Тема Незабравима (Unutulmaz) 164

• 27 763
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Абе какво става с тоя сайт? Не ми дава да си редактирам съобщението, че го дублирах по погрешка, и пише, че форумът не съществува. Да не би нещо да ни закриват???

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 17:11 от bganio

# 106
  • Русе
         Конкурс
Всички вкупом пред екрана
щом се спомене Серхана.
Клипчета въртят се
снимки,епизод...
Към компютъра в сряда
препускаме в галоп.
Но имаме си ний причина
мъж по-красив и от картина.
Всички ни е подлудил
с чар безмерен,сексапил.
Бобо пита:имаш ли си кака?
Неее,той някоя бг-мама чака
Конкурс нека организираме
специално за Серхан ще се фризираме.
С нови дрешки ще се натъкмим
маникюрче,деколте и грим.
В чудо ще се види момчето
с коя ли да се хване на хорцето
и тропа-троп,та чак до Ава
с танци и любов до забрава.
Не му е лесно на момчето
колкото и голямо да му е сърцето
с толкоз много кандидатки
ще има нужда от нови накладки.
Затуй Серхане и за миг не се чуди
ами дамите от Бг-мама си вземи.
Ние все някак ще се разберем
и ще станем част от серхановия харем  Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Диди88, може ли да наддам малък вой? hahaha

Молба до кандидатките за харем

Бг-мами,
Ще ви готвя, ще се грижа
за вашите тела и дух,
а щом Серхан ви вас "обгриже",
ще ви завивам в Истанбулски пух!

Ще дирижирам без умора
реда на всякоя от вас...
Вземете ме със вас, бе хора,
в харем Серханов искам и аз! hahaha hahaha hahaha hahaha

# 107
  • София
Блян

Две крилца до мене пърхат
Две устенца сочни хъркат
Дупе в мрака ми намига
Не знае думичката „стига”

Цица сластно се подрусва
С мляко май ще се закусва
На възглавницата грива
Иска мене да завива

Сън сънувам и се чудя
кога ли аз ще се събудя
Вик от кухнята ехти
„Мързеливецо, стани!”

# 108
  • Русе
Нали мъжете само за секс мислим и аз не правя изключение, но не е съвсем вярно, да знаете. 

Блян

Две устенца сочни хъркат
Дупе в мрака ми намига

Цица сластно се подрусва
На възглавницата грива
Иска мене да завива

Сън сънувам и се чудя
кога ли аз ще се събудя
Вик от кухнята ехти
„Мързеливецо, стани!”

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Бганьо, значи...мислите за секс не само наяве, ами и на сън! Grinning
Изключителен си, бе човече! smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 109
  • София
Ааааааааааааа, не свърши ли тая пуста профилактика?  smile3514 Сървъра ме изхвърли като мръсно куче и после ми вика, че нема такъв сайт!  smile3555 И аз да мога да от няколко дни да седна да си бъбря с вас и ...... Crossing Arms

# 110
  • София
Ааааааааааааа, не свърши ли тая пуста профилактика?  smile3514 Сървъра ме изхвърли като мръсно куче и после ми вика, че нема такъв сайт!  smile3555 И аз да мога да от няколко дни да седна да си бъбря с вас и ...... Crossing Arms

А, при мен свърши - явно си зависи от човека....

# 111
  • София

Още снощи страшно ми хареса тая снимка и по късни доби ми хрумна едно стихче, но когато ви го написах започна да ми изписва, че се извършва техническа профилактика, затова сега ще поздравя с него

ДОЧУТО

Паметно спомените пак се връщат
и тихо нашепват тъжни слова.....
Душа и сърце цял ден се мръщат -
как да забравим всичко това?

Окичваме си сами венец на тъгата,
заради съвет непоискан, грешна милостиня,
забравили сякаш прошката и звездата,
дето ни казва, че Любовта е светиня!
Шефче, ти си знаеш за таланта! smile3505 Ама да вземеш да им го пратиш на нашичките гълъбчета това стихче, та да вземат наизуст да го научат и да ги изпитваме после!

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 18:29 от BoBoYana

# 112
  • София
Рекси, ти си съкровище!   love001  love001  love001 Много ти мерси, начи, че ми качи гифчето, щото май ми беше по-лесно да го направя, отколкото да ви го покажа!  smile3555 Ама и аз съм една бяла птица....лебед, де, искам да кажа!  hahaha hahaha hahaha

# 113
smile3515 smile3515 И при мен е така и само прекъсва...

# 114
  • София
         Конкурс
Всички вкупом пред екрана
щом се спомене Серхана.
Клипчета въртят се
снимки,епизод...
Към компютъра в сряда
препускаме в галоп.
Но имаме си ний причина
мъж по-красив и от картина.
Всички ни е подлудил
с чар безмерен,сексапил.
Бобо пита:имаш ли си кака?
Неее,той някоя бг-мама чака
Конкурс нека организираме
специално за Серхан ще се фризираме.
С нови дрешки ще се натъкмим
маникюрче,деколте и грим.
В чудо ще се види момчето
с коя ли да се хване на хорцето
и тропа-троп,та чак до Ава
с танци и любов до забрава.
Не му е лесно на момчето
колкото и голямо да му е сърцето
с толкоз много кандидатки
ще има нужда от нови накладки.
Затуй Серхане и за миг не се чуди
ами дамите от Бг-мама си вземи.
Ние все някак ще се разберем
и ще станем част от серхановия харем  Laughing

Диди, искрено ме развесели!  smile3501 smile3501 smile3501 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51Браво, мила! Почти си представих каква картинка ще сме в редичка нагласени, натъкмени  newsm03 мацки всякаква възраст, калибър, руси, черни, но най-важното Готини и навити!  hahaha hahaha hahaha Горкия Серханчо, като търти да бяга, няма да можем да го стигнем да му се извиним, че се шегуваме!  hahaha hahaha hahaha

# 115
  • София
Аз обаче продължавам да се чудя с кой акъл двамата ще играят това театро за пред Ямур - ще живеят под един покрив и ще се правят на семейство. Ами точно детето първо ще разбере за какво иде реч. От децата не можеш да скриеш нищо. Те ни гледат и виждат не това, което ние си мислим, че им показваме, а точно обратното. И интересно колко време мислят да карат така - Ямур и да не се усети веднага, рано или късно ще разбере. Ама те толкова напред не мислят. Това е поредната нелепица на сценаристите, ама нейсе. А и друго има - значи пак се заформя нещо псевдо, почиващо на лъжа и измама. Хем видяха до какво водят тия лъжи и пак по същия път вървят.  
Не се трови Председателю, то докато се усети Ямурчето и те ще се сдобрят, освен ако междувременно не се пооженият за някой друг, ама видяхме там разводи лесно дават!  hahaha hahaha hahaha

# 116
Здравейте,

Тъй като аз гледам освен Незабравима и Езел, Пленителката на сърца, Любов и наказание и Забранения плод, снощи реших да попрегледам темите за тези филми в бгмама. И какво установих, написаното във всяка една от темите много си прилича. Хората, колкото и да са различни темите на филмите искат единствено да гледат романтика, всички обвиняват сценарисите, за развитието на сериалите, всички лесно оправдават и прощават грешките на любимите герои, всички яростно обвиняват всеки, който е дръзнал по някакъв начин да се вклини между обичащите. Ако бяхме такива и в живота, ако така яростно защитавахме красивите неща, ако така лесно прощавахме на най любимите си същества, ако така отстоявахме и заклеймявахме лошото, живота ни би бил прекрасен. Но за съжаление не е така в реалността.

# 117
  • София
         .....

Диди88, може ли да наддам малък вой? hahaha

Молба до кандидатките за харем

Бг-мами,
Ще ви готвя, ще се грижа
за вашите тела и дух,
а щом Серхан ви вас "обгриже",
ще ви завивам в Истанбулски пух!

Ще дирижирам без умора
реда на всякоя от вас...
Вземете ме със вас, бе хора,
в харем Серханов искам и аз! hahaha hahaha hahaha hahaha

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 Вени, закъде без теб бе мила! Ти ще развяваш байряка на нашата бойна дружина!  bg

# 118
  • София
Блян

Две устенца сочни хъркат
Дупе в мрака ми намига

Цица сластно се подрусва
На възглавницата грива
Иска мене да завива

Сън сънувам и се чудя
кога ли аз ще се събудя
Вик от кухнята ехти
„Мързеливецо, стани!”

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 Умори ме от смях! Е, равен нямаш като ги закаканижеш тия кратки стихчета!

# 119
  • София

А, при мен свърши - явно си зависи от човека....
Е, то е логично първо тебе да те изхвърлят и после първо тебе да пуснат! Нали си началник?  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт