90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №127

• 31 888
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Марето съм, ще стискаме палци за изпита  newsm10 И аз съм рожденничка на 13-ти, но ми се пада бобов, ще празнувам с боб и леща явно  hahaha

# 61
Марето съм, ще стискаме палци за изпита  newsm10 И аз съм рожденничка на 13-ти, но ми се пада бобов, ще празнувам с боб и леща явно  hahaha

Миличките...чувала съм,че се позволяват смени на дните!!! демек вместо бобов на 13-ти да изкараш въглехидратен!!!поправете ме ако бъркам   bouquet

# 62
Благодаря ви на всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
мм значи пицата си хапвам за обяд
за вечеря ще си оставя 1 парче пица и 1 парче тортичкаааа Simple Smile мисля да мина през "Неделя" да си взема нещо
аа и още 1 въпрос ..
не че съм в края на режима  Laughing Laughing Laughing ама все пак .. след края продължаваш да си ядеш нормално всичко и може да си смесваш храни или ? и после след 3 месеца пак може да го повториш нали ?
и след 29тия ден (т.е воден) пак си продължаваш с белтъчен,бобов ... и т.н ? Simple Smile
ихх малко много въпроси станаха  Embarassed Embarassed Embarassed
съжелявам  Embarassed Embarassed Laughing

Аз я правя за първи път, но на първа страница има превод на  статия или нещо подобно и там пиши какво е желатилно да се прави през почивката

https://docs.google.com/document/edit?id=1zuS3XdOHfovogpxYIqzARY … ;hl=en&pli=1#

# 63
Миличките...чувала съм,че се позволяват смени на дните!!! демек вместо бобов на 13-ти да изкараш въглехидратен!!!поправете ме ако бъркам   bouquet

Миии, ако може...  Whistling Ще се ослушвам тук да споделите мнение. Инъче не ми се иска да прегрешавам на своя глава. Все пак съм още в началото, рано ми е за прегрешения.

# 64
  • Торонто/София
добро утро и от мен!
днес ми е втори ден - бобов - та съм сложила картофи и карфиол с индийски подправки и малко домати - май това ще е за цял ден
на кантара още не съм се качвала .... да видим след първите 4 дни
лек ден на всички

# 65
ive70 - да след 29-ия ден си продължаваш с белтъчен

Момичета и аз имам един въпрос в този дух Simple Smile - тези от вас който са правиле вече диетата, след 3-ия воден правихте ли още една четворка или направо прекратявате диетата? В руското издание на книгата след 3-ия воден има още една четворка...

# 66

Миии, ако може...  Whistling Ще се ослушвам тук да споделите мнение. Инъче не ми се иска да прегрешавам на своя глава. Все пак съм още в началото, рано ми е за прегрешения.
[/quote]

Мъжлето ми трябваше да кара ПЛОДОВ,но беше на поход с колегите му-а там скара,кюфтаци,пържоли и така нататък...и си смени дните-изкара БЕЛТЪЧЕН ден,вместо плодов,а на другия ден Плодовод-просто ги размени и хората около него му казват, че има резултат от диетката ... така че душицо аз не виждам проблем, пък и все пак си рожденничка....не може да седих цял ден на боб и леща Laughing ти разменяш дните, не прегрешаваш Simple Smile НО това е лично мое мнение....помисли си  newsm78 Party

# 67
Ден се сменя само при умирачка! Laughing Запазвате си парченце за другия ден и толкова.Не е хубаво да се сменят дните.Simple SmileПразници бол особено по църковния календар! Laughing
Не знам за вас, но при мен, ако прегреша с малко, почвам я през просото.

Иве, прави се! Simple Smile

# 68
Не знам ...за умирачката си права...но заради една диета да си сгорчава рождения ден...но всеки си преценява..ако има воля... Simple Smile УСПЕХ де   bouquet

# 69
Днес ми е воден - 1ви Laughing
Вчера без прегрешения- само плодове.
Имам въпрос Embarassed Имали някой, който задържа вода дори и след плодов ден Sad
Днес като се събудих и очите, и ръцете, и краката ми пак бяха подути. Чудя се дали пия прекалено много вода и затруднявам работата на бъбреците си или е нещо друго newsm78
Днес мисля да си направя 2 литра липов чай и да видя утре как ще съм.
Ако някой е имал такъв проблем и го е разрешил ще се радвам да сподели Laughing

# 70
Миличките...чувала съм,че се позволяват смени на дните!!! демек вместо бобов на 13-ти да изкараш въглехидратен!!!поправете ме ако бъркам   bouquet

Миии, ако може...  Whistling Ще се ослушвам тук да споделите мнение. Инъче не ми се иска да прегрешавам на своя глава. Все пак съм още в началото, рано ми е за прегрешения.
Не, не може такива неща..
Ако сте чували (чели) - никак не е вярно.
Това, че някой го правят, не означава, че е правилно  Naughty
Никакви такива смени..

И на мен ми се падна ВОДЕН като мъж ми замина точно.. а ми идеше да изям сигурно 5 шоколада  ooooh! Ама стиснах зъби  Crossing Arms

Или сте на режим.. или си яжте каквото искате.
Бъдете малко изобретателни и си нагласете менюто според деня, който се пада..
Големи хора сме.. какви са тия лиготи..
После - ама на мен ми зацикля кантара, пък еди коя си свалила 8 кг.. Ми ще свали! И 10 ще свали.

# 71

И аз съм чувала, че някой момичета си сменят дните, но на първата страница изрично пише:

"Диетата винаги започва с белтъчен ден, последван от бобов ден, след това въглехидратен и плодов. След това дните отново се повтарят."

моето мнение е по-добре едно малко прегрешение и после си продължаваш, а не смяна на дните. В крайна сметка това е РЕЖИМ на хранене

# 72
хахаха сладурки...супер сте! Ми добре де аз само изказах мнение  Mr. Green Прави сте или ще слабеем или ще папкаме и ще сме си дебеланки Simple Smile аз за сега не съм прегрешила нито веднъж и се гордея със себе си...НО щом ми се дояде нещо не позволени....си вдигам блузката пред огледалото...поглеждам си увисналото шкембе и се мотивирам  Joy

# 73
Фъстъче
Колко свали от цялата диета общо ????  bouquet

Днес ми е 39-ти ден
до първата четворка след водния -6кг., от тогава не съм се мерила а и съм в МЦ, а това пречи на свалянето и само ще се ядосвам.

п.п. аз съм 155см

# 74
а колко беше? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт