Тема Незабравима (Unutulmaz) 164

• 27 534
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • Русе
Хюрикейн, ние още нямаме превод и не знаем кой, какво и на кого е казал.
За това, което коментирам съм 100 % сигурна,че е казано от героите  Hug
Сигурна съм , че разбираш езика! Но ние не го знаем. И не знаем изобщо за какво иде реч в диалозите. Това ми беше забележката.
Разбирам само някои неща..  Права си  Hug
Мисълта ми беше,че не им слагам думи в устите, които не са казали  Hug

Изобщо не ми е минало през ума, честно! Peace И чакам превода с нетърпение, за да си разгадая постъпки, ответни удари, агонии и т.н....отново в аритметична прогресия.  Grinning

# 616
  • Русе
Цитат на Ома :

Хееей, Ради, много весело и закачливо стихче си написала. Прозвуча ми точно като руска частушка. Дали няма някой да му спретне една подходяща мелодийка?!

Ома, страхотна идея! Hug
 newsm09Няма ли в нашите редици музикант, който да композира?

# 617
Офф, кой знае кога ще пуснат фрагмент  ooooh! ooooh!

# 618
Moмичета, нормално е да спорим и да сме на различно мнение и всеки да има основания и да бъде прав за себе си.
Филма вече отдавна не е това, което на нас ни се иска.
Но аз вчера пак се възхитих на играта на актьорите-каквито и небивалици да трябва да изиграят всички са толкова убедителни smile3501.И ревността на Еда и номера на Харун с телефона и после натъкмяването в асансьора и малката сладурка newsm47, абе въобще са невероятни всички Peace

Ома, ти ме разби с тази частушка, бе мила Joy Hug Hug Hug

# 619
Дани за Гюлерови си права.Аз харесах това как всички се радват на Ямур и колко усмивки предизвика тя , макар че всички знаем как я нарече леля и Мелда преди 2 дни в сериите по Диема, но скоро може да бъде ''взривена'' семейната идилия ако истината за Ферда излезе на яве  Thinking

# 620
Офф, кой знае кога ще пуснат фрагмент  ooooh! ooooh!
Ще го дебнем утре, но може и да го оставят пак за събота ooooh! ooooh! ooooh!

# 621
  • Варна
данидорина, според теб наранената Еда трябва ли така долно да си отмъщава? Разиграва Арас, според теб той заслужава ли го ? Човек, който няма нищо общо с нея и Харун? Намеси го само за побеснее Харун , нужно ли беше? Tired А че Арас си е наивник и п*** всички вече разбрахме, но го отдавам на това,че е влюбен. Постоянно обвиняваш Харун. Според мен Еда преиграва вече. И тези номерца, които прави не й отиват  Naughty
Без да споря, само да кажа какво мисля Peace- Арас много добре знае в какво се забърква! Той пи, препи с дни и накрая се примири, че Еда няма чувства към него и го използва, за да дразни Харун! Тя сама му каза, че няма да обича друг освен Харун, никога не е флиртувала с него, не му е давала какъвто и да е повод за надежда, че може да има нещо повече между тях! Когато Еда му предложи съдружие, Арас я разконспирира, че се опитва да го използва да побърква Харун и отказа! Но после се съгласи- удави си гордостта в алкохол и реши, че готов на всичко само и само Еда да е около него- това вече наистина е само негов проблем! Crossing Arms
Колкото до номерцата на Еда- те са й почти запазена марка! Не виждам нищо чак толкова долно в отмъщението й, ако под отмъщение имаш предвид договора с Арас против волята на Харун и долно- това, че го подписа- би трябвало Харун, след като е наясно за чувствата й и към самия него, и към Арас- да не реагира толкова остро! Thinking
А винаги съм казвала, че Еда е също толкова болезнено ревнива към Харун, колкото и той към нея! Май номерцата между двамата тепърва ще ги гледаме! Peace

# 622
Харун и Еда по телефона като спомен/ 1 част/

Е: Аз направих грешка, Харун
Х: Не, ти не направи грешка, любов моя... Аз сгреших...Всичко е заради мен...Трябваше да ти кажа от самото начало... Само да не бях разрешавал на Едже да остане с нас, защото Ямур иска...Трябваше да предположа, че ще ни изиграе така...Не трябваше да и позволявам да те нарани с лъжите си...
Е: Вече е много късно да спорим за това...Аз те потърсих да ти кажа, че сбърках спрямо Ямур.
Х: Спрямо Ямур ли?
Е: Да. Ямур те иска до себе си. Няма да е правилно да пречим на това...
Х: Значи..искаш да се върна ли?
Е: Само заради Ямур. Относно нас нищо не се променя. Аз, ти не съществуваме...Само дъщеря ни... За Ямур ще направим тази жертва. Ще вижда майка си и баща си в една къща. Толкова. Само толкова.
Х: Как ще стане това? Ще си играем на щастие ли пред Ямур?
Е: Като сме заедно, да. Харун, дъщеря ни е много млада, не искам да започне живота си сломена...

Еда в леглото при Ямур:
Татко ти ще дойде, едничката ми..Всичко бих направила за теб...Нека аз страдам, но за твоето щастие съм готова да изтърпя всичко...Стига само ти да си щастлива..

# 623
Г-жа Броненосец , безкрайно съм благодарна за преводите! bowuu bowuu bowuu  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 624
Дани подкрепям те напълно. Всеки гледа през призмата на собствената си съдба. Свят шарен, хора разни. Но точно това му харесвам  на този форум, различните ставаме еднакви в сряда вечер и гледаме в захлас, нищо че после коментарите са различни. Толкова емоции има и във филма и във форума, че искрено се забавлявам. Докато младите се налудуват, по големите ще помъдруваме.  Всички сте прекрасни, още  веднъж благодаря на всички, че ви има

# 625
  • Русе
Г-жо Броненосец, благодаря и аз за превода! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Разби ме този диалог! Weary "Не те искам, защото те обичам,а защото си нужен за дъщеря ни!" Ужас! smile3515

# 626
Дани подкрепям те напълно. Всеки гледа през призмата на собствената си съдба. Свят шарен, хора разни. Но точно това му харесвам  на този форум, различните ставаме еднакви в сряда вечер и гледаме в захлас, нищо че после коментарите са различни. Толкова емоции има и във филма и във форума, че искрено се забавлявам. Докато младите се налудуват, по големите ще помъдруваме.  Всички сте прекрасни, още  веднъж благодаря на всички, че ви има
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
Г-жо Броненосец, благодаря  newsm51 newsm51 newsm51

# 627
Благодаря на г-жа Броненосец    bouquet
Х: Как ще стане това? Ще си играем на щастие ли пред Ямур?
Е: Като сме заедно, да.
Харун, дъщеря ни е много млада, не искам да започне живота си сломена...

Лъжи, лъжи и пак лъжи-никаква поука от грешките. Лъжата е в основата на този филм ooooh!
Дани, излагаш силни аргументи в защита на Еда, но все си мисля, че щом спора от "Кой е прав-Харун или Еда" мина в "За или против Еда", значи, че проблемът е в нейния образ  Thinking Така мисля newsm78
Поздравявам Ради, Дани и Кесара за стиховете    bouquet  bouquet  bouquet

# 628
Бурак и Бату пред къщата изпращат лекаря/ 1 част/

Бурак: Защо дойде доктора? Нещо се случи ли?
Бату: Утре ще настаним Ниса в клиника.
Бурак: Защо?
Бату: Много лоши неща се случиха, още малко да застреля Харун с пистолета
Бурак: Накрая подлуди момичето.
Бату: Какво се опитваш да кажеш?
Бурак: Нищо не се опитвам да кажа, познавам те добре. Горката - след лекарствата, които я накара  да пие, насила я докара до това състояние. Нищо не ти стига, нали? Искаш да унищожиш всички в това семейство. Болен си ти! Болен!
Бату: /смеейки се с луд блясък в очите/ Внимавай в приказките си!
Бурак: След като изпратиш като пощенска пратка Ниса, кой идва наред? Жена ми ли, дъщеря ми? Кой?
Бату: Би могъл да бъде всеки.
Бурак: Не би се осмелил да пипнеш семейството ми. Ще приключа с теб!
Бату: Не бъди толкова сигурен! На твое място бих изпратил семейството си на по-безопасно място. Бодрум е много наблизо. На това отгоре и мястото, където са отседнали не е много сигурно.
Бурак: Вече е време да се сложи край на тези глупости. Да видим и насреща Харун ли ще успееш да си така уверен.

# 629
  • София
Еда-Джамил

Д-Еда,виж,не знам защо не дойде на сватбата..Не  поиска ли?Но трябва да решите проблемите помежду си
Е-Татко ние
Д-след като живеете в една къща,трябвва да се ожените(да направите сватба)

Общи условия

Активация на акаунт