Предучилищна - набор 2004, тема 3

• 34 116
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Момичета, мисля си... понеже сме доста, дали не е по-добре, вместо да товарим темата, да си пращаме данните на ЛС? Може би ще е по-лесно и за "организатора"?

# 526
Знаете, че мен ме интересува всичко свързано с тръгването на училище 1 клас. Нищо, че баткото тръгна вече на училище, септември ще е първолак в неделното БГ училище тук. Ако мога лятото ще си купя учебниците на Просвета /май имаха книжарница на ул.Иван Асен II в София/ и да сравнявам кой как върви. Затова се записвам и аз в списъчето, нищо, че сме друг набор. Надявам се, че нямате нищо против. Hug
мама Нем /от ник немирница  Mr. Green/ - син Стефан - 29.09.2005 г.

# 527
Нем, ти защо си смени ника на мило коте, м? Simple Smile

Моят бъдещ първолак е Геогри, роден е на 26.04.

# 528
В последно време само ви чета, че хич не смогвам.
Аз съм Румяна, моята първокласничка се казва Лили - 15.01.2004г.
Живеем в Свищов, ще учим в СОУ "Николай Катранов"

В градинката ще имаме тържество по случай завършването. И отделно някъде навън да се почерпим. Подготвят албумче на децата. 18лв с една голяма снимка на корицата и доста странички отвътре. Ще има и данни за контакт (на родител разбира се)
Отделно ще се събират пари за подаръци на госпожите, но както винаги явно ще го решаваме в последния момент  Laughing

пп: Мишел стискам палци всичко да мине бързо  Hug

# 529
Привет и от мен. Хайде и ние на редичката - аз съм Емилия, а синът ми е Християн, роден на 25.02.2004 г. От София сме.  Simple Smile

# 530
  • София
Момичета, мисля си... понеже сме доста, дали не е по-добре, вместо да товарим темата, да си пращаме данните на ЛС? Може би ще е по-лесно и за "организатора"?
Подкрепям идеята.Мисля,че така наистина ще е по-лесно на "организатора".А организатора е bebo_sn нали?

# 531
Да се отчета Simple Smile

Аз съм Лили
синът ми е Калоян и е роден на 20.06.2004г.

избрали сме 51 -во у-ще, дано го вземат защото наплива за там е голям

# 532
  • София
Докато се чудя на лични ли и на кого да бях написала:

Приятно ми е, Яна!
Първокласничката е Александра, 26.09.
Ще учи, пък ще видим къде.

# 533
Момичета, наистина ако искате изпращайте ЛС, мен лично не ме притеснява и от тук да събирам инфо, когато пишете пост. Както си решите  Hug
Сега прелиствах темите за полезни линкове и тях да събера на първа страница и списъче правя  Heart Eyes
Руми и ние така всичко в последния момент
Мило коте ами аз те писах 2 пъти  Joy, ето на още някой ако си е сменил ника да си казва на ЛС И какво като сте 2005, ние си събираме първолачета  Wink

# 534
Ааа, тук тече организация, браво, ето и нашите данни- аз съм Роси, с първокласничка Теодора, родена на 26 август 2004г. Мнооого ми е приятно , момичета!
Ние днес бяхме на открит урок при нашата госпожа, е, поне се надявам да су вредим при нея. Беше много интересно, за Априлското въстание, днес се навършват 135 год от избухването, ако не знаете Wink Че аз по история съм гола- вода!!!! ще наваксвам сега с ученичката. Беше 1ч и на децата им писна милите. После ходихме да видят класната им стая, седнаха на чиновете.
После показах на Теди в какви тоалетни ще ходи, може да ми се смеете, но държах да ги види, за да е подготвена. Тя не е ходила в такава с дупка и аз лично се чудя как ще се справя, като е една малка принцеса вкъщи.

Това е от мен, до скоро!

# 535
Момичета, много съм очудена, защото днес в детската градина - дъщеря ми е в предучилищна в ОДЗ, ми поискаха 2 лв. за свидетелство. Въобще не ми е за двата лева, но ми е много странно защо искат пари за това и не би ли трябвало да се дава от тях. Досега доста дипломи получавала, един лев не са ми искали. Какви са вашите впечатления, искат ли ви пари за свидетелството?

# 536
  • София
И аз да се запиша - Таня, синът ми е Атанас, 04.03.04, надявам се да ни приемат във 2-ро в Сф.
Ние събрахме по 20 лв за албуми, като гледам, явно са от скъпите  Crazy, на 18.05 ни е тържеството за завършването. Не сме измислили какво ще купуваме на госпожите.

# 537
Момичета, много съм очудена, защото днес в детската градина - дъщеря ми е в предучилищна в ОДЗ, ми поискаха 2 лв. за свидетелство. Въобще не ми е за двата лева, но ми е много странно защо искат пари за това и не би ли трябвало да се дава от тях. Досега доста дипломи получавала, един лев не са ми искали. Какви са вашите впечатления, искат ли ви пари за свидетелството?

При нас вчера питаха кой пише технически, за да надпише свидетелствата/ дипломите за да не плащат на някой . Вероятно може да е затова или пък за самите бланки, ако са по специални.

Имам идея, нека като минат тържествата всеки да покаже как изглеждат вашите свидетелства, интересно ми е дали са еднакви бланките за всички или всяка градина си има нейна!

# 538
Имам въпросче - кога точно ще ви дадат на вас свидетелствата? В нашето училище дори не се говори за това.

# 539
  • В светлината на слънцето
Имам въпросче - кога точно ще ви дадат на вас свидетелствата? В нашето училище дори не се говори за това.

И аз нямам идея кога ще стане това.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт