Тема Незабравима (Unutulmaz) 164

• 27 671
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Вени как  е статистиката  Thinking

ani06, aq-11, axaristi, Bai bradar, bganio, bibisita, BoBoYana, brani @, cvetka79, danidorina, didi 69, didi88, dorital, eliadn, fentazi_f, foksi, galin4eto, haryn, ina67, ioji, IR65, jvarbanova, kassandra810107, lilana 60, lucymi, manpla, mariana68, mariqpushkarova, mariq_72, marmalon, mikora, moni97, nadejda 76, nezabravimka, pantovka11, reni6, saroni, TONETO, twin4, unutulmaz80, val 15, valdes60, valia86, valqqq, vassilka85, vesela Simple Smile, winona, zlatnaribka, Г-жа Нервакова, Лиди (+ 12 Скрит/и) и 75 Гости преглежда(т) тази тема.

# 391
Добра нощ.незабравими Hug
Някой има ли линк къде е качен филма,че изпуснах първият час?
Ама от това което видях,не съм очарована Sad
Зизу,добре че си ти да ни развеселяваш с тия фрагмани,Че Незабравима стана вече филм=тъп,по-тъп,най-тъп  ooooh!

# 392
  • Монтана
  Лека нощ,дами!Да си пожелаем утре,на свежи глави,момичетата,които ни превеждат вече толкова време,да се смилят пред нас и пак да внесат яснота...Иначе не бих искала да коментирам действието-Рекси е права,че не трябва да правим съчинения по картинки ...Е,аз вече лично доста думи разбирам и горе долу схващам,но има и важни диалози,от които нищо не разбрах! ooooh! ooooh! ooooh!
 Още веднъж лека нощ,че утре ще бъда като облъчена за пореден път! newsm46 smile3524 Sleeping

# 393
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
2-ри фрагман... Mr. Green

(Еда сама в къщата... Wink)

Еда- Нарде сен Харун...? Тцтцтцтцтцтц...дали е отразил мадамата от тела...офффф...не се търпи беее.... Crazy Sick Глей как сама го натиках я ръцете на тая...
(Еда си гризе ноктите и реве...Харун го няма...)
Еда- Ето, пак съм сама в леглото... Rolling Eyes

Дур бе...не мога да си публикувам фрагмана. hahaha

# 394
И от мен лека и спокойна нощ . Hug

# 395
Вече изгубих колая на Бату колко народ елиминира  newsm78 но това с Бурак дори и да го заслужава не беше нормално .Направо го представят като чист психопат .А тази вечер забравиха да дадат Едже и Ашълката явно жените са в неплатен отпуск ако не са си планували отпуската по средата на сезона . Thinking
Марийче,то нищо нормално не остана вече в този филм Crossing Arms

# 396
Сега с възклицанието на русата мацка съвсем отиде коня у ряката.  Пфу... няма да има скоро помиряване  ooooh!

# 397
Браво на Харун.  Такива жени, като Еда единствено такова поведение заслужават.  

Но пък и такива жени като Еда получават хубавите мъже, защото знаят как да цупкат устни Simple Smile От личен опит го знам Simple SmileSimple SmileSimple Smile

И аз, и аз, но защо е така не знам. Нещо в тоя тип жени подлудява мъжете, в т.ч. и пишещия тези редове.

Петко, халал да са ви такива жени, заслужавате си страданията. newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

Е, ама знаеш ли колко е гот....

Сигурна съм в това, най гот са сдобряванията, за това е много гот с такива жени, но до време е така......

# 398
Добра нощ.незабравими Hug
Някой има ли линк къде е качен филма,че изпуснах първият час?
Ама от това което видях,не съм очарована Sad
Зизу,добре че си ти да ни развеселяваш с тия фрагмани,Че Незабравима стана вече филм=тъп,по-тъп,най-тъп  ooooh!
Заповядай.
http://www.bolumizle.com/unutulmaz-70-bolum-izle.html

# 399
  • София
2-ри фрагман... Mr. Green

(Еда сама в къщата... Wink)

Еда- Нарде сен Харун...? Тцтцтцтцтцтц...дали е отразил мадамата от тела...офффф...не се търпи беее.... Crazy Sick Глей как сама го натиках я ръцете на тая...
(Еда си гризе ноктите и реве...Харун го няма...)
Еда- Ето, пак съм сама в леглото... Rolling Eyes

Дур бе...не мога да си публикувам фрагмана. hahaha

Дай сега трети фрагман - Еда отчаяна се хвърля и вади том 99 на дневника си от кашона с дневниците и почва бясно да пише, квасейки листата със сълзи. Тук всички реват, някои даже си лягат, но продължават с реването - и така до другата сряда.

# 400

Но пък и такива жени като Еда получават хубавите мъже, защото знаят как да цупкат устни Simple Smile От личен опит го знам Simple SmileSimple SmileSimple Smile

И аз, и аз, но защо е така не знам. Нещо в тоя тип жени подлудява мъжете, в т.ч. и пишещия тези редове.

Петко, халал да са ви такива жени, заслужавате си страданията. newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

За съжаление, всички кокошчици сме такива Simple SmileSimple SmileSimple Smile Само си въобразяваш, че си различна Simple Smile Това е природа, мъжете са доминантния пол и обичат жените да им показват слабостта си, да плачат, да са несигурни. От друга страна жените обичат да бъдат обгрижвани и да търсят внимание и ето... Simple SmileSimple SmileSimple Smile

И все пак това е филм... в реалния живот никой не постъпва толкова идиотски толкова много пъти последователно, но аз вече забравих 1/2 от филма преди, например:) Гледайте го момент за момент и това е... Ако ви дразни - не го гледайте. Аз така направих с последните 3 серии - не гледах, не четях форума... Сега пак се включих и съм по-позитив:)Simple SmileSimple Smile Дразни ме, че е протяжен. Еда не ме дразни и Харун не ме дразни, никой не ме дразни, а само безкрайността Simple Smile))))))

# 401
Да ме прощавате но Еда не заслужава ничия любов! Naughty
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Ще ме прощавате, но няма да се съглася с вас. Реакциите на Еда са нормални за човешно същество (не казвам разумни, което е различно). Не ми казвайте, че вие не сте реагирали така бурно от яд и ревност. Аз лично съм правила редица глупости. Понякога съжалявам, но не си го признавам:) Да ви кажа и аз съм реагирала като Еда в разни ситуации... Все си мисля, че мъжът е длъжен да ме разбира, а знам, че не е така...

Аз смятам, че реакциите на много от героите във филма са си абсолютно реални. Вие си седите на диванчето и коментирате, но съм сигурна, че нямате перфектните взаимоотношения с любимия човек. както никой няма...

За разлика от вас на мен ми харесват милите сцени в сем. Гюлер и смятам, че серията е приятна. Отдавна чакам финала, писна ми да гледам филма, изморих се, но смятам, че сценаристите са измислили добре нещата.

Какво мислите, че следва след щастливия край??? Караници има до края на съместния живот на която и да е двойка. Има хора (които познавам), които са се развжедали и женли 5 пъти Simple Smile

Сарони,много си откровена,и това ми харесва.И в това,което казваш има много истина.
Но в този филм,всичко се повтаря,вече втори сезон-едно и също,никой не порасна,никой не се разви,едни и същи драми-имам предвид главно Еда и Харун.Та тя,Ямур мисли вече по-трезво от тях.И не е крива само Еда,въпреки,че нападките са главно към нея,Харун и той се държи като в детската градина,а все пак е Мъжът.

# 402
  • София

Е, ама знаеш ли колко е гот....

Сигурна съм в това, най гот са сдобряванията, за това е много гот с такива жени, но до време е така......

Не бе, човек чувства, че живее пълноценно, както казва и Харун. Направо се пръска по шевовете от всякакви чувства - любов, омраза, ревност, бяс и т.н. Това иначе как можеш накуп да го получиш.

# 403
гледаш,гледаш и накрая йок фрагман..  Mr. Green Mr. Green
момичета и аз ви пожелавам лека нощ
и не се ядосвайте,че няма фрагман-всяко зло за добро.... Hug Hug

# 404
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
3-ти фрагман   (по сценарий на Петко... Whistling)
(Еда пише в поредния дневник...номер не знам кой си. Mr. Green)

Мило дневниче,
плача и пиша. Харун отново е по жени. Не му стигна Еджето, ами и други. Как се живее с тая мъка дневниче?Сега пиша и плача...(после ще сменим реда). Викнах го уж заради Ямур...но не е така дневниче...аз искам той да ме моли...аз да му викам "докума бана..."
Ето, огризах си ноктите дневниче, Харун го няма! Crazy Sick
Кой сега ще ми подаде пиличка...?

Страдащата Еда

Общи условия

Активация на акаунт