Тема Незабравима (Unutulmaz) 164

• 27 534
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Опасен е Харун  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 541
# 542
  • Русе

Еда върви след последната среща с Харун и си мисли :

Надеждата свърши, паметта обедня.....
Аз самата не знам накъде да поема....
С ослепели очи от нелепа война ,
прикована от страх-дали да те взема?

И пак ти в живота ми се появяваш,
наказваш ли ме или ме награждаваш?
Нали оная наша среща бе знамение?
Да можехме да се научим на търпение......

Да се запиша и аз днес
Браво, Тарабас! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Търпението наистина би премахнало всяко съмнение и недоверие! smile3521

# 543
  • Русе
има ли някакъв превод на 70 епизод или още не
Още няма.Търпение... newsm53

# 544
  • Русе
Уж говори с жена/как се усмихва/, а то с Хазар! newsm09 Колко й трябва на Еда?!

# 545
  • София
Няма и да има hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Кво да превеждаме,няма нищо интересно  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Майтап  Hug Hug Hug довечера ще се постарая

# 546
Този сцена беше много добра Peace Но ако за Едже все пак има някакъв запис като доказателство, че не е бил с нея, за русата мацка, как ще докаже "невинен"- не зная ooooh!
Вече изобщо не ми се коментира филма Crossing Arms Иначе съм много доволна от серията-Еда рева само през половината време - голям напредък има Joy

Не ви ли се струва, че Арас е иззел функциите на Керем? Много е забавен от 2-3 серии насам JoyОпиянява се от снимките на Еда Mr. Green, сцената с букета, който беше гушнал беше много смешна Mr. Green, мята охраната като чували Mr. Green,  сега щял да се жени пак за Еда  и то за кой ли път без тя да знае #Crazy
Поздравявам Кесара, БГаньо и Бобояна за хрумките  rotfImbo и Торабас   bouquet

# 547
# 548
  • Русе
Няма и да има hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Кво да превеждаме,няма нищо интересно  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Майтап  Hug Hug Hug довечера ще се постарая
Сакън, къзъм! За част от секундата ми се накъдриха и изправиха косите?! hahaha  love001

# 549
  • Русе
Moкси, за оформлението на свежото стихче на Бганьо Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 550
Този сцена беше много добра Peace Но ако за Едже все пак има някакъв запис като доказателство, че не е бил с нея, за русата мацка, как ще докаже "невинен"- не зная ooooh!
Вече изобщо не ми се коментира филма Crossing Arms Иначе съм много доволна от серията-Еда рева само през половината време - голям напредък има Joy

Ами ако Харун успее да отърве кожата на Арас, мисля, че няма да му е нужно каквото и да е оправдание за пред Еда.
В случай,че тя го попита къде е бил-той има перфектното алиби. При това истинско.

# 551
# 552
  • Русе

Ами ако Харун успее да отърве кожата на Арас, мисля, че няма да му е нужно каквото и да е оправдание за пред Еда.
В случай,че тя го попита къде е бил-той има перфектното алиби. При това истинско.
Ааааа, от сценаристите очаквам точно обратното, да натамънят тези позвънявания да са като улика срещу Харун.

# 553
  Идаааа Укъснях малко, ама вече съм тук. Ма то много ми спори с тия кецове  беееееее Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Мокси , прекрасно оформление , ама то и стихчето си го бива де - поздравления и за двамата

Сега да ви кажа какво си мисли Харун за Еда :

Леле, ама...много си красива!
И пижамата ужасно ти отива,
но не искам други да ти се любуват
и над любовта ни ...да умуват.

# 554
Малко спомени..

Общи условия

Активация на акаунт