при нас дали ще има нещо изобщо  Sad  Довечера ще попитам госпожата, ако те не организират поне ние майките да го направим. 

# 498
Неее, просто ги подпитахме кой какво би предпочел, за да не купуваме глупости и непотребни за тях вещи, но това не означава, че ще ги огрее. Това бе част от събиранена идеи от "извора" така да се каже. Да видим коя по какво си пада.
Иначе за подаръци на децата никой не е казал, пък и честно казано, каквото и да купят ще ми е излишно. Едва ли ще уцелят вкуса ни, ако е книжка може да я имаме, че вкъщи сме бетер библиотека... Няма угодия. Затова албум, подарък на двете госпожи и лелята, за директорката нещо за хапване,  за готвачките същото и за сестрата, май това ще е.
Ох, сега се замислих дали някой не чете тук от персонала в градините Sick

# 499
  • Пловдив
Цитат
Ох, сега се замислих дали някой не чете тук от персонала в градините

Чудо не било и това да се случи!!!  п Laughing

# 500
Момичета ей сега се порових из цялата тема, написах имената на всички ни/т.е. никнеймите/ и където има и на децата  Simple Smile  и градовете - за справка сме само 52 броя бъдещи първолачки мами   Heart Eyes, ако искате може в следващата тема да се публикуваме, пък може и сега и така и така съм ги написала, пък който пуска следващата тема, само копи - пейст и готово.
Аз примерно открих още едно майче от Русе- elpl

# 501
Момичета ей сега се порових из цялата тема, написах имената на всички ни/т.е. никнеймите/ и където има и на децата  Simple Smile  и градовете - за справка сме само 52 броя бъдещи първолачки мами   Heart Eyes, ако искате може в следващата тема да се публикуваме, пък може и сега и така и така съм ги написала, пък който пуска следващата тема, само копи - пейст и готово.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 502
bebo sn, браво на теб, пусни я ти, аз тази я пуснах по спешност, защото авторката се заличи от форума.
Само виж май на десета старница беше последната част от изискванията, които даде Немирница. Но въпреки че помолих модераторите нещо не ги качиха в първия пост. Мисълта ми е да ги добавиш.  bouquet

# 503
  • София
В 55 СОУ ще бъде и щерка ми от септември.
Молба още нямаме подадена, щото тепърва разбрах това на родителската среща миналата седмица в 145СОУ.
Мислех си, че някак, автоматично ще се случи това, но не би.
Трябвало на място да се ходи. Thinking
Пособия за училище купувам след първата родителска среща. Naughty
Обикновено на 14 септември купувам всичко.
От сега съм си пуснала 2 дни отпуск за тогава. Grinning
Миналата година купих за двете ми дечица всичко от Карфур и бях супер доволна. Само раницата на сина ми-понеже много държеше да е актулната тогава Принца на Персия-купих от една промоция в Хиполенда.
Тази година -пак така.

# 504
здравеЙте момичета,

някой от вас знае ли, дали учебниците за 1 клас се купуват?

# 505
здравеЙте момичета,

някой от вас знае ли, дали учебниците за 1 клас се купуват?

Ако не ни мине котка път, ще ни ги дадат безплатно, както винаги е било.  Simple Smile
Купуват се помагалата, които е избрала учителката за допълнителна работа, колкото са по-малко, толкова по-добре.

# 506
Много хубаво е така с албумите. В градината на Валя не е ставало въпрос за снимки и албум на децата. Утре децата ще имат тържество и може да попитам, какво ще кажат по въпроса другите
 Учебни пособия ще вземам чак след официалното записване в училище, учителката да си каже първо какво ще иска. Раницата , ако не я изберем до рожденния ден на Валя по нататък ще избираме. Може и чак през септември да и вземем раница.
Момичета ей сега се порових из цялата тема, написах имената на всички ни/т.е. никнеймите/ и където има и на децата  Simple Smile  и градовете - за справка сме само 52 броя бъдещи първолачки мами   Heart Eyes, ако искате може в следващата тема да се публикуваме, пък може и сега и така и така съм ги написала, пък който пуска следващата тема, само копи - пейст и готово.
 bouquet Hug Wink после може да се добави и кое дете в кое училище ще учи. Но това на есен сигурно ще стане.

Химбер учебниците за 1 клас са безплатни. Мисля ,че до 4 клас са безплатни

# 507
 Люлин благодаря ти за отговора     bouquet .

приятен ден

# 508
  • София
Люлин, предполагам, че моят първокласник ще си носи сам раницата.
Сега си носи тази за плуването. Ходи с нея на градина, след това обратно към басейна (водим го, не е в градината). 

# 509
Аз като разгледах само Буквара, Читанката и трите тетрадки за упражнения и как тежат. Не ми се мисли, ако трябва да се носи за всеки предмет /примерно 5 на ден/ по учебник и тетрадка. Нали имаше тема и мереха мамчетата колко са тежки раниците, 8-10 кг.

Общи условия

Активация на акаунт