90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №127

• 31 900
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте ,фиданки и от мен.Да се похваля и аз -днес ми е 8 ден и съм с три кг. по-малко.Невероятен режим хем си хапваш -хем отслабваш.много минуси на всички

# 76
Благодаря на всички за отговорите. Щом не може - не може. Поне вече го знам и няма да си мисля подобни неща за в бъдеще.  Hug

# 77
  • Пловдив
Отново напомням, че това е тема във форум, а не чат!

# 78
  • България
Колко дни по време на диетата може да се прегрешава?
Ако прегрешите не идва края на света- искате ли да се подсладите по време на празник, рожденни дни или подобни семейни сбирки, нека в деня на празника да ви бъде въглехидратен ден, а след него нека пак да следва плодов.това от тукhttps://docs.google.com/Doc?id=d3wjr9f_22rqm59cc8
поместено на 1ва страница-ИНТЕРВЮ със създателите на режима с превод от Харизанова
ХАРИНКЕ ти си го превела Hug

# 79
Здравейте фиданки-сладуранки  Hug
На мен днес ми е 23-ти ден - въглехидратен/любимият ми  Party/
Днес кантара ме зарадва с -200гр и дотук стават -6кг  Flutter
Менюто ми за днес е :
З-фреш грейпфрут
О-чеснова пърленка
В-  newsm78 още не съм измислила.......ама има време  Wink
Желая ви режимен и минусов ден на всички  Hug

# 80
Колко дни по време на диетата може да се прегрешава?
Ако прегрешите не идва края на света- искате ли да се подсладите по време на празник, рожденни дни или подобни семейни сбирки, нека в деня на празника да ви бъде въглехидратен ден, а след него нека пак да следва плодов.това от тукhttps://docs.google.com/Doc?id=d3wjr9f_22rqm59cc8
поместено на 1ва страница-ИНТЕРВЮ със създателите на режима с превод от Харизанова
ХАРИНКЕ ти си го превела Hug
То така може да стане една врътка само въглехидратен - плодов - въглехидратен - плодов Joy
Особено ако ти е слаба волята, като погледнеш парче торта  Mr. Green Laughing

# 81
Добро утро мацки, да се оплача , че вече не издържам като си порева пред вас ще ми олекне. В страхотно зацикляне съм веднага след водния качих 0,500 гр. и от тогава няма смъкване. Утре ми е трети плодов(три четворки минаха)  и нищо, а съм си режимна даже събота и неделя бях по рожденни дни и гостита с отрупани маси ,а аз само водичка моля. Даже се чудя следващия воден да ли да го правя мисля да го заместя с втори плодов, че това зацикляне много ме дразни.
Моля ветеранките за съвет при тях как беше имаше ли такова зацикляне? След свалените 8 кг. сега се чувствам ужастно ,защото си мислех, че ще продължа да свалям все пак имам да свалям 30кг.  
 Лек и успешен ден на всички и благодаря предварително за подкрепата.

# 82
Здравейте,

Отчет след втора 4-ка на 2-ри цикъл : -1 кг или общо 11 свалени.

Днес белтъчен

З- ябълка
О- кюфтета + зелева салата и моркови
В- 1/2

# 83
Добро утро и от мен  Hug
Надявям се днешния ден да е по-успешен за мен и официално да започна и аз режима.
Замисленото меню за днес е:
З-2 портокала
О-миш-маш
В-пак миш-маш
Това е за сего от мен приятел и слънчев ден на всички  Simple Smile

# 84
Добро утро,  Hug
Вчера ми беше въглехидратен ден.
 Закуска- портокал
 Обяд-вафла, 2бр. дребни сладки
 Вечеря- 6-7бр бисквитки, лентичка шоколад
Лек и отслабващ ден на всички. Днес ми е плодов ден и се надявам да мине ок.

# 85
  • София
ДД момичета. След вчера нямам минус, но нямам  и плюд де. То като падна наведнъж 1,400 кг предполагам е нормално да имам малък застой. Както са казали хората "Всеки ден не е Великден"  Joy

Днес ми е плодов. Закуската ми беше от 1 ябълка. За през деня съм си приготвила още 5. Ако много пригладнея или ми писнат ябълките- ще хапна 1 портокал. Дано утре има резултат.

# 86
Влизам само да кажа че съм режимна - вчера въглехидратна, ядох си постния шоколадов кекс, ама не е така вкусен като медения. След проблемите с 00 сега пък съм с МЦ. Чувствам се гадно и ужасно подута - никакво скачане на кантара поне 4 дни, милия ще хване паяжина под гардероба. Надявам се че ще се размърда след това, че ми писна този застой Praynig

# 87
Добро утро, фиданки! Simple Smile
Фъстъче, wililetta, didinka.nikolova: Поздравления за резултатите! Продължавайте смело напред Simple Smile
rositoooo: Благодаря за информацията! Предполагам, че не трябва да сме толкова строги със себе си, а по-важно е да продължаваме напред и да направим цялата диета.

milusheva_1980: Пробвай да си напишеш менюто за последните няколко дни, за да видим дали нещо не е наред Simple Smile Аз не съм ветеранка, но спазвам стриктно диетата.

Днес 14-ти ден - Ще хапвам лозови сърмички, варени картофки и така Simple Smile
Успех на всички и приятен слънчев ден!

# 88
Лелеее,кога изписахте предишната тема,че и 6 стр.от новата Shocked много сте бързи Hug
Да ви кажа,с новия кантар май ще си станем дружки goodscale днес показа 400гр.надолу,знам,че е малко,но пък е минус и ме зарадва Wink днес съм въглехидратна
Сега отчет:З-портокал,О-мисля макарони с доматен сос,вечерята май ще е същата,
И мноооооого водичка.Приятен и усмихнат ден ви пожелавам,времето и днес ще ни радва,аз лично ще го използвам за разходка,имам нужда от движение Peace

# 89
ехей мацки много сте изписали,немога да смогна,добро утро и от мен,вчера плодовия мина с много разходки и напълно режимен,но вечерта имах ужасни болки в стомаха,направо имах чувството ,че ще пукна,ужасно беше,явно е от някой плод,не ми понася ,или по-скоро от кафето,може би ми е раздразнило стомаха,вече няма да пия по две кафета в плодов,ще ги огранича на едно,днес белтъчен
з:портокал,кафе и много вода
о:две кюфтета и салата от моркови и цвекло,за пръв път ще хапвам такова нещо ,но било изключително полезно
в:същото но едно кюфте и пак от саладката
лек и минусов ден

Общи условия

Активация на акаунт