90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №127

• 31 901
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Не помня кои се беше оплакал от главоболие, но ето какво намерих http://woman.-spam082-/n/limon-protiv-glavobolie.6822.html
Надявам се да е от полза Wink

# 91
Здравейте момичета, аз днес съм първи воден   sport027, и направо се чудя как ще го изкарам, мислех че е лесно, но ще видим, сега си пия кафенцето, а за после сигурно и чайчета, няма как иначе. Имаше още една мацка май с мен да сме си дружки  дано успеем и да няма и задържане, че и аз от 1 седмица нещо не мърдам надолу Sad  Crossing Arms
А за тези който се изкушават, недейте бе момичета, иначе няма да сте слаби, в този ред на мисли днес мъжът ми е поканил един негов приятел на гости и ще им пека пържоли на тиган и ще пържа картофке Laughing та на мен да не би да не ми се яде Mr. Green, ноооооооооо ще си оставя за утре пържолка и така Peace
Недейте да сменяте дните  Naughty , ако нарушите продължете с който е наред  Peace
Лек и минусов ден пък аз да си плувам  newsm03

# 92
Привет

много минуси в новата тема на всички!

Аз си имам минусчета в сантиметрите, кантара не мърда

She R намери ли рецепта, аз търсих нещо само с мая без яйца и мляко но не намерих. Иначе ако решиш за друга питка, мога да ти препоръчам болярската питка, можеш да я направих само с яйца.   chef
Марето, стискам палци  Hug
Фъстъче, прави се още една четворка накрая  Hug
kdravata, успех днес с водата  Peace

Вчера обяд и вечеря ориз с гъби, днес въглехидратен любим ден, но още не знам какво ще се хапва.

# 93
Да се разпиша и аз. След вчерашния плодов имам -0.700  newsm44 днес белтъчен.
Закусих един портокал, за обяд пилешка пържола + зелева салата, за вечеря 1/2 пържола + зелева салатка и мнооооого вода-тя не ми е проблем Laughing

# 94
Здравейте момичета, аз днес съм първи воден   sport027, и направо се чудя как ще го изкарам, мислех че е лесно, но ще видим, сега си пия кафенцето, а за после сигурно и чайчета, няма как иначе. Имаше още една мацка май с мен да сме си дружки  дано успеем и да няма и задържане, че и аз от 1 седмица нещо не мърдам надолу Sad  Crossing Arms
А за тези който се изкушават, недейте бе момичета, иначе няма да сте слаби, в този ред на мисли днес мъжът ми е поканил един негов приятел на гости и ще им пека пържоли на тиган и ще пържа картофке Laughing та на мен да не би да не ми се яде Mr. Green, ноооооооооо ще си оставя за утре пържолка и така Peace
Недейте да сменяте дните  Naughty , ако нарушите продължете с който е наред  Peace
Лек и минусов ден пък аз да си плувам  newsm03
Недей го мисли! На мен вчера ми беше водния ден, но така и не огладнях, пиех си вода и чайове и времето мина. Лошото беше само, че много ме заболя главата и едва изтраях да си легна. Успех, ще се справиш!

# 95
Мимка, и аз съм така. Изкарах плодов и после воден ден и нямам свалени кг, но за сметка на това са заминали още 2 см от ханша! Така че по- важно е как ще изглеждаме накрая на режима, а не толкова колко килограма сме!

# 96
И аз искам минусчета в сантиметри.. Ама ни метъра, ни кантара мърдат  Rolling Eyes
Въртя тука едно кило.. тука има - тука нема  Crazy

Обаче масажиста ми е прав - не ми трябва толкоз отслабване и антицелулит.. колкото стягане  Rolling Eyes
Баджаците ми горките като желенце са  Confused

# 97
  • София
Болярската питка става много вкусна, лесно се приготвя и няма мляко, както каза Мимка. Аз два пъти правих тази http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=121976.0.
И аз съм на мнение, че дните не бива да се сменят, но наистина стига сме го повтаряли вече, режима си е режим! Празници бол, не храната прави празника незабравим, а нагласата и настроението ни. Ако правилно си спомням на Нана единия воден и беше на Бъдни вечер и си го изкара режимен...И с прегрешенията трябва да се внимава, аз имах уж незначителни, а както вчера писах - кантара не мърда от 53кг. от повече от двайсет дни, така че кой каквото сам си направи...
...днес плодов за мен...

# 98
  • Canada
Точно се чудех аз каква питка да спретна за щерката, понеже содената нещо ме притесни... Някой беше писал, че ставала като подметка и съответно се отказах да я правя... Така че дидка, благодаря... Hug Ще дам отзиви, след като я замеся...
Днес ми е въглехидратен. Не съм се теглила тези дни и сега нямам търпение да се проверя дали задържам все още кг...

# 99
Здравейте и от мен!
Както писах в другата тема аз съм тази, която подлага и семейството си на глад. Днес караме втори плодов ден и май до сега /на мен поне/ ми е по-лесно отколкото първия. Ще видим като се приберат децата. Запасили сме се с една тава печена тиква без захар, а ако ни се дояде солено ще си направим зелева салата. Снощи /въглехидратния/ не искаха да дояждат содената ми питка/наистина много гадна се получи/ и правих спагети с доматен сос и гъби. Преди като правех спагети изяждахме един пакет, а сега половината ни остана - свекър ми и свекърва ми, горките, днес ще ги дояждат. Да не говорим, че един шоколад 85г стоя цели три часа на масата, преди да го изядем!Явно организма свиква с по-малко храна постепенно. Сега не съм гладна, ноще хапна малко тиква, за да спазя графика.

# 100
Кога ще правим среща  Blush

# 101
ей сега си взех 1 доматено пюре на ОЛИНЕЗА , с което намазах блата на пицата .. ее страхотно е това пюре не бях вземала,но ви го препоръчвам  Laughing Laughing Laughing инъче пицата е скромничка броколи, карфиол(малко е странно,но го обожавам) и гъбки
също минах през 1 сладкарница и за довечера си взех малко(ама наистина) парче торта и една малка шоколадова топка
салата зеле може да се яде всеки ден нали?понеже вчера тъкмо се бях навечеряла и майка ми се появи със 1 салата зеле и моркови и си хапнах Embarassed

kdravata , успех и няма да се предаваш  Hug Hug Hug

# 102
She R ако държиш и ти да хапваш от питата можеш да замесиш с мая, вода , брашно, малко сол и захар-постна пита, обикновено кисело тести  и като я оформяш да сложиш обилно маргарин Иначе мога да ти дам поне 5 рецепти за пити с яйца ама няма да е постна Wink

# 103
She R ако държиш и ти да хапваш от питата можеш да замесиш с мая, вода , брашно, малко сол и захар-постна пита, обикновено кисело тести  и като я оформяш да сложиш обилно маргарин Иначе мога да ти дам поне 5 рецепти за пити с яйца ама няма да е постна Wink
Пита без яйца, мляко и сирене.. си е жив хляб  Laughing
Направете си многозърнест хляб  Peace Хем е полезен, хем е режимен, хем не е скучен като белия  Hug

# 104
ssita,нали знаеш,че в плодов салатите не се овкусяват,никакви сол,олио,оцет и т.н.,защото спомена,че ако ви се яде солено,ще си хапнете салата.
Пита без яйца, мляко и сирене.. си е жив хляб  Laughing
Направете си многозърнест хляб  Peace Хем е полезен, хем е режимен, хем не е скучен като белия  Hug
Напълно подкрепям Духи,че това няма да е питка,а хляб.Оставете я жената да си направи една питка като хората. LaughingНе вярвам,че ще е толкова нережимна,щом се консумират във въглехидратен вафли,пасти,торти и бисквити,които са тъпкани с яйца,мляко и хиляда подобрителя...

Общи условия

Активация на акаунт