Предучилищна - набор 2004, тема 3

• 34 122
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
А аз тези дни чакам да излезе списъкът с вече разпределените деца по класове. Оказа, че нощното чакане, за което бях писала по-напред, е било от полза. Има ни в списъка на училището, да видим сега нататък как ще се наредат нещата.
Чакам сега този втори списък, за да разбера кога ще е родителската среща.

# 586
Добро утро!
Момичета , решихте ли какво ще подарявате на госпожите при завършване на ПД?

# 587
Решихме, пари в плик и всяка да си купи нещо полезно и за спомен от нас.

Ванче, много рано при вас списъци, браво.
В нашето училище на 8 юни ще излезнат, до 3 е подаването на удостоверенията за завършена предучилищна група, на 9 е родителската.
При нашата госпожа имало желаещи за 2 паралелки и отсяването ще е интересно.

Ще се побъркам от това чакане...но здраве, каквото  стане.

# 588
  • София

А защо не им ги "вкарате парите" в една гифткарт? Тя е като кредитна карта, зарежда се с определена сума и може да се плаща с нея във всеки магазин, в който има пос-терминал, точно като обикновена кредитна карта, само дето след като свърши сумата тя се закрива автоматично. Самата карта струва 5лв и е оформена като подарък, измислено е точно за такива случаи, пък учителките ако искат могат дори и храна от магазина да си купят, също като парите "на ръка"  Peace
https://www.giftcard.bg/bg/what-is-giftcard
надявам се това не се възприема като реклама, просто съм подарявала такава карта, направиха ми я в МОЛ София, на партера, до входа

При нас всички си правят оглушки, защо трябвало да има подаръци за госпожите, на тях им се плащало, за да ни учат децата, ние като работим получаваме ли освен заплата и подаръци... въобще...нямам думи  Crossing Arms Аз мисля да им купя от мен по една книга, нищо друго не ми хрумва за "скромен бюджет" от по 10-15лв/човек...

# 589
Мандаринка, благодаря за идеята, гледала съм ги но не съм запозната къде може да се ползват.  Мислехме за различни ваучери, но не всеки има нужда от определено нещо и от даден магазин, затованакрая решихме така. Ак оискат сметки да си плащат, ако искат дреха да си купят. Ние сме се отчели. Отделно мислим към тях да има по един малък букет от бонбони, наблизо правят такива, голяма красота. Това вместо отрязани зветя, които след ден са увехнали вече.
Именно затова решихме да са кеш, за да могат да отидат и в кваргалния магазин и да ги изхарчат. Повечето магазини с такива терминали са и по- скъпи, а госпожите са друго поколение и подобни неща ги стряскат.

# 590
  • Пловдив

Ванче, много рано при вас списъци, браво.
В нашето училище на 8 юни ще излезнат, до 3 е подаването на удостоверенията за завършена предучилищна група, на 9 е родителската.
При нашата госпожа имало желаещи за 2 паралелки и отсяването ще е интересно.

Ще се побъркам от това чакане...но здраве, каквото  стане.

Хмммммм, и при нас е същия проблем. Просто не знам какво мога да направя по въпроса, като и при нас се чува от пейка на пейка, че за желаната от нас госпожа са записали доста деца в молбите. Акъл не ми стига. Ако се спазва реда на подадените молби, би трябвало всичко да е наред при нас и да нямаме проблем, все пак сме първи входящ номер. Но ме притеснява това, че може би госпожите сами си избират децата и тъй като ние нямаме познати, то и затова си чакахме цяла нощ, де, та да не би да сме извън класа на тази госпожа. От едната градина са записани почти всички и си мисля, че тя ще предпочете група деца, които се познават, може би така ще работи по- лесно с тях.  Малко ми е притеснено, но пък може и да е за добро. Доволна съм, че поне е вътре, а ако стане и за госпожата ще черпяяяяяяяяяя    Laughing

# 591
  • София
Да се отчета и аз, че отдаван не съм... От понеделник тръгваме със заявленията, после един месец се молим тези с повече предимства от нас да са по-малко от 120! (SZA, ще вампирясваме ли в тъмни зори пред у-щето, или?  Wink )За съжаление и в двете ни близки училища навалицата е голяяяма.  Sad Лошото е, че и малчо взе да изявява претенции и предпочитания в посока, обратна на моята, а овньо хич не е лесен за убеждаване!
В ДГ тържествата ще да са 2 на брой – на 11.05 в самата градина, на 19.05 тежък официален абитуриентски бал извън нея... Събрахме парички за подаръци на госпожите (по 10 лв. на човек за всяка), какво точно ще се купи нямам идея. Една от мамите предлагаше злата разни, нещо, срещу което се опитах кротко да възроптая (другите си замълчаха), но след като нямам желание да се занимавам с подобни организации, се въздържам и от претенции. Та каквото – такова! Между другото, тези бонбонени букети много ме заинтригуваха. alexova, ще споделиш ли какво точно представляват или къде ги раздават?
За лятото, ние сме до 17.06. После се справяме кой както може! Имаопция да гопратя на летните морски лагери и да закърпим още десетина дни, но той не иска. Още в началото на годината ни се извиниха за това „неудобство”, приканвайки ни да „проявим разбиране” – градината влиза в поредния ремонт и децата ще бъдат сведени до възможния минимум. Нямам намерение да протестирам или „да си търся правата”, най-вече поради факта, че прекарахме там 4 прекрасни спокойни години, през които аз лично не съм имала повод за грам сериозно оплакване или притеснение за каквото и да е! Та мисля да проявя разбиране...
Стискам палци на всички, както в борбата им за летните месеци, така и за прием в желаното училище при желания учител!

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 11:35 от PurpleDragon

# 592
Драконче, ще питам точно къде са, но ето как изглеждат, правят ги масово вече и има и на норвални цени като гледам:

http://www.buketiotbonboni.com/index.php?p=3&categoryId=25

# 593
  • София
Аууу, благодаря! Ефектни са наистина! Чудя се обаче дали човек не може да си ги направи сам. Предполагам с малко повече сръчност..., че цената за количество бонбон ми се вижда солена! Mr. Green

# 594
Да, би могъл, само да има съответната поставка за дръжка и хартията, и на мен не ми се вижда трудно...

# 595
  • Sofia
Идеята с тия букети е много добра, в съседния до нашия блок са и точно онзи ден се чудех за кого мога да ползвам такъв за подарък, но за учителките не се сетих.  ooooh! Laughing

# 596
Лелее, пишете та не се спирате  Laughing
бонбонените букети са страхотни наистина  Hug
sia то май не е било родителска среща, а просто "отворени врати", ясно ще си чакам да видим нашата на 08.06 или 09.06 newsm78 не помну кога беше
алексова такива тип карти ми бяха подарили от ТиБиАй като пазарувахме и те предлагаха, наистина е много оригинално - без пин код е Hug
При нас всички мълчат за подаръците, като повдигна въпроса ами да ще трябва да се вземе нещо, ама никой не казва какво или до колко парички, явно всичко в последния момент.

# 597
  • България
При нас борбата ще е за клас,училището едно е.сега са 16деца от тях СаМо 3 българчета!до 20.05 ще се пребера в БГ за тържеството и записването.ха познайте от тази картинка колко ЛВ събираме за подарък-0лева.за 8март аз купих картина само с мой пари!

# 598
  • София
alexova и аз благодаря за линка с бонбонените букети, страхотни са  Hug

наистина са малко скъпи, но пък са определено много оригинални, може да се възползвам за нашите госпожи - както стана ясно вече - от мен само подарък...ще видим...

# 599
В темата за колективно пазаруване пише, че тези букети не си заслужават редовните цени. Може да прочетете и да видите за коя фирма точно става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт