Тема Незабравима (Unutulmaz) 164

• 27 518
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Еда-Джамил

Д-Еда,виж,не знам защо не дойде на сватбата..Не  поиска ли?Но трябва да решите проблемите помежду си
Е-Татко ние
Д-след като живеете в една къща,трябвва да се ожените(да направите сватба)
newsm10 newsm10 newsm10Без да разбирам и една дума бях познала какво ще и каже Джамил . Peace
Рекси , Г-жа Броненосец, много съм ви благодарна! bowuu bowuu bowuu  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 631
  • Варна
Днес Тарабас написа едно великолепно стихче "Влюбен"- поздравления!  bouquet
И аз написах

Влюбен

Поставих в краката ти света,
посветих ти моите сърце и душа,
за мен ти си лицето на любовта,
но защо не го разбра това?!...

Ти, само ти, единствена ти,
царуваш в моите мисли и мечти!...
Как може в това да се съмняваш
и че ме обичаш, да съжаляваш?!...

Любовта ни е толкова красива-
не допускай,омърсена,да умира!
Недей гневни думи да изричаш!
Не се отказвай да ме обичаш!...

Защото за мен си специална,
единствена,най-скъпа,уникална...
Всички твои недостатъци обичам,
след теб няма да спра да тичам!...

За себе си с усмивка си ме вързала,
с поглед омагьосала и привързала
здраво сърцето ми- аз съм влюбен
и завинаги във теб съм изгубен...

Няма да те оставя,моя любов!
За теб на всичко съм готов-
дори в краката ти ще лазя,
в желанието си да те запазя!

Ти само вдигни влюбени очи,
погледни ме и ме прегърни...
В живота си отново ме приеми,
за да изживеем нашите мечти!...

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 23:05 от danidorina

# 632
  • Русе
Рекси,г-жо Броненосец- Hug Hug Hug  love001  love001  love001 txtloves txtloves txtloves

# 633
  • Варна
госпожо Броненосец , вие сте златна , моите благодарности  newsm51 newsm51
Рекси ти също мила  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 634
Харун до леглото на спящата Ниса, звъни на Еда
Х: Еда, Ямур добре ли е?
Е: Спи. Ти идваш ли?
Х: И аз затова те потърсих. Аз няма да мога да дойда.
Е: Защо?
Х:Ниса се разболя
Е:Какво и е? Не е нещо серизоно, нали?
Х: След като загубихме майка и татко се лекуваше. Преживява тежка травма. Трябва да съм до нея.
/Еда мълчи/
Х: Еда?
Е: Слушам
Х: Състоянието и не е добро. И сестра ми ги няма.
Е: Добре тогава. Да оздравява!
Х: Целуни Ямур от мен.
Е: Ще я целуна.
Х: Чао.
Е: И на теб
Е: Нещо ако е необходимо...
/Харун е затворил/

# 635
  • Русе
Днес Тарабас написа едно великолепно стихче "Влюбен"- поздравления!  bouquet
И аз написах

Влюбен

Поставих в краката ти света,
посветих ти моите сърце и душа,
за мен ти си лицето на любовта,
но защо не го разбра това?!...

.............................................

Ти само вдигни влюбени очи,
погледни ме и ме прегърни...
В живота си отново ме приеми,
за да изживеем нашите мечти!...
Дани, прекрасен стих! smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm74 newsm74 newsm74

# 636
  • Под звездите

Рецепта за любов Необходимите съставки:

1 ч. Вяра
4 ч. Обич
3 ч. Доброта
2 ч. Търпение
4 ч. Разбиране
5 л. Нежност
1 л. Хумор

Начин на приготвяне:

~ Вземи всичката Обич и цялото Търпение и ги добави към Вярата.
~ Отделно смеси Добротата с Разбирането и Нежността и хубаво ги разбъркай.
~ Получената смес разтвори напълно в Хумора и изпечи на галещи Слънчеви лъчи.

~ . ~ . ~

Поднасяй всекидневно с Щедра Душа.
~ Да ти е сладко!

Тази рецепта, ако се спазва и от двамата ни герой,нещата биха се развили по друг начин!

# 637
  • Русе
От превода - изненадана съм от позицията на Бурак! Той май се е виждал в ролята на Феяз ?! Или само се страхува за своето семейство. Лошото е ,че е подценил Бату, открито му се опълчва и ,естествено, става негова жертва. Единствената му хубава постъпка в този сериал беше точно тая-да се застъпи за Ниса.

Джемил притиска Еда да се ожени за Харун, май Еда си вкара автогол,като повика Харун да се върне.

# 638
  • Русе

Рецепта за любов

1 ч. Вяра
4 ч. Обич
3 ч. Доброта
2 ч. Търпение
4 ч. Разбиране
5 л. Нежност
1 л. Хумор

Тази рецепта, ако се спазва и от двамата ни герой,нещата биха се развили по друг начин!
smile3521 smile3521 smile3521 smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 639
Еда разглежда рисунката на Ямур на щастливото семейство

Бебето си загубих аз...Убиха бебето ми...Убиха го...Отнеха те от мен, малкото ми бебенце... Не можах да те опазя.. Не искаха да те имам.. докато желаех да те отгледам в бели пелени, да вдъхвам сладката ти миризма...сега къде си? Не можах да хвана малките ти ръчички...не можах да те скрия в тялото си.

Плаче неутешно, звъни на Харун

Х: Еда! ..Еда, какво стана?
Е: Ела...Харун, ела...
Х: Да не се случи нещо?
Е: Ела, потуши болката ми...Въре в мен боли, Харун..
Х: Еда, Еда!

Каквото и да сторих, е било от любов към теб... Но ти ме измами. Ти не заслужи тази любов, Харун. Аз ти се посветих, Харун.. И когато оставах сама, всеки мой миг мина с теб... С копнежа по теб и дъщеря ни горях..но ти, т...ти ми изневери... Излъга ме...Заради теб загубих бебето си.. Докато аз те обичах до смърт, ти изкара онази жена насреща ми. Позволи да убие и бебето, и сърцето ми...Сложи край на всичко, Харун - на живота ни, на нашата мечта..

# 640
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Сега отприщвам словесната лавина, за да кажа моето мнение по някои въпроси, без да влизам в полемика с никого! Peace
Докато днес четях постовете ви относно поведението на героите, забелязах, че 99% изкараха Еда виновна създалото се положение! Thinking Явно всички вие, мили хора, сте съвременни, широко скроени хора- поздравления за което, но аз съм твърде консервативна по някои въпроси, че не кажа дори тесногръда. Еда била такава, онакава- ОК има резон в това! Но никой, е, почти никой не се опитва да я разбере! Не да я оправдава, а да си обясни поведението й! Тя без съмнение, изживява посттравматичен стрес- Ради за консултация! Hug и не само заради емоционалната загуба и физическата болка( все пак я оперираха преди дни!), ами и заради разклатеното и почти изцяло изгубено доверие в нейния велик герой Харун! Такова разочарование няма как да се обясни с думи, ако сам не си го изживял- неописуема е болката и празнотата, която остава след себе си! Crossing Arms
Аз смятам, че мъжът е водещата фигура в една връзка. Харун добре познава Еда, знае, че тя действа импулсивно, знае къде я боли, какво я вади от равновесие... И въпреки това, той първи допуска грешки, които водят до отприщване на лавина от грешки от страна на Еда...
Значи Еда плаче, вика Харун, събират се, изясняват се, той й казва, че я обича, не му харесва неин коментар, врътва се и си отива, като я оставя в такъв деликатен момент, когато тя е почти в истерия и плаче безутешна...Ясно е, че тя не е на себе си от болка, но в тоя миг, Харун избра да бъде с Ниса. Вярно, че и тя имаше нужда от подкрепа и грижи, но според мен, Харун трябваше да остане с Еда, за да се изяснят до край! Филм да става! Crossing Arms
Сори, за километричния пост, но това е само началото! Който иска- да чете! Peace
Ооопссс, я и аз да се изкажа за Еда...така са ме засърбели пръстите...та не е истина... Crossing Arms
Дани, аз ще ти опонирам и ще се опитам да се аргументирам. Няма да се опитвам да ти променя мнението, просто ще кажа с кое от поста ти не съм съгласна. Hug
1. Еда не изживява посттравматичен стрес. Защо? Защото прекалено бързо се развиха нещата за да се е привързала толкова много към ембриона. Говоря като раждала жена с аборти зад гърба си.
А, отделно бебето е от мъжа с който не иска да живее.
2. Защо си мислиш, че на Еда винаги трябва да й се прощава? Аз лично очаквах Еда да е съзряла с годините, нейсе...същата инфантилна жена си е. Свикнала е Харун винаги да й прощава. За кой ли път показа, че не е помъдряла...ама грам...язък за изтеклите години.
3. Друго което не ми харесва в нея е тази странна ревност която изпитва при положение, че по това време с Харун не са били заедно. Ако беше съзряла жена щеше да си даде сметка, че свободен мъж като Харун няма да кара 4г. на РЪЧНА. Не са били заедно...каква сметка му държи?
4. Еда показа, че не може да живее с Харун. Преди беше...ЯПАМАМ, ОЛМАЗ, АБЛА, АННЕ, БАБА...И ТН. сега кой й пречи? Аз ще ти кажа...акъла й пречи. След като никой не й държи сметка за връзката всички я приеха...тя отново пее старата песен. Докара се до там Мелда да я ръга с остена в ръцете на Харун. Смешна история.
5. Искала да бъде най-добрата майка...по случая побърка детето с глупостите си.
6. Използва Арас по най - гадния начин. Ама и оня е калъф...помисли си, че нема нужда да праща снимката на Еда. Предполагал е, че тя ще се изсмее на това и той респективно ще е смешен в очите й. Просто и Арас надцени умствения потенциял на Еда. Ако знаеше за кво иде реч...щеше да е първа китка със снимката в ръка.
7. Харун бил скрил...еми ще скрие...като жена му има по малко IQ от дъщеря му...Глупаво беше да се довери на Едже, е ще каже истината и си плати за това.
Да обобщя...Еда си заслужава всичко което й се случва. Харун сега би трябвало да й бие шута за да порасне най-накрая тази жена. Може би ако го направи ще я промени...ама нейсе...

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 21:07 от Зизу

# 641
Привет момичета отново  Hug Heart Eyes
Поклон на таз вечерната ви муза момичета  newsm20 newsm51 smile3501 newsm51
Г-жо Броненосец ,Рекси безкрайни благодарности мили дами  newsm51  love001 newsm51

# 642
Дани радвам се ,че ти е допаднала обедната ми закачка  Peace надявам се с нещо да не съм те засегнала но  изведнъж поглеждайки към гостите на темата се сетих за теб и реших да допринеса малко усмивки в тоз прекрасен ден  Hug Heart Eyes

# 643
Момичета дано много скоро видим пак тази красота  Peace

http://www.youtube.com/watch?v=Z5lLfIbyEj0

# 644
Сега отприщвам словесната лавина, за да кажа моето мнение по някои въпроси, без да влизам в полемика с никого! Peace
Докато днес четях постовете ви относно поведението на героите, забелязах, че 99% изкараха Еда виновна създалото се положение! Thinking Явно всички вие, мили хора, сте съвременни, широко скроени хора- поздравления за което, но аз съм твърде консервативна по някои въпроси, че не кажа дори тесногръда. Еда била такава, онакава- ОК има резон в това! Но никой, е, почти никой не се опитва да я разбере! Не да я оправдава, а да си обясни поведението й! Тя без съмнение, изживява посттравматичен стрес- Ради за консултация! Hug и не само заради емоционалната загуба и физическата болка( все пак я оперираха преди дни!), ами и заради разклатеното и почти изцяло изгубено доверие в нейния велик герой Харун! Такова разочарование няма как да се обясни с думи, ако сам не си го изживял- неописуема е болката и празнотата, която остава след себе си! Crossing Arms
Аз смятам, че мъжът е водещата фигура в една връзка. Харун добре познава Еда, знае, че тя действа импулсивно, знае къде я боли, какво я вади от равновесие... И въпреки това, той първи допуска грешки, които водят до отприщване на лавина от грешки от страна на Еда...
Значи Еда плаче, вика Харун, събират се, изясняват се, той й казва, че я обича, не му харесва неин коментар, врътва се и си отива, като я оставя в такъв деликатен момент, когато тя е почти в истерия и плаче безутешна...Ясно е, че тя не е на себе си от болка, но в тоя миг, Харун избра да бъде с Ниса. Вярно, че и тя имаше нужда от подкрепа и грижи, но според мен, Харун трябваше да остане с Еда, за да се изяснят до край! Филм да става! Crossing Arms
Сори, за километричния пост, но това е само началото! Който иска- да чете! Peace
Ооопссс, я и аз да се изкажа за Еда...така са ме засърбели пръстите...та не е истина... Crossing Arms
Дани, аз ще ти опонирам и ще се опитам да се аргументирам. Няма да се опитвам да ти променя мнението, просто ще кажа с кое от поста ти не съм съгласна. Hug
1. Еда не изживява посттравматичен стрес. Защо? Защото прекалено бързо се развиха нещата за да се е привързала толкова много към ембриона. Говоря като раждала жена с аборти зад гърба си.
А, отделно бебето е от мъжа с който не иска да живее.
2. Защо си мислиш, че на Еда винаги трябва да й се прощава? Аз лично очаквах Еда да е съзряла с годините, нейсе...същата инфантилна жена си е. Свикнала е Харун винаги да й прощава. За кой ли път показа, че не е помъдряла...ама грам...язък за изтеклите години.
3. Друго което не ми харесва в нея е тази странна ревност която изпитва при положение, че по това време с Харун не са били заедно. Ако беше съзряла жена щеше да си даде сметка, че свободен мъж като Харун няма да кара 4г. на РЪЧНА. Не са били заедно...каква сметка му държи?
4. Еда показа, че не може да живее с Харун. Преди беше...ЯПАМАМ, ОЛМАЗ, АБЛА, АННЕ, БАБА...И ТН. сега кой й пречи? Аз ще ти кажа...акъла й пречи. След като никой не й държи сметка за връзката всички я приеха...тя отново пее старата песен. Докара се до там Мелда да я ръга с остена в ръцете на Харун. Смешна история.
5. Искала да бъде най-добрата майка...по случая побърка детето с глупостите си.
6. Използва Арас по най - гадния начин. Ама и оня е калъф...помисли си, че нема нужда да праща снимката на Еда. Предполагал е, че тя ще се изсмее на това и той респективно ще е смешен в очите й. Просто и Арас надцени умствения потенциял на Еда. Ако знаеше за кво иде реч...щеше да е първа китка със снимката в ръка.
7. Харун бил скрил...еми ще скрие...като жена му има по малко IQ от дъщеря му...Глупаво беше да се довери на Едже, е ще каже истината и си плати за това.
Да обобщя...Еда си заслужава всичко което й се случва. Харун сега би трябвало да й бие шута за да порасне най-накрая тази жена. Може би ако го направи ще я промени...ама нейсе...

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт