90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №127

• 31 906
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
Да ви се похваля вчера изкарах плодовия режимно ама много режимно, кпето за мен е  голямо постижение. Днес съм лесна вече. Сега отивам да видя какво има в хладилника .... Simple Smile

# 106
vanessa80 Да, по принцип е така-аз лично не бих правила постна пита, а обикновена с мноого яйца и кисело млекце и много сирене-не правя пити без сирене, но тя питаше за режимна пита все пак Peace

# 107
Днес ми е втори плодов. Започвам да свиквам с режима и като че ли ми е по-лесно от първия. За закуска хапнах малко киви, за обяд сушени червени боровинки. Уникални са, а и тъкмо няма да ми се обажда проклетия цистит.. Peace Утре белтъчен. Мисля да хапна на обяд кюфтета, а за вечеря съм на гости на майка ми и ще има печена риба и салата от зеле..  Simple Smile
Започвам да се плаша, вчера вечерта бях на заведение и един приятел си поръча пиле с картофи и аз тръгнах да обяснявам колко лоша комбинация е това..  Laughing Направо не знам как не ме удари с нещо.. Laughing
На килограми зациклих. Ще видим утре сутринта дали ще ме награди кантара или ще хвърчи през терасата..  hahaha
За овкусяване на всякакви салати - лимона върши чудна работа..  Peace

# 108
milusheva_1980: Пробвай да си напишеш менюто за последните няколко дни, за да видим дали нещо не е наред  Аз не съм ветеранка, но спазвам стриктно диетата.

Аз за втори път правя режима, но първия път се отказах след първия месец, така че в общи линии знам какво трябва и какво не. Единственото по-сериозно нарушение , което правя е ,че не винаги в белтъчен ям едно и също на обяд и вечеря. Ще изброя менюто си за последните няколко дни, ще стане дълго и дано не ми се скарат. Закуската винаги ми е чаша топла вода кафе и плод след това, винаги спазвам часовете и ям три пъти на ден.Събота-въглехидрати О-бейк ролс със сол и салатка от две доматчета малка краставичка и зелена чушка В-малко парче домашна торта и наколко парчета подлучена печена чушка. Неделя-плодов З-ябълка О-салата домати,краставици и чушка Сл.З-банан В-2бр.мандарини. Понеделник-белтъци О-риба тон в собствен сос и салата айсберг В-пилешки сърчица задушени с лук и гъби+малко кьопалу. Вторник-варива О-1 чупичка спаначена яхния с ориз ( два сварени картофа за сгастяване вместо брашно в цялата тенджера) и молко кьопалу В- същото. Сряда-въглехидрати О-зелена салата с бейк ролс със сол В-същото.
 Пия достатъчно вода не ям хляб и за първи път в събота си позволих сладко,като си мислех ,че ще се размърдат нещата.  

# 109
Най-после ви изчетох. И аз съм в едно голямо зацикляне на метъра и кантара, а в петък ми е първият воден. Нямам сериозни прегрешения, може би малко в количествата Embarassed
Днес съм на въглехидрати:
З-грейпфрут и кафе
О-пърленка и салата
В-пак същото
milusheva_1980 трябва да продължаваме, нали  Hug

# 110
Мили дами,

Влизам първо да се оплача, че моят кантар не мърда  newsm78 а съм напълно режимна. Сигурно порциите ми са големи. Вие с течение на времето ли ги намалихте, или си почнахте режима с малки порцийки?
Но пък днес имам следното наблюдение - може и да си внушавам, но целулитченцето ми е понамаляло като че ли от водата дето пия  Laughing Без спорт (за сега), без масаж и без козметика  Wink С две думи - мъките си струваааааттт  Crazy

# 111
ssita,нали знаеш,че в плодов салатите не се овкусяват,никакви сол,олио,оцет и т.н.,защото спомена,че ако ви се яде солено,ще си хапнете салата.

това не го знаех!!!!
Ми ние първия плодов така го минахме....
Благодаря,обещавам да се поправим! Само ме е страх, че децата не са свикнали...

# 112
ох много съм отчаяна Tired
вчера почнах диетата-днес съм само-700 грама,направо ми се реве вече
предния път свалих повече,но я прекъснах и сега не знам кво да си мисля с този малък минус no
имам нужда от вашия стимул момичета Blush

# 113
Вторият път се свалят по-бавно, но се свалят.Аз по-голям минус от 400гр не съм виждала, така че можеш да се радваш! Simple Smile

# 114
Просто Хари първия път бях на режима само около седмица
а и минаха повече от 4 месеца
разсъждавам си самичка че не ще да е че я почвам втори път-намирам се в няква дупка и не мога да се измъкна Cry

# 115
  • България

Аз за втори път правя режима, но първия път се отказах след първия месец, така че в общи линии знам какво трябва и какво не. Единственото по-сериозно нарушение , което правя е ,че не винаги в белтъчен ям едно и също на обяд и вечеря. Ще изброя менюто си за последните няколко дни, ще стане дълго и дано не ми се скарат.

Ключът към решението на проблема с наднорменото тегло и негативните емоции, които го съпровождат е груповият подход, смятат експертите. Поддръжката и положителното влияние на другари по съдба, помагат на пълните да внесат необходимите изменения към здравословен живот. smile3503
менюто ти е супер.колко вода пиеш?много е важно колко диети си правила тази и друга....организма си знае работата ще започнат минуси и на кг и на см!
Само ме е страх, че децата не са свикнали...

колко са големи децата ти?моята хубавица иска до бала да я прави  #Crazy-та да е слабичка
колко са суетни тинеиджърите Hugи те като нас
 borislavkap луната расте и почти всяка от нас сега се оплаква от малък - или застои.
бъди упорита и напред Hug

# 116
newsm78
Ти сериозно ли ?!?!
Вчера си почнала и вече имаш -0,700..
Искаш -7кг ли да имаш за 1 ден  Shocked

Абе момичета, мислите ли понякога като пишете  ooooh!

# 117
  • София
предния път свалих повече,но я прекъснах и сега не знам кво да си мисля с този малък минус no

Извинявай, ама вчера си я почнала?!?!?! Така ли? Ти, колко очакваш да свалиш? newsm78

# 118
Мхм,още повече ще се отчаяш щом очакваш повече от 700гр на ден  Simple Smile
ssita,нали знаеш,че в плодов салатите не се овкусяват,никакви сол,олио,оцет и т.н.,защото спомена,че ако ви се яде солено,ще си хапнете салата.

това не го знаех!!!!
Ми ние първия плодов така го минахме....
Благодаря,обещавам да се поправим! Само ме е страх, че децата не са свикнали...
Че какво общо имат децата с вашия режим на хранене newsm78Няма как да свикнат-те са деца,освен ако не са вече тинейджъри,но ако не искат да диетуват,пак няма как да свикнат.В къщи съм на диета само аз и почти всеки ден готвя 2 манджи.

# 119
Колко дни по време на диетата може да се прегрешава?
Ако прегрешите не идва края на света- искате ли да се подсладите по време на празник, рожденни дни или подобни семейни сбирки, нека в деня на празника да ви бъде въглехидратен ден, а след него нека пак да следва плодов.това от тукhttps://docs.google.com/Doc?id=d3wjr9f_22rqm59cc8
поместено на 1ва страница-ИНТЕРВЮ със създателите на режима с превод от Харизанова
ХАРИНКЕ ти си го превела Hug
Грешка, извинете

Общи условия

Активация на акаунт