ПрЪвУписТна буТка - ЕкИбани с баНбук , тУркУЛазено УдЯлце и праЖки в екрУ - 55

• 27 167
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Цитат
На вкус леко киси
  Laughing

# 256
  • София
Цитат
... и на доска който ми даде има 4 зъписа с обща продължителност под 1 минута...

# 257
Цитат
поутънелия джоб

Ох, честичко се бърка кога се пише "О" и кога "У".
Ама много болят оченцата от това Simple Smile.

Последна редакция: пн, 14 фев 2011, 14:02 от Sourcherry

# 258
Цитат
св.Иван Рилски където хода,нито в часната клиника.Мисля като се постопли временцето да ида до варна.

След СРАЙТА, това бледнее, но пък все е нещо...

Магнитче, ще ми трябва превод в ефир..  hahaha

# 259
Цитат
В работата ни ще дойде човек, който ни снима и изготви ЛДокументи, има някаква такава възможност, ако се съберат повече от 50човека, не ми е ясно това, но нз, за сега зная, че трябва да стане. Аз съм си извадила документи, но писах децата...и ей тук ми поват питанията:

newsm78  Tired

# 260
Цитат
Гениколожка незнае
Wink, какво ли знае пък тази гЕниколожка? Wink

# 261
Цитат
Гениколожка незнае
...сигурно нещо свързано с гените.  Grinning

# 262
  • София
Цитат
Гениколожка незнае
...сигурно нещо свързано с гените.  Grinning

Може да е някоя гЕниална лекарка или потребителката мисли, че идва от думата "гениталии" (с извинение) newsm78

Последна редакция: пн, 14 фев 2011, 14:12 от -=Деси=-

# 263
  • София
Цитат
Здравейте....Запо4вам направо с моята история..Знам 4е няма как да ми помогнете просто искам да споделя с някого.С моя ве4е бивш приятел в4ера се разделихме окон4ателно след 3-год враска.Той живееше при мен последната 1 год.Но не6тата по4наха да стават непоносими за него вси4ко се вартеше около приятелите му и мотора му.Аз тарпях закаснения не ми се обаждаше,но вапреки вси4ко аз го оби4ах и все оште го оби4ам...Знам 4е имахме нужда от тази раздяла,знам 4е сме прекалено малки за такава сериозна враска но не6тата се задалбо4иха без да сме го планирали-Аз съм на 20,а той на 22-аз рак той водолей Sad Сега незнам какво да правя...от каде да запо4на новото на4ало без него!Много съм свикнала с него...липсвами вси4ко негово,няма кой да ме ядоса дори...Незнам искам да му се обадя просто зада го 4уя как е какво прави...Постоянно мисля дали 6те ме потарси някой ден...ужасявам се от мисълта 4е може да има друга.Трудно ми е да повярвам 4е просто го няма и 4е вси4ко свърши.Знам времето лекува...но е много трудно.Чудя се дали и той се чувства зле дали пак 6те ме потарси...аз на този етап нямам намерение да го правя.Когато той дойде да си вземе не6тата от вкашти беше като неадикватен незнаеше изобшто какво става..повтаряше едно и сашто само...да не забравил не6то...Помо ли ме да му помогна да си свали нештата доло...това беше най тежкото за мен Той винаги се е правил на железен никаква слабост не е показвал пред мен не ми е казвал колко ме оби4а и тн.,но винаги го е показвал...стра6но ме ревнуваше през цялото време.Как мислите ще ме потарси ли пак дали и той като мен се 4уди и не осазнава какво се е слъчило Sad..Извинявай те за глупавата тема,Но просто имах нужда да споделя! : )Благодаря ви!
знам че ви се струва глупава тема знам че има доста по трудни и сложи неща но ви моля за съвет

# 264
  • София
жгмъц, изпревари ме пък значи..... Crossing Arms

# 265
И мен  Laughing
Ето по-интересното:
Цитат
след 3-год враска
Цитат
все оште го оби4ам
Цитат
не6тата от вкашти
Цитат
Помо ли ме
 Laughing

# 266
  • София
И мен  Laughing
Ето по-интересното:
Цитат
след 3-год враска
Цитат
все оште го оби4ам
Цитат
не6тата от вкашти
Цитат
Помо ли ме
 Laughing

И още...

Цитат
едно и сашто

Цитат
зада го 4уя

Цитат
дали пак 6те ме потарси
Laughing

# 267
Цитат
се 4уди и не осазнава какво се е слъчило

Е как ще осъзнае?
Той вероятно, още не може да изтрезнее от чувството, че се е отървал от това неграмотно чудо ooooh!.

# 268
  • София
Цитат
Шампуана на SYOSS за дълга коса склона към "цъфтене"

Цитат
голдън рийдривър

Цитат
заедлив

Цитат
транс кардт

# 269
  • София
Ние добре се смеем на чуждото нещастие, но днес два пъти проверих как се пишеше думата "непредубеден"  ooooh! След толкова четене на грешки започнах да се съмнявам в елементарни думи

И за да не е съвсем спам
Цитат
съмнежи

Последна редакция: пн, 14 фев 2011, 17:31 от -=Деси=-

Общи условия

Активация на акаунт