Тема Незабравима (Unutulmaz) 164

• 27 548
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Да се изкажа и аз компенетно за мъжете  Laughing те обичат да си взимат млади кобилки,та да си ги дресират по тяхно желание.Харун беше впечатлен от това жизнено,чистосърдечно и усмихнато девойче,затуй си го заплю  hahaha Друг е въпроса,че нашето момиче е не кобилка,ами цело си магаре,та не подлежи на никакво опитомяване.Харунчо си взе белята с нея.Но колкото и да е инатлива,толкова е и прекрасна.Емоционалните връзки са по-интересни...ревност,целувки,шамари,страст да има.Колкото по-опърничава е Еда,толкова по-влюбен е Харун.Еда е непокорна,с рогата напред,ще муши наш Хару но накрая ще се опитомят един друг и всички ще сме щастливи.Веервайте ми   smile3534

# 526
  • Варна
Да се изкажа и аз компенетно за мъжете  Laughing те обичат да си взимат млади кобилки,та да си ги дресират по тяхно желание.Харун беше впечатлен от това жизнено,чистосърдечно и усмихнато девойче,затуй си го заплю  hahaha Друг е въпроса,че нашето момиче е не кобилка,ами цело си магаре,та не подлежи на никакво опитомяване.Харунчо си взе белята с нея.Но колкото и да е инатлива,толкова е и прекрасна.Емоционалните връзки са по-интересни...ревност,целувки,шамари,страст да има.Колкото по-опърничава е Еда,толкова по-влюбен е Харун.Еда е непокорна,с рогата напред,ще муши наш Хару но накрая ще се опитомят един друг и всички ще сме щастливи.Веервайте ми   smile3534
Диди уби ме ,коремът ме заболя ат смях  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 527

Еда върви след последната среща с Харун и си мисли :

Надеждата свърши, паметта обедня.....
Аз самата не знам накъде да поема....
С ослепели очи от нелепа война ,
прикована от страх-дали да те взема?

И пак ти в живота ми се появяваш,
наказваш ли ме или ме награждаваш?
Нали оная наша среща бе знамение?
Да можехме да се научим на търпение......

Да се запиша и аз днес

# 528
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейте Незабравими! wavey wavey wavey wavey wavey

Как са настроенията от снощи? Mr. Green

здравей Зизу, нищо неочаквано не се случи снощи
E, аз гледах с вас...нали бех на мегдана. Joy Joy Joy
гледам май в Истамбул ще забегваш , на Серхан на гости може би? hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ще ида на парти на яхтата...лани ме кани и не стигнах до там...много кръчми намерих в Истанбул...сега мисля да отразя поканата. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 529
Кесарче, страхотно стихче си ни спретнала  smile3501 newsm51 newsm51 newsm51
А аз знам, че това моето са само мечти и затова реших бързо да се освестя doh newsm47
И аз като Вени смятам , че мъжете се плашат от прекалено преуспялите и еманципирани жени Peace и Диди много си права-Еда вместо кобилка-магаренце излезна, но Харунчо ще си я опитомява, малко зор ще види, но накрая ще се справи hahaha hahaha hahaha

# 530
  • Варна

Еда върви след последната среща с Харун и си мисли :

Надеждата свърши, паметта обедня.....
Аз самата не знам накъде да поема....
С ослепели очи от нелепа война ,
прикована от страх-дали да те взема?

И пак ти в живота ми се появяваш,
наказваш ли ме или ме награждаваш?
Нали оная наша среща бе знамение?
Да можехме да се научим на търпение......

Да се запиша и аз днес
браво шефче  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 531
  • Варна
Здравейте Незабравими! wavey wavey wavey wavey wavey

Как са настроенията от снощи? Mr. Green

здравей Зизу, нищо неочаквано не се случи снощи
E, аз гледах с вас...нали бех на мегдана. Joy Joy Joy
гледам май в Истамбул ще забегваш , на Серхан на гости може би? hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ще ида на парти на яхтата...лани ме кани и не стигнах до там...много кръчми намерих в Истанбул...сега мисля да отразя поканата. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Зизу да правим списъка тогава , калабалък да правим , те яхтите големи ,място има rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 532
Привет, компания! Grinning
Мммм, нови стихчета прекрасни! Поздравления за Бганьо, Кесара и Моксито! Hug Hug Hug smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10
Аз май имам друго мнение относно мъжете! Срещам, научавам, а и от личен опит, при мен се наслагва мнението, че мъжете не обичат силни жени. Чувстват се застрашени, обезличени и ненужни. Може и да си успяла жена, но на едно по-ниско ниво.
Дали случая при Харун и Еда не е такъв?! newsm12 smile3506
И аз имам такова наблюдение.И като го съпоставим с другия сериал,който гледам в момента,за незнам си кой път вече  :lol,този човек просто не можа да понесе,че от обикновено момиче,възлюбената се превърна в звезда,по-голяма и от него.Мъжка му ти работа.Не вярвам обаче случая на Еда и Харун да е такъв,това е въпрос на манталитет си мисля,а Хубавелко е къде над тези неща.

# 533
Тарабас, newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51, а и на тази снимка дето си я сложила каква драма бече пак ooooh! ooooh! ooooh!

# 534
  • Варна
Привет, компания! Grinning
Мммм, нови стихчета прекрасни! Поздравления за Бганьо, Кесара и Моксито! Hug Hug Hug smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10
Аз май имам друго мнение относно мъжете! Срещам, научавам, а и от личен опит, при мен се наслагва мнението, че мъжете не обичат силни жени. Чувстват се застрашени, обезличени и ненужни. Може и да си успяла жена, но на едно по-ниско ниво.
Дали случая при Харун и Еда не е такъв?! newsm12 smile3506
И аз имам такова наблюдение.И като го съпоставим с другия сериал,който гледам в момента,за незнам си кой път вече  :lol,този човек просто не можа да понесе,че от обикновено момиче,възлюбената се превърна в звезда,по-голяма и от него.Мъжка му ти работа.Не вярвам обаче случая на Еда и Харун да е такъв,това е въпрос на манталитет си мисля,а Хубавелко е къде над тези неща.
мъжете - нарциси не харесват силната жена, преуспялата , защото искат да доминират , да я издържат и да бъде зависима от тях, но това не е любов, ако обичаш истински ти ще ,се радваш на успехът на партньора си , ще се гордееш с него и постиженията му .

# 535
мъжете - нарциси не харесват силната жена, преуспялата , защото искат да доминират , да я издържат и да бъде зависима от тях, но това не е любов, ако обичаш истински ти ще ,се радваш на успехът на партньора си , ще се гордееш с него и постиженията му .
[/quote]
 Така е.Но това са и мъже,които още живеят с идеята,че мъжът е много повече от жената,той трябва да издържа семейството,той трябва да е силния,упората,а женичката вкъщи,да разчита на него,да зависи от него.Защото самостоятелна ли е жената,той вече не я контролира.Тя едва ли не няма нужда от неговите грижи и закрила.И какъв мъж е той тогава  #Crazy

# 536
  • София
Големи дебати сте заформили,но не могат да се слагат етикети,всеки човек е индивидуален,затова и за всеки влак си има пътници  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha По този повод един виц за добро настроение  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Мъж разказва на приятелите си за вчерашния семеен скандал.
-И все пак ,чия беше последната дума?
-Моя разбира се!Казах й"Добре де,купи си"...

# 537
Големи дебати сте заформили,но не могат да се слагат етикети,всеки човек е индивидуален,затова и за всеки влак си има пътници  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha По този повод един виц за добро настроение  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha

# 538
  • Русе

hahaha hahaha hahaha
newsm62 newsm62 newsm62 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 539
има ли някакъв превод на 70 епизод или още не

Общи условия

Активация на акаунт