Тема Незабравима (Unutulmaz) 164

• 27 713
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Сцена 1-ва           "Къщата на Ниса" Mr. Green
Участват: Ниса, Харун, Бату...(ако Ниса не го свитне... Wink)

(Харун пристъпи входната врата на къщата. Не можеше да разбере Еда. Crazy
Направила била грешка...ей, шматкоооо...писна ми... #Cussing out Гяль бурда....гит бурда...ааааааа...гетер артък... Crossing Arms така споходен от този внезапен яд, той тръгна към стаята на Ниса. Идваше да провери колко тотал щета е всъщност. Не вярваше много на локумите дет му разтегаше Ъшъл. Искаше да я вкара в клиника, а той не беше съгласен. Посегна към дръжката...)

Харун- Ниса...
(лелеле, някой настъпваше към стаята й...Ниса беше уплашена... #Crazy Идваха да я отведат в клиника...боже, Бату й беше дал патлак...щеше да го ползва. както си го мислеше, така гръмна във вратата. #2gunfire Харун чу изстрела...беше ЧОК ШАШАРДЪк... Shocked Shocked Shocked Ниса стреляше по него....вай, вай...тя верно е куку пипе. Sick Дип, че не знае да гърми и куршума ей така просвисте покрай него...ама може й да го беше оцелила и да даде фира...НЕЖЕНЕН ЗА ЕДА.. Mr. Green...Брях... doh)
Ниса- Кой е, не искам в клиника...оцелих ли някой...а? махнете се...оставете ме... Бату...севгили...битанем... Outta Joint
Харун- Абе, Ниса ти май верно си тотал щета. Crossing Arms
Как можа да гръмнеш у кардешим..? Тойбе, тойбеее... ooooh! ooooh! ooooh! За малко Еда щеше да си остане мома....как да умра без да съм се оженил за Еда? Аз няма да умирам докато не се оженя... #Cussing out
Ниса- Абиии...юзур дилирим...не исках...Бату ми каза да стрелям... #2gunfire
( В този момент Бату се криеше кат мишок в другата стая. Акъла не му побираше как може тая Ниса да е толко смотана... Crazy Как не уцели Харун...? Той как щеше да си отмъсти сега? Тая не разбира ли, че той не иска да си цапа ръцете?  Crossing Arms
Толкова ЕнтЕлегентно го беше измислил...с един куршум два заека...Харун щеше да се представи пред всевишния...Ниса в лудница...а, той....той щастлив с неговото севгили Мелдата. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Оффф...пак шанса не беше нА НЕГОВА СТРАНА... Crazy С тези мисли Бату се изниза кат невестулка от къщата...щеше да търси друг начин да свитне Харун...сега щеше да се задоволи да пукне лейката на Бурак...с това временно щеше да е удовлетворен... Rolling Eyes)

Край на 1-ва сцена... bowuu
Сега да видя колко съм познала... Joy Joy Joy

# 256
приятно гледане и от мен Hug

# 257
здравей,мокси
да те питам нещо...получи ли ми съобщението на ЛС,тъй като за първи път пиша там и незнам какво направих... newsm78
ооох,много съм зле с тия техники Blush

Получих го...   love001

# 258
  • София
"Тъпнята" свърши! Едни 15 минути реклама и сме ние! Шегичка! hahaha hahaha hahaha hahaha
Леко и безаварийно гледане! Hug

# 259
здравей,мокси
да те питам нещо...получи ли ми съобщението на ЛС,тъй като за първи път пиша там и незнам какво направих... newsm78
ооох,много съм зле с тия техники Blush

Получих го...   love001
вече съм спокойна,справила съм се Grinning

# 260
Момичета приятно гледане и дано тези сценаристи ни конпенсират малко защото последните 2-3 серий ни скъсаха нервите  Crossing Arms

# 261
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Сайта ми върви кат КАНАЛ-1 на 3-ти март. Joy
Имах, скромен с ценарий на сцена 1-ва, ама няма кога да го пиша. Филма ще почне. Peace

Зизу, ти направо почвай сценария за първа сцена от следващия епизод, че то тоя вече е ясен! Ако искаш аз да го захвана, пък ти го довършвай - та, значи Бату е опрял пистолет в челото на наш Харун,  докато Ниса е паднала в несвяст до леглото и не ще да си пие хапчетата. Бату вика на Харун "Аааа, ето кой трови жена ми! Сега ще си платиш, негоднико!" Харунчо гледа като прегазен от трактор и вика "Ама, сакън, аз само й помагах!" Полицията нахлува и отвеждат Харун.....
Айде, Зизу, давай смело!  hahaha hahaha hahaha
Сори Бобо...аз докат пиша ти си го спретнала...късно видях... Hug Joy
Сега докат публикувам беше станало следното...
имало 40 бр публикации.... #Crazy #Crazy #Crazy

# 262
Зизу, браво!!! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

# 263
  • Варна
привет и приятно гледане

# 264
  • София
Сцена 1-ва           "Къщата на Ниса" Mr. Green
Участват: Ниса, Харун, Бату...(ако Ниса не го свитне... Wink)

(Харун пристъпи входната врата на къщата. Не можеше да разбере Еда. Crazy
Направила била грешка...ей, шматкоооо...писна ми... #Cussing out Гяль бурда....гит бурда...ааааааа...гетер артък... Crossing Arms така споходен от този внезапен яд, той тръгна към стаята на Ниса. Идваше да провери колко тотал щета е всъщност. Не вярваше много на локумите дет му разтегаше Ъшъл. Искаше да я вкара в клиника, а той не беше съгласен. Посегна към дръжката...)

Харун- Ниса...
(лелеле, някой настъпваше към стаята й...Ниса беше уплашена... #Crazy Идваха да я отведат в клиника...боже, Бату й беше дал патлак...щеше да го ползва. както си го мислеше, така гръмна във вратата. #2gunfire Харун чу изстрела...беше ЧОК ШАШАРДЪк... Shocked Shocked Shocked Ниса стреляше по него....вай, вай...тя верно е куку пипе. Sick Дип, че не знае да гърми и куршума ей така просвисте покрай него...ама може й да го беше оцелила и да даде фира...НЕЖЕНЕН ЗА ЕДА.. Mr. Green...Брях... doh)
Ниса- Кой е, не искам в клиника...оцелих ли някой...а? махнете се...оставете ме... Бату...севгили...битанем... Outta Joint
Харун- Абе, Ниса ти май верно си тотал щета. Crossing Arms
Как можа да гръмнеш у кардешим..? Тойбе, тойбеее... ooooh! ooooh! ooooh! За малко Еда щеше да си остане мома....как да умра без да съм се оженил за Еда? Аз няма да умирам докато не се оженя... #Cussing out
Ниса- Абиии...юзур дилирим...не исках...Бату ми каза да стрелям... #2gunfire
( В този момент Бату се криеше кат мишок в другата стая. Акъла не му побираше как може тая Ниса да е толко смотана... Crazy Как не уцели Харун...? Той как щеше да си отмъсти сега? Тая не разбира ли, че той не иска да си цапа ръцете?  Crossing Arms
Толкова ЕнтЕлегентно го беше измислил...с един куршум два заека...Харун щеше да се представи пред всевишния...Ниса в лудница...а, той....той щастлив с неговото севгили Мелдата. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Оффф...пак шанса не беше нА НЕГОВА СТРАНА... Crazy С тези мисли Бату се изниза кат невестулка от къщата...щеше да търси друг начин да свитне Харун...сега щеше да се задоволи да пукне лейката на Бурак...с това временно щеше да е удовлетворен... Rolling Eyes)

Край на 1-ва сцена... bowuu
Сега да видя колко съм познала... Joy Joy Joy

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 Зизу, направо хващай пътя за Сатмбула и им набий канчетата на сценаристите! Аз друг сценарий не ща!  Crossing Arms

# 265
  • София
Ей,Кмете,изби ми рибата в аквариума с тоя сценарий  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 266
Ниса е оздравяла , яде шоколади ''Милка''. hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 267
Ох,Зизу страшна си smile3532 smile3532 smile3532 newsm62 newsm62 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 268
Почнааааааааа

# 269
Много ви моля, дайте ми линк към сериала!

Общи условия

Активация на акаунт