Тема Незабравима (Unutulmaz) 164

• 27 507
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
данидорина, според теб наранената Еда трябва ли така долно да си отмъщава? Разиграва Арас, според теб той заслужава ли го ? Човек, който няма нищо общо с нея и Харун? Намеси го само за побеснее Харун , нужно ли беше? Tired А че Арас си е наивник и п*** всички вече разбрахме, но го отдавам на това,че е влюбен. Постоянно обвиняваш Харун. Според мен Еда преиграва вече. И тези номерца, които прави не й отиват  Naughty
Напълно съм съгласна. Еда прекали и то много!
Мисля си ,че този номер на Харун ще му изиграе лоша шега.Контра отговора на Еда сигурно ще е направо брак с Арас! А това не виждам как и двамата ще го преживеят???!!!
Няма да го направи, как ще обяснява на дъщеря си ,че ще се омъжва за друг мъж..   Tired
Най-много да излъже Харун  ooooh! ooooh!
В следващия епизод ще видим как Харун мята buria buria buria buria buria buriaот ревност.Еда едва ли ще приеме брак с Арас , но добре ще разиграе Харун....... сигурна съм!!!!

----------------------------------------------------------------------

Сега като чета превода на г- жа Броненосец и на Рески ,още повече разбирам ,че Еда постъпва абсолютно неадекватно.Тя просто не знае какво говори , а още повече ,какво иска!!!

Ние обвиняваме Харун ,че не и дава свобода да работи с Арас , но Харун освен ,че ревнува от Арас/в което няма никакво съмнение/,иска да държи Еда далече от него , защото знае ,че той , дори да не е Кенан , е в добри отношения с Кенан и работи заедно с него.Той го подозира в съучастие с Бату , в разиграване на мръсни сделки.Как според Вас при всичките тези съмнения , Харун ще преме  бизнес партньорството на Еда с този мъж????!!!

# 661
Доубедих се, че на Еда Господ и е дал слъзни канали вместо мозъчни гънки  ooooh! ooooh! ooooh!

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 662
  • Варна
За Тарабас- просто така, но от сърце! Hug

За всеотдайните ни преводачки  bowuu bowuu!

# 663
Бях решила да не пиша повече за Еда, но ето че пак Еда ме провокира отново в този епизод.  Харун реагира, но й повярва за целувката на Толга, не направи трагедия, но Еда не може. Харун трябваше да стиска зъби, когато тя безброй пъти се връщаше при Толга, да понася всеки ден Толга и Еда в една стая в дома на Гюлерови и в самостоятелна къща в Асланлъ. Прости й за лъжата за брака с Толга, Търпеше пред очите му Толга да се прави на баща на Ямур. И какво ли още не и всичко в името на любовта към нея. Вярваше и без резервно, че между тях няма нищо. Видя я в прегръдките на Арас, но пак й повярва. Харун не  ревнува Еда, защото й няма доверие, а защото вижда, че и Арас и Толга обичат Еда. Но за разлика ревността на Еда е защото няма доверие на Харун. Има много голяма разлика в ревността на единя и другия. Единят ревнува, защото се страхува, че го лъжат, докато другия ревнува, за да не го мислят него за глупак, а не че Еда го прави на глупак.
Не е морално да знаеш, че Ниса има нужда от помощ и да изпада в истерии и да го вика на пожар, за да му каже същото, което му казва по телефона.  Не е морално да демонстрираш победа ( имам в предвид, начина по който се фръцна и излезе от кухнята, когато Харун беснееше за договора.)  Примерите са без край. В нито едно действие на Харун ( изключвам последния му номер)   няма умисъл да нарани Еда,а точно обратното да я предпази, не че не я е наранявал. Докато всички действия, с които Еда наранява Харун са съвсем осъзнати и целенасочени.  

# 664
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тарабас, съгласна съм, че Харун е по-голям. Ама има и друго. Когато човек държи на човека до себе си пораства много бърже.
Малко спам spam2

Аз се ожених на 16г. , на 17г. родих сина си. Мъжът ми е с 9г. по-голям от мене. Аз не го направих дете, но той ме накара да порастна за норматив. На 18г. бях с акъл на 30годишна жена. Исках, обичах, порастнах...това е. Не може цял живот да се оправдавам с това..."аз съм малка...айде батко прости ми инфантилното поведение". Налио се сещаш, че на финала на батко може да му писне да се занимава с деца.

# 665
И аз да поздравя всички момичета , които днес са написали чудесни стихове , въпреки поредния"сълзлив"епизод.
За Вас момичета!!!

За нашите мили преводачки!!!

# 666
  • Монтана
Добра вечер,мили дами!Изчаках преводите на разговорите между Еда и Харун,за което за хиляден път благодаря на г-жа Броненосец и Рекси! Hug Hug smile3525 smile3525Предугаждах нещата с моите стотина думи на кръст,научени от гледането на 1001 нощ със субтитри...Това обаче не ми даде право да се изкажа снощи!Всичко,което подразбрах,след преводите на момичетата,се потвърждава!Еда е заслепена само от своята болка и не разсъждава реалистично,а направо егоистично;без дори да помисли за щастието на детето си! За пореден път затвърждава у мен мнението,което не веднъж съм изказвала-нейният образ не е реалистичен,по-скоро измислен,пренавит и опорочен от самите сценаристи...Съжалявам,че го казвам,но тази Еда,която "изграждат" господата сценаристи е толкова далеч от нормалната жена....Тя нито веднъж не успя да разбере и усети болката на Харун,който също като нея изгуби първо семейството си,после и детето си...Тя нито веднъж не му се довери напълно,винаги със съмнения и ревност-какво ли не го накара да направи,как ли не измисли да му отвърне и го огорчи толкова пъти...Просто действията  и са невероятни,нелогични и необясними-поне за мен! Tired Tired Tired ooooh! ooooh! ooooh!
  Не съм крайна,но едно ще призная-някой днес го е написал,просто се присъединявам-каквото и да ги накарат да играят,всички актьори са толкова добри,че им се получава великолепно...Шапка им свалям-това всъщност още поддържа интересът ми!Само това!
Извинете за дългия пост,аз и без това се включвам рядко!В обратен случай ще предизвиквам г-жа Каламитси да излива поредното количество "нравоучения" във форума-пак посветени на мен!Но това е друга тема и за мен е ignore2 ignore2 ignore2

# 667
  • Монтана
Бях решила да не пиша повече за Еда, но ето че пак Еда ме провокира отново в този епизод.  Харун реагира, но й повярва за целувката на Толга, не направи трагедия, но Еда не може. Харун трябваше да стиска зъби, когато тя безброй пъти се връщаше при Толга, да понася всеки ден Толга и Еда в една стая в дома на Гюлерови и в самостоятелна къща в Асланлъ. Прости й за лъжата за брака с Толга, Търпеше пред очите му Толга да се прави на баща на Ямур. И какво ли още не и всичко в името на любовта към нея. Вярваше и без резервно, че между тях няма нищо. Видя я в прегръдките на Арас, но пак й повярва. Харун не  ревнува Еда, защото й няма доверие, а защото вижда, че и Арас и Толга обичат Еда. Но за разлика ревността на Еда е защото няма доверие на Харун. Има много голяма разлика в ревността на единя и другия. Единят ревнува, защото се страхува, че го лъжат, докато другия ревнува, за да не го мислят него за глупак, а не че Еда го прави на глупак.
Не е морално да знаеш, че Ниса има нужда от помощ и да изпада в истерии и да го вика на пожар, за да му каже същото, което му казва по телефона.  Не е морално да демонстрираш победа ( имам в предвид, начина по който се фръцна и излезе от кухнята, когато Харун беснееше за договора.)  Примерите са без край. В нито едно действие на Харун ( изключвам последния му номер)   няма умисъл да нарани Еда,а точно обратното да я предпази, не че не я е наранявал. Докато всички действия, с които Еда наранява Харун са съвсем осъзнати и целенасочени.  
Мария, newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501

# 668
  • София
В следващия епизод ще видим как Харун мята buria buria buria buria buria buriaот ревност.Еда едва ли ще приеме брак с Арас , но добре ще разиграе Харун....... сигурна съм!!!!
----------------------------------------------------------------------
Сега като чета превода на г- жа Броненосец и на Рески ,още повече разбирам ,че Еда постъпва абсолютно неадекватно.Тя просто не знае какво говори , а още повече ,какво иска!!!

Ние обвиняваме Харун ,че не и дава свобода да работи с Арас , но Харун освен ,че ревнува от Арас/в което няма никакво съмнение/,иска да държи Еда далече от него , защото знае ,че той , дори да не е Кенан , е в добри отношения с Кенан и работи заедно с него.Той го подозира в съучастие с Бату , в разиграване на мръсни сделки.Как според Вас при всичките тези съмнения , Харун ще преме  бизнес партньорството на Еда с този мъж????!!!
Меги,съгласна съм че Харун е загрижен за Еда,но не одобрявам методите му на действие  ooooh! ooooh! ooooh! Преди цялата му агресия беше заради ревносттта му,но вече мисля че нещата са по-различни.След като знае кой е Кенан и че работят в съдружие с Арас трябваше това да го обясни на Еда,а не да и поставя ултиматуми-ще правиш това,няма да правиш това.Бату достатъчно навреди на Харун и цялото му семейство,Еда  дори Ямур не малко страдаха от издевателствата му,така че Хубавелко трябваше да обясни на Еда че е разбрал за Кенан и че се опитва да я предпази.А той пак тръгна с рогата напред.т.е отново воден от ревността си,а о този начин я кара да му прави още повече напук.

# 669
[quote authorилма, пък ако щете и за нашите нерви.=migi_megi link=topic=562529.msg17787917#msg17787917 date=1297367264]
Как според Вас при всичките тези съмнения , Харун ще преме  бизнес партньорството на Еда с този мъж????!!!
[/quote]

Миги Меги, Харун не приема никой мъж до Еда без значение бизнес или не партньор, или приятел и доказателствата са , ако не всяка, то през серия. Може в Турция това да е нормално поведение на мъжете, но за мен , аз и днес го написах това е болест и нейната диагноза е ревност, а с тази болест те закопават в гроба. Аз познавам лично такива старци, които след 60 г. брак равнуват бабите и се карат с тях. Смешно е , но е факт и ако това ще гледаме до юни - много жалко и за актьорската игра, и за филма, пък ако щете и за нашите нерви.

# 670

Напълно съм съгласна!! newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
Само да добавя , че Харун за първи път си позволява такъв номер.Никога до сега не си е играл с чувствата на Еда , но тя си го заслужи.
Еда иска не просто да е еманципирана жена , тя иска да да властва над Харун!!!!!!

# 671
  • Варна
+ 1  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 672
И аз съм в защита на Харун след последните 2 епизода. Еда прекали с обвиненията, сякаш само тя е загубила дете. Като я слуша човек ще реши,че я е бутнал по стълбите.  ooooh!
И за какво го извика ? Пак да го обвинява , да му крещи и да му задава въпроси за Едже  ooooh!
Човека , какво да й отговори след като нищо не е правил  ooooh!
Харун хубаво й каза " Така поиска ти , не забравяй аз съм свободен мъж " ..
А сега най-доброто, което може да направи е да се сдобри с него, а не да реве постоянно и да му подушва тениските  Mr. Green Mr. Green
бгхелп, съжалявам , но не мога да се съглася,че Харун вярва на Еда. За какво доверие говорим , при такава ревност  #Crazy

# 673
  • Варна
[quote authorилма, пък ако щете и за нашите нерви.=migi_megi link=topic=562529.msg17787917#msg17787917 date=1297367264]
Как според Вас при всичките тези съмнения , Харун ще преме  бизнес партньорството на Еда с този мъж????!!!

Миги Меги, Харун не приема никой мъж до Еда без значение бизнес или не партньор, или приятел и доказателствата са , ако не всяка, то през серия. Може в Турция това да е нормално поведение на мъжете, но за мен , аз и днес го написах това е болест и нейната диагноза е ревност, а с тази болест те закопават в гроба. Аз познавам лично такива старци, които след 60 г. брак равнуват бабите и се карат с тях. Смешно е , но е факт и ако това ще гледаме до юни - много жалко и за актьорската игра, и за филма, пък ако щете и за нашите нерви.
[/quote]
Шефче , то ревността ги тресе до лудост и двамата , Арас   е влюбен в Еда ,гледа я с обожание , Харун го вижда, не го понася  не го иска до нея. При Еда нещата не са по различни. Тя откача ,че сестра и работи за Харун, макар и да са колеги. Тук не ни визират поведението на мъжа , а на двамата

# 674
Зизу, точно затова съм написала, че всеки съди от собствената си камбанария, т.е. от това, което му се е случило и сам е преживял. Та като сме тръгнали със спам да ви кажа и аз за себе си / не че ви интересува, но се виждам като някакво изключение - затова/. В моят случай аз съм по-голяма с пет год., с повече образования, с повече знания, с по-висока длъжност /вече съкратена/, по-богата материално и пр., но мъжът ми никога не се опитвал, да не говоря за показване да омаловажи всичко това или да демонстрира ревност и сега след 20 год брак , когато отивам на БТ ме успокова:"Жена, ти си толкова хубава и грамотна, че годините ти няма да са пречка за работа". Така като го четете излиза, че ме е взел, защото е по-долу или залупен, но не е вярно, просто трябва да го познавате, за любовта и дума да няма. И ако моите стихове ви харесват наистина, той е причината, защото ми осигурява вяра в любовта и красивите човешки отношения, и най-вече ДОВЕРИЕ. Нещото , което го няма за сега при Харун и Еда. Точно по тези причини ви казвам, че обобщено мнение за това какво харесват мъжете или жените няма - всичко е строго индивидуално.
Извинете, че стана дълго, но аз като Дани кратко не мога да пиша и затова обощавам мненията си в стихове с надеждата, че те по се четат от дългите постове.
Що се отнася до Еда до сега тя не знае какво иска, но поне нейната ревност не ми изглежда толкова брутална и груба като на Харун. Само как я стискаше за ръкъта малеииииииии, да не дава Господ. Дано до края на филма дойде "на мене си". А пък Арас за чий у... ни го натресоха  ич абер си нЕмам  newsm78 Толкова ми е излишен и не на място, че като го покажат все едно виждам "изхвръкнала кучка из бъзе"  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт