Тема Незабравима (Unutulmaz) 164

• 27 519
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Този сцена беше много добра Peace Но ако за Едже все пак има някакъв запис като доказателство, че не е бил с нея, за русата мацка, как ще докаже "невинен"- не зная ooooh!

Еда може да му набие пак некой шамар  hahaha hahaha hahaha hahaha ако е успяла да разбере какво говореше по телефона,че отива в хотела,пък и после с този дочут женски глас,дето казва Живот мой  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Ще има кръстосан разпит като се прибере,къде беше,коя беше тази жена  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Или пък може да го играе сърдита и нищо да не пита  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Харун и без това е наказан да спи в другата спалня  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 556
Здравейте,

Виждам, че се е заформил голям дебат какви жени са харесвани от мъжете и кои жени са по обгрижвани.
Искам и аз да споделя моето мнение по този въпрос. Много е индивидуално, но мъжете предпочитат жени, които отговарят на техните критерии за жена, но в никакъв случай жени  по умни и по силни от тях. Харесват онези жени, които показват, че имат нужда от неговата подкрепа и които са способни при всеки удобен случай да изтъкват, че без мъжа не биха успели в живота. Ако случайно мъж се влюби в по силна жена и по умна от него, много бързо се комплексират и  стават много груби и безцеремонни, сякаш искат по този начин да покажат, колко са по силни и умни или се потискат толкова много, че губят всичко мъжко.

# 557

Ааааа, от сценаристите очаквам точно обратното, да натамънят тези позвънявания да са като улика срещу Харун.

Да ти кажа, надявам се на по-светъл лъч от тук нататък в развитието на филма.

# 558

ВЛЮБЕН

Харесва много нейната душа,
но и краката и - само два ,
ако и беше малко повече ума-
просто нямаше да има цена.

Докато я гледа с тази любов,
ще е за нея на всичко готов.
На това му викам желана жена-
за всичко пред нея изпитва вина.

Харун умът май си загуби
и до полуда в Еда се влюби.
Само в нея вижда Жената-
дано не си хване "белята".

# 559
Здравейте,

Виждам, че се е заформил голям дебат какви жени са харесвани от мъжете и кои жени са по обгрижвани.
Искам и аз да споделя моето мнение по този въпрос. Много е индивидуално, но мъжете предпочитат жени, които отговарят на техните критерии за жена, но в никакъв случай жени  по умни и по силни от тях. Харесват онези жени, които показват, че имат нужда от неговата подкрепа и които са способни при всеки удобен случай да изтъкват, че без мъжа не биха успели в живота. Ако случайно мъж се влюби в по силна жена и по умна от него, много бързо се комплексират и  стават много груби и безцеремонни, сякаш искат по този начин да покажат, колко са по силни и умни или се потискат толкова много, че губят всичко мъжко.

# 560
Този сцена беше много добра Peace Но ако за Едже все пак има някакъв запис като доказателство, че не е бил с нея, за русата мацка, как ще докаже "невинен"- не зная ooooh!
Ами ако Харун успее да отърве кожата на Арас, мисля, че няма да му е нужно каквото и да е оправдание за пред Еда.
В случай,че тя го попита къде е бил-той има перфектното алиби. При това истинско.
Мокси,  никакво алиби няма да мине пред Еда-тя и без това вярва на това, което иска да вярва, а сега всичко е черно на бяло- издокарал се Харунски в нова премяна, лепнал ехидна усмивчица на лицето, по телефона глас на жена с обръщение "Живот мой".... Харун сега да доказва, че е спасявал смъртния си враг Арас #Crazy doh
И още нещо - Еда е като някакъв телефон терорист - постоянно му звъни doh Сигурно са на неограничена тарифа newsm78
Торабас, Joy   bouquet

# 561
Здравейте,

Абе така е, но има мъже такива льольовци, че ако не е жена им да ги командори ще заспят пресичайки на червен светофар.

