Тема Незабравима (Unutulmaz) 164

• 27 512
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Този сцена беше много добра Peace Но ако за Едже все пак има някакъв запис като доказателство, че не е бил с нея, за русата мацка, как ще докаже "невинен"- не зная ooooh!

Еда може да му набие пак некой шамар  hahaha hahaha hahaha hahaha ако е успяла да разбере какво говореше по телефона,че отива в хотела,пък и после с този дочут женски глас,дето казва Живот мой  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Ще има кръстосан разпит като се прибере,къде беше,коя беше тази жена  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Или пък може да го играе сърдита и нищо да не пита  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Харун и без това е наказан да спи в другата спалня  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Тази блестяща хрумка на Харун, май ще му коства окончателна раздяла с Еда, защото той скъса и косъма на доверието й към него!  Crossing Arms Няма да се учудя, ако резултата на тази "изневяра" на Харун, е брак на Еда и Арас, който съвсем е полудял по Еда, а тя е така жестоко разочарована в този момент! #Crazy ooooh!

# 601
Ради, от поста на Дани усещам, че си медицински кадър. Не знаех! Ще те помоля да ми обясниш ,като на лаик, двете положения - с Бурак и с Данчер/ мой пост 462,стр.31/. Praynig Praynig Praynig
Вени, без да претендирам за кой знае какво професионално мнение, да кажа само, че с Бурак беше добре-той припадна от удъра на главата му в пода, дори му бяха направили хематом на дясното око, въпреки, че на цвят не го бяха докарали-при пресен хематом цвета е мораво червен, а при него беше вече почти жълт.Но на фона на всички медицински гафове, това е слаба работа.
А за Динчер, си беше недомислие, въпреки, че всичко е въпрос на интерпретация-нямаше време, да го дадат как издъхва бавно, защото Тарък пристигаше  hahaha
А за мнението на Дани-съгласна съм, че тя е под влияние на посттравматичен стес.Малко само ме подразни, че Еда въпреки, че знаеше, че Харун е при болната си сестра, го извика, а преди това му беше казала, че няма да са заедно.Ако не беше реакцията на Ямур и решението и да се съберат заради детето-кой щеше да извика тогава newsm78. Но аз Еда си я обичам и това е Laughing Laughing Laughing
Ох, спирам, че се улях... ooooh!

# 602
данидорина, само обвиняваш Харун  ooooh!
Еда си беше виновна вчера. Тя пък прекали. Хората са го казали "Не прави това, което не искаш на теб да ти правят". Тя си мисли,че като Харун е лудо влюбен в нея, трябва да я търпи с всичките й обвинения , капризи и постъпки. Това с Арас беше такава глупост , и то само да дразни Харун.
Предполагам сте забелязали усмивчицата й , като видя,че го е ядосала. Crossing Arms
Аз пък се изкефих на постъпката на Харун. Еда трябва да слезне вече не земята, какво си мисли,че постоянно ще го обвинява и напада и той ще я търпи.
Върха на нахалството беше като му каза " Не забравяй, защо си в тази къща "  ooooh! ooooh!
Когато му се изперчи,че е свободна жена, това преля чашата и се очакваше той да действа като нея да види хубаво ли е  ooooh!
И ми омръзна от тази драма покрай снимката  Sick Sick

# 603
  • Русе
Благодаря,Ради!  love001 Че то на картинки излезе, че Бурак припадна от бастуна. За главата- въобще не видях хематома. smile3555 А за Еда ми е ясно и без да те питам. Там има и предистория.

# 604
  • Русе
Хюрикейн, ние още нямаме превод и не знаем кой, какво и на кого е казал.

# 605
И ще е супер глупаво сега да му държи сметка, къде е ходил, какво е правил и т.н.. ooooh!
След като тя е свободна жена, и той е свободен мъж и ще си решава , какво да прави.  Naughty Mr. Green

# 606
  • Варна
От всички тук, май аз се оказах най- върлия защитник на Еда! Grinning
Не разбирам защо една жена трябва да бъде наричана "тъпа", само защото не може да прости предателство от страна на партньора си! Защо е наричана "глупава", ако не желае да направи компромиси с нещата, които са важни за нея?! Защо е наричана "проста", ако не желае да пази любовта си на всяка цена, каквато и да е тя?! Еда била "патка"! А по- малко "патка" ли щеше да бъде, ако търпи всичко, премълчава чувствата си, крие това, че се чувства нещастна и разочарована, прощава и приема всичко от страна на Харун, само и само да е с него! Crossing Arms Аз лично не мисля така!  Naughty
Ами, не всеки може да прости, забрави, премълчи, пренебрегне и да се прави, че няма проблеми заради любовта, но това не означава непременно, че е тъп, глупав, прост...и т.н. А пък още по- малко, че такъв човек не заслужава ничия любов! #Crazy Просто си някои хора си имат свои принципи, свои правила, ценности и свои граници, които не могат да преминат- дори и заради любовта! Crossing Arms Хора разни! Peace
Проблема на Харун и Еда е освен болезнената ревност, която изпитват един към друг, е също, че не могат да се приемат един друг, такива каквито са- всеки си има изграден образ за другия и си го търси и ако има нещо неочаквано и хоп!- проблеми ooooh! И то какви- гръм и мълнии! Всеки очаква и изисква от другия определени реакции и ако той не реагира по очаквания начин- появява се торнадо! Е, хора, опознайте се и се приемете! Hug Peace

# 607
За това, което коментирам съм 100 % сигурна,че е казано от героите  Hug

# 608
# 609
  • Варна
И една шегичка от мен, че като ги гледам тези двамката колко са влюбени и глупави това ми дойде на ум Laughing Laughing Laughing

Той и тя Laughing Laughing Laughing

Ще ти дам урок инатливке такава, Naughty
ортак на Арас щяла да ми става! #Cussing out
Свободна жена си била, Rolling Eyes
е хайде да те видя мила сега Wink

Знам, че в сърцето ти ревност бошува Mr. Green
и се питаш при коя ли сега отива?! Shocked  
Аз на любовта ни не съм изневерил Heart Eyes
но да те поизмъча малко  съм решил  Naughty

Толкова си хубав, дявол да те вземе Crossing Arms
къде ли тръгна  по това никое време Thinking
с моите упреци май прекалих ooooh!
и защо ли с ината си толкоз сглупих newsm78

На кого ли говориш с тази усмивчица блага?! #Cussing out
Нова стратегия да измисля се налага Thinking
Ще ти звъня, ще те следя, ще те съблазнявам... Naughty
но на никоя друга аз не те давам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хееей, Ради, много весело и закачливо стихче си написала. Прозвуча ми точно като руска частушка. Дали няма някой да му спретне една подходяща мелодийка?!
         smile3501   newsm74   smile3525 smile3525 smile3525

# 610
  • Русе
Сигурна съм , че разбираш езика! Но ние не го знаем. И не знаем изобщо за какво иде реч в диалозите. Това ми беше забележката.

# 611
Привет и от мен,
незабравима дружина.
Поздрави за всички поети. Внасяте невероятно настроение в редиците на отчаяните фенове.   bouquet
От целия епизод снощи ми хареса Харун как е решил да окротява неговата палава магарица.
Дано скоро извади и магарешкия, че то неорана нива само диви бодили ще ражда. Embarassed
Нашата щуретина на моменти ми се видя по- луда и от бедната Ниса.
Относно кой е в основата на проблема между двамата влюбени, вече едва ли е от значение.
Спорът за яйцето и кокошката е вечен и за всеки отговора е както му изнася...
След снощи ще кажа само еввала на Харун.
За пост-травматичния стрес на Еда да, но тя веднъж не се замисли за неговия психически стрес след като го остави сам на свадбата им.... Еда никога не се стеснява да насоли грозно Харун и пред другите. Направо  беше ужасна в сцената с мелда и Харун в бабиния двор..Докато той преглътна всичко и винаги й играе по гайдата, даже прекали. Баста!!!! От тук нататък следва игра на нерви и победител ще е Хару 10000%. Образът му се гради от турски сценаристи, че и само мъже.... Като се замисля и в живота отделните битки може да ги печелим жените къде с хитрост, къде с цупене...., но войните ги печелят най-често мъжете.... Все още по-често чуваме ,че силният пол са мъжете, а не жените....... От това въобще не ми пука и не мислете, че ми се отваря феминиска полемика за и против. Животът е такъв какъвто си го направим сами на 99%, а останалото е шанс....

# 612
данидорина, според теб наранената Еда трябва ли така долно да си отмъщава? Разиграва Арас, според теб той заслужава ли го ? Човек, който няма нищо общо с нея и Харун? Намеси го само за побеснее Харун , нужно ли беше? Tired А че Арас си е наивник и п*** всички вече разбрахме, но го отдавам на това,че е влюбен. Постоянно обвиняваш Харун. Според мен Еда преиграва вече. И тези номерца, които прави не й отиват  Naughty

# 613
Сигурна съм , че разбираш езика! Но ние не го знаем. И не знаем изобщо за какво иде реч в диалозите. Това ми беше забележката.
Разбирам само някои неща..  Права си  Hug
Мисълта ми беше,че не им слагам думи в устите, които не са казали  Hug

# 614
  • Варна
Да кажа две- три словца за семейство Гюлер и вече млъквам... ooooh! Доста хора им се зарадваха колко са сплотени, почти семейна идилия! Всичко това е измамно щастие! Нима стабилната връзка се гради на постоянно премълчаване на проблемите, страховете и усещанията за това кой как се чувства в действителност- това е същността на сем.Гюлер- великан на глинени крака, всеки сам в собствения си ад- Джемил- гузен, но все така истеричен; Тюркян- разочарована, смъртно болна; Ферда- бременна и безпътна; Мелда- изнасилена, самотна, с неясно бъдеще; Еда- нещастна и съсипана; Керем все още не знае на кой свят е; Мурат- раздвоен, объркан; Зейнеб- дете; Ямур- още по- малко дете и слава богу, за последните две! В мига, в който седнаха всички на една маса и лъжите и премълчаванията почнаха пак! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт