Мисълта ми беше,че не им слагам думи в устите, които не са казали

И чакам превода с нетърпение, за да си разгадая постъпки, ответни удари, агонии и т.н....отново в аритметична прогресия.

И чакам превода с нетърпение, за да си разгадая постъпки, ответни удари, агонии и т.н....отново в аритметична прогресия.
.И ревността на Еда и номера на Харун с телефона и после натъкмяването в асансьора и малката сладурка
, абе въобще са невероятни всички 

А че Арас си е наивник и п*** всички вече разбрахме, но го отдавам на това,че е влюбен. Постоянно обвиняваш Харун. Според мен Еда преиграва вече. И тези номерца, които прави не й отиват 
- Арас много добре знае в какво се забърква! Той пи, препи с дни и накрая се примири, че Еда няма чувства към него и го използва, за да дразни Харун! Тя сама му каза, че няма да обича друг освен Харун, никога не е флиртувала с него, не му е давала какъвто и да е повод за надежда, че може да има нещо повече между тях! Когато Еда му предложи съдружие, Арас я разконспирира, че се опитва да го използва да побърква Харун и отказа! Но после се съгласи- удави си гордостта в алкохол и реши, че готов на всичко само и само Еда да е около него- това вече наистина е само негов проблем! 

Така мисля 
Препоръчани теми