Предучилищна - набор 2004, тема 3

• 34 079
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
Нашите ще ги дават до 25.05,защото имаме ущ-а,които приемат документи от 25.05 до 31.05 /това по-елитните  Laughing/,защото там приема е предварително нагласен и без свидетелство не приемат заявления. Предполагам,на таржеството ще се раздадат,имам спомен една от госпожите беше казала,че като им спуснат бройките и тогава ще надписват.

# 541
Имам въпросче - кога точно ще ви дадат на вас свидетелствата? В нашето училище дори не се говори за това.

При нас на тържеството в градината, когато изпращат децата.

# 542
  • Варна
Здравейте и от нас! Имам един брой кандидат първолак-Калоян,roden na 19.05.2004g..В предучилищна е в градина.На 24-25 ще им е тържеството и тогава ще им дадат свидетелствата,а от 26 май в нашето у-ще започва подаването на заявленията,онзи ден ходих в канцеларията да питам.

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 12:02 от Деска

# 543
Нашето тържество ще бъде на 24 май, сега се разбрахме с една майка да съберем пари за подаръци на госпожите ни, за децата и почерпка да им направим. Споменаха ми че и албумче ще ни предложат фотографи. Но за пари за свидетелсто никой не ни е споменавал, има време още  Thinking

# 544
  • София
Здравейте и от нас. Бъдещата ученичка Антония е родена на 30.09.2004 г. Колебая се между 2 училища, но крайния ми срок изтича скоро - до края на май трябва да съм избрала вече. Тържеството незнаем кога ще бъде и за свидетелствата нищо не се знае още.  newsm78

# 545
cvete1 всичко зависи от това до кога приемат документи в това училище, което сте избрали. Някои училища започват приеми от 01.01. съответната година, някои пък приемат документи след 20-25.05. Ти можеш да подадеш Заявление във всичките училища, за които се колебаеш, а Свидетелството да дадеш там където желаеш и/или бъде приета Антония. Успех Peace
Момичета искам да ви пожелая весело посрещане на Великден! Да бъдете здрави - вие и цялото ви семейство, да бъде изпълнен живота ви с много усмивки и късмет!

# 546
  • София
За протокола Найден, 18.09.2004г., ника ми е bora, София
Още се лутаме между няколко училища - 51 СОУ (вярно наплив, назад сме), 41 ОУ,  19 СОУ и 22 СОУ + ако още нещо ни хрумне в район между Медицинска академия и Центъра Grinning.
От детската градина (124 ЦДГ) ще има тържество - около 24 май, в НДК и тогава някъде свидетелствета. Ех, абитуриенти ще са Laughing
Днес му падна втория зъб Heart Eyes, чака довечере феята на зъбките. У нас носи пари. (Не е не иска бакуган).
За учебниците - взели сме си тренировъчни - Азбукарче и Читанка на Летера - харесват ми, някак по свежи са от другите, но мисля, че в едно от училищата, където подадохме заявление показаха, че ще учат Буквар, мисля на изд. "Даниела Убенова", колектив Наталия Огнянова и др.

# 547
Да се запиша и аз за протокола, сина ми е Борис - 8.05.004г. за сега сме се насочили към 45 ОУ да видим
Весели празници на всички ви желая!

# 548
  • София / Пловдив
...... или пък за самите бланки, ако са по специални.

Имам идея, нека като минат тържествата всеки да покаже как изглеждат вашите свидетелства, интересно ми е дали са еднакви бланките за всички или всяка градина си има нейна!

Свидетелствата за завършена ПГ са еднакви за всички - МОН спуска бланките под бройка за всяка една градина.

Вече избор на родителите и госпожите е, да се поръчват разни други дипломи, украсени със снимки и т.н. Те вече се заплащат.

# 549
  • София
Здравейте, при нас освен официалните свидетелства ще има още едно, което ще за спомен - картинки, стихчета, пожелания от г-жите.
Албулчетатата ще са ни по 13 лв. ... нямам идея какви ще са.
За подаръци на учителките не сме коментирали ... не ми се занимава, ако иска някой да прави нещо ОК, ако не аз ще им занеса цветя и това е ... писна ми, уморих се да ръчкам, организирам и после да съм и изпълнител на всичко... ...
че последния път и малкия го отнесъл, 'щото майка му забравила да купи салфетки...  Twisted Evil обвинила го едната г-жа пред баща му, че не бил предал да се купят салфетки, а всъщност другата ми беше казал на мен но не мие е едно на главата.... много се ядосах да го обвинявам, а милия той толкова съвесно приема задължението да сме семейството-"родителки актив"

Относно списъка ето и нашите данни.
Desem(Деси)-първолаче Мити/Митко/Димитър, 25.12.2004, София.
Съжалявам, но повече лично инфо не бих дала (училище, адрес ...), просто място на личните данни за мен не е в Интернет (по тази причина и ФБ не ползвам)

# 550
Христос Воскресе на всички!!!
Бъдете здрави, добри и си прощавайте.
За протокола , данните на детето име и дата на раждане са написани долу в подписа. От Бургас сме.

# 551
# 552
  • София / Пловдив

Crazy Една приятелка живее срещу входа на едно от набедените за елитни училища в Пловдив. Миналата есен, съвсем случайно разбра, че на техния адрес има регистрирани цели фамилии, без те дори да подозират  ooooh!

# 553
Момичета направо съм бясна! Вчера като вземах малката от градината и стана на въпрос кога последно ще е тържеството, та на 19.05 и една майка попита "а те до 31.05 ли ще са на градина" и госпожата каза ами считайте след тържеството до 24.05 най-късно и край  #Crazy #Cussing out
Как край, нямам думи....... Питам къде е директорката да говорим с нея, някаква родителска среща няма ли да има и тя вдига рамене и казва, че е отпуска, ама до кога не се знае. И какво правим, незнам... 2 седмици по-рано това ми се вижда абсурдно

# 554
  • София / Пловдив
bebo_sn, обясни на моля другарката, че много добре знаеш какви са нормативите и до кога детето може да остане в градината. Пък тя много бързо ще се свърже с директорката, бъди сигурна.
Говори и с други родители, ако се съберете повече хора и си отстоявате правата, трудно ще ви разкарат децата.

Общи условия

Активация на акаунт