# 562

Цвети,
за "Влюбен"...Перфектно описание на  състоянието на Харун!

# 563

И още нещо - Еда е като някакъв телефон терорист - постоянно му звъни doh Сигурно са на неограничена тарифа newsm78

За това и писах по-назад в темата, че с интерес очаквам да видя кой и как ще прекрати тази игра ...Докога ще се гонят, дебнат и хващат.....

Мокси,  никакво алиби няма да мине пред Еда-тя и без това вярва на това, което иска да вярва, а сега всичко е черно на бяло- издокарал се Харунски в нова премяна, лепнал ехидна усмивчица на лицето, по телефона глас на жена с обръщение "Живот мой".... Харун сега да доказва, че е спасявал смъртния си враг Арас #Crazy doh

Това си е нейн проблем! Да не говорим, че досега не е показала никаква обективност спрямо Харун!

# 564
Здравейте,

Искам и аз да споделя моето мнение по този въпрос. Много е индивидуално, но мъжете предпочитат жени, които отговарят на техните критерии за жена, но в никакъв случай жени  по умни и по силни от тях. Харесват онези жени, които показват, че имат нужда от неговата подкрепа и които са способни при всеки удобен случай да изтъкват, че без мъжа не биха успели в живота. Ако случайно мъж се влюби в по силна жена и по умна от него, много бързо се комплексират и  стават много груби и безцеремонни, сякаш искат по този начин да покажат, колко са по силни и умни или се потискат толкова много, че губят всичко мъжко.
Абе така е, но има мъже такива льольовци, че ако не е жена им да ги командори ще заспят пресичайки на червен светофар.
Да не остана случайно не изказала се по отношение на дебата Joy С две думи - мисля, че мъжете предпочитат огън жени за връзка, а за брак-точно противоположния тип. Мое мнение и наблюдение Peace

# 565
Здравейте , компания Незабравима! Hug Hug Hug
Поздравления за Кесара, Тарабас, Мокси и Бганьо, прекрасни стихове! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51Серията не ме разочарова , защото към нея не съм имала големи очаквания.Сцената в семейство Гюлер дейстевително беше много трогателна , а аз предварително се бях настроила негативно към нея.Ямур донесе толкова смях в този дом ,  колкото не е имало откакто Еда и Мелда са били гимназистки/имаше един спомен на аблата за тези времена/.Жалко , че идилията ще свърши ако баба  разбере истината за ''почтената''Ферда .За ревността и сръдните на Еда не ми се коментира , силни ги преекспонираха. ooooh! ooooh! ooooh!Харун ме изкефи на макс, да видим сега как ще се измъква от поредната ''издънка''.Някой беше казал , че не реагирал по никакъв начин , макар да знаел , че Еда е чула гласа на русото маце.Ами той нищо нередно не правеше в момента за какво да се безпокои.
Сори, че и аз се ''олях''. Blush Blush Blush

# 566
Това си е нейн проблем! Да не говорим, че досега не е показала никаква обективност спрямо Харун!
Даааа. Всички проблеми на Еда-идват от самата нея, всички проблеми на Харун-идват от другите. На Еда проблемите са общи и за двамата, на Харун-са си само негови ooooh!

# 567
# 568
Здравейте на всички уморени, но неуморни герои, /Боже, дано ме разберете/.

Имам предвид, че всячески ни морят навсякъде за всичко, но май сме доста жилави на вид и дух.

Какво си мисля напоследък - режисьорът е все по-оригинален в отделни сцени, макар цялостната нишка да се е усукала като фустата на стара мома. Но какво пък толкоз - в сряда вечер, в разгара на дивия делник ще се "разтоварваме" с комедия и екшън.

Имам една лична молба - избрала съм си "подпис", но не мога да си го "туря", излиза ми URL адреса. Как се прави тая работа? На ЛС ще чакам някой да ми протегне ръка.

# 569
Tарабас, много точно и хубаво "Влюбен", с чудесното оформление на Мокси  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